Over halvparten av oss tyr til ribbe i jula, men til tross for årvisse eksperimenter med den glade grisen, sliter vi like mye hvert år med å fremskaffe julematens hellige gral: den sprø svoren. Klikk på lenken lenger ned hvis du vil ha råd. Foto: All Over Press
Over halvparten av oss tyr til ribbe i jula, men til tross for årvisse eksperimenter med den glade grisen, sliter vi like mye hvert år med å fremskaffe julematens hellige gral: den sprø svoren. Klikk på lenken lenger ned hvis du vil ha råd. Foto: All Over Press
Jeanette Roedes

- Garantert sprø svor på ribba

Og andre triks som gjør at kjøkkenkrisen uteblir totalt på julaften.

Står det ribbe, pinnekjøtt eller juletorsk på menyen?

Selv om du har laget det samme i flere år, er det alltid kjekt med en oppfrisker når selveste julaften står for døra.

Uansett hva du foretrekker å spise på julaften finner du det du trenger av veiledning her.

Så pust rolig ut, finn din rett og les gjennom - dette vil gå helt fint!


  • Garantert sprø svor på ribba? Klikk her.

  • alt
    PINNEKJØTT Vis mer
    alt
    KALKUN Foto: Hanne Buxrud Vis mer
    alt
    RIBBE OG MEDISTERKAKER Foto: Hanne Buxrud, AOP Vis mer

    Her finner du de klassiske oppskriftene:

















    alt
    JULETORSK Foto: Hanne Buxrud Vis mer
    alt
    SJEFREDAKTØRENS BACALAO Vis mer
    alt
    GRAVLAKS MED SENNEPSSAUS Vis mer

    Her er KKs julemeny:

  • Gravlaks med sennepssaus
  • Pinnekjøtt
  • Ribbe og medisterkaker
  • Kalkun med waldorfsalat
  • Juletorsk















  • alt
    FRUKTSALAT Vis mer
    alt
    RISKREM Foto: Hanne Buxrud Vis mer
    alt
    KARAMELL-PUDDING Vis mer

    Dessert:

  • Riskrem med bringebærsaus
  • Karamellpudding med fløte
  • Fruktsalat















  • Drikke:

  • Jeanette Roedes julegløgg

  • Velbekomme!

    LES OGSÅ:
  • Unngå ribbekrise
  • Jul med måte

  • Disse tipsene ble første gang publisert på KK.no i fjor.undefined
    Til forsiden