LINN SKÅBER er bare en av mange inspirerende og morsomme bidragsytere på KK-dagen. Se hvem andre som kommer lenger nede i artikkelen. Foto: Marte Garmann
LINN SKÅBER er bare en av mange inspirerende og morsomme bidragsytere på KK-dagen. Se hvem andre som kommer lenger nede i artikkelen. Foto: Marte Garmann
Kk-dagen

Møt Linn Skåber på KK Dagen 2011

Norges morsomste dame kommer. Gjør du?


«Bortsett fra dagen da jeg født mine barn har dette vært den beste dagen i mitt liv!»

«Helt utrolig fantastisk - jeg har ikke ledd så mye på lenge! Det var virkelig en dag med påfyll og glede, høy kvalitet på alle plan!»

«Vær så snill og fortsett med dette. Dette var knallbra. Vi trenger slik i hverdagen, luksus...»

Dette er bare noe av hva som ble sagt på «KK Dagen» i fjor. I år gjentar vi knallsuksessen, og inviterer til stor inspirasjonsdag med fantastiske foredragsholdere på Folketeateret i Oslo 1. april.

Le med Linn

Et av årets store trekkplastere er kanskje Norges morsomte kvinne, Linn Skåber. Du kjenner henne fra «Hjerte til Hjerte» og «Nytt på Nytt».

På KK Dagen 2011 tar Linn utgangspunkt i egne, personlige erfaringer og vil garantert få oss til å le og smile gjenkjennende til smått og stort i en kvinnes liv.

Blir dette din drømmedag?

Andre inspirerende og morsomme bidragsytere på KK Dagen 2011 er blant andre komiker Thomas Giertsen, som etter stor suksess som konferansier i fjor, også sikret seg jobben dette året.

Else Kåss Furuseth, kjent fra «Torsdagskveld fra Nydalen», er stuntreporter for dagen og Madcon kommer for å skape Glow-stemning.

Psykolog Sissel Gran gir deg sine beste råd om hvordan du får sving på kjærligheten.

Anne Cecilie Hopstock forteller om en mors verste mareritt. Hopstock var tidligere gift med olympiamesteren Khalid Skah. Sammen med sin advokat gir hun et innblikk i sin dramatiske historie knyttet til det å bli fratatt kontakten med sine barn.

I tillegg kommer det en HEMMELIG gjest, som skal fortelle om sin store TV-suksess. Gled dere!

LES MER om årets bidragsytere lenger nede i artikkelen.

Praktiske opplysninger

Tid og sted: Fredag 1.april kl. 0900 – 1630 på Folketeateret i Oslo
Pris: Abonnenter kr. 998. Ikke abonnenter kr. 1298.

Prisen inkluderer forfriskninger og stående buffet. Faktura og bekreftelse sendes etter at bestilling er mottatt.

 • Meld deg på her!

 • Meld deg på via SMS! Send KKDAGEN navn og e-postadresse til 1901 (kr.1) Eksempel: KKDAGEN Kari Nordmann [email protected] og send til 1901.

 • Lyst til å bli abonnent, og få KK-dagen til redusert pris? Klikk her for et spesialtilbud!.

  DETTE FÅR DU:

 • Hør våre fantastiske foredragsholdere
 • Møt KKs mote- og livsstilseksperter
 • Få velfylt gavepose til verdi 500
 • Knalltilbud på mote, skjønnhet og helsekost
 • Mange overraskelser gjennom hele dagen

 • Årets bidragsytere

  Gled deg til å møte disse:

  Thomas Giertsen – Konferansier. Thomas var også KK Dagens konferansier i fjor, og tilbakemeldingene fra publikum var så overveldende at vi like godt inviterte han med i år også. Denne mannen er utvilsomt en av Norges mest sjarmerende og morsomste menn!

  Linn Skåber – Norges morsomste dame setter skråblikk på et kvinneliv. Hun er aller mest kjent som den frekke og ironisk ærlige komikeren med det store hjertet, som etter 3 år i beste sendetid har blitt en av våre mest folkekjære personligheter.
  På KK Dagen 2011 tar Linn utgangspunkt i egne, personlige erfaringer og får oss garantert til å le og smile gjenkjennende til smått & stort i en kvinnes liv.

  Sissel Gran – Få sving på kjærligheten. Sissel Gran snakker om det som har blitt hennes livsprosjekt; kjærlighet i moderne parforhold. På KK Dagen 2011 lærer hun oss om betydningen av å forstå egne følelser, ta hensyn til sine egne behov, om selvstøtte og grensesetting. Med seg har hun også Nora, et lys levende eksempel på en "eks-hekta". Nora opplevde et ganske alminnelig, slitsomt hekt der uforutsigbarhet, utydelighet og glimt av lykke skaper en komplisert kobling mellom to individer.

  Anne Cecilie Hopstock – Når en mor opplever sitt verste mareritt. Anne Cecilie Hopstock var tidligere gift med olympiamesteren Khalid Skah. Sammen med sin advokat gir hun et innblikk i en mors dramatiske historie knyttet til det å bli fratatt kontakten med sine barn.

  Hemmelig gjest – Bakom en TV-suksess. Med utgangspunkt i egne anekdoter og erfaringer snakker vår hemmelige gjest om samtalens kunst, ikke minst i forhold til å få mennesker til å fungere sammen. Gled dere!

  Mats Peterson – Oppskriften på evig ungdom.
  Mats viser deg hvordan du finner fram til balansen, overskuddet og energien i deg selv.
  Og han gjør det på en måte du knapt trodde var mulig. Mats Petersson er et fyrverkeri av en foredragsholder. Hans entusiasme er ekstremt smittende og hans humor gjør foredragene til en svært underholdende opplevelse.
  Ingen går upåvirket hjem etter å ha hørt Mats Petersson.

  Else Kåss Furuseth – Stuntreporter, kjent fra «Torsdagskveld fra Nydalen». På KK Dagen 2011 er Else til stede for å skape liv og røre blant publikum i pausene. Og kjenner vi henne rett kommer det ikke til å mangle på morsomme og overraskende stunts!

  MADCON kommer! Sensasjonen MADCON har de siste årene tatt Europa med storm. Nå er Yosef & Tshawe klare for å skape GLOW-stemning på KK-dagen!

  NYHET!
  Shoppinggate i Operapassasjen!
  Vi lager shoppingbonanza på KK Dagen 2011. Utstillere fra blant annet mote, skjønnhet og helsekostbransjen gir deg knalltilbud på utvalgte varer denne dagen.

  alt
  Komiker og Norske Talenter-dommer Thomas Giertsen blir konferansier på KK-dagen i år også. Foto: Nina Hansen/AllOverPress Vis mer
  alt
  Else Kåss Furuseth er stuntreporter. Foto: SCANPIX Vis mer
  alt
  Anne Cecilie Hopstock (t.h.) og advokat Marte Svarstad Brodtkorb. Foto: SCANPIX Vis mer
  alt
  Sissel Gran forteller hvordan du får sving på kjærligheten. Foto: Tine Poppe Vis mer
  alt
  Mats Peterson gir deg oppskriften på evig ungdom. Vis mer
  Til forsiden