I SALG PÅ MANDAG: - KK Living er et sprudlende, moderne, nært og nyttig interiørblad som vet akkurat hvor morsomt, frustrerende og herlig det er å bo, forteller redaktør Mai Eckhoff Morseth. Foto: KK Living
I SALG PÅ MANDAG: - KK Living er et sprudlende, moderne, nært og nyttig interiørblad som vet akkurat hvor morsomt, frustrerende og herlig det er å bo, forteller redaktør Mai Eckhoff Morseth. Foto: KK Living
Interiør

KK Living - magasinet du ikke vil gå glipp av

- Moderne trenger ikke være en loftsleilighet i New York, sier redaktør Mai Eckhof Morseth.

Oppussing og interiør kan se lekende lett ut når interiørbloggere som Signe Schineller raskt transformerer en potetkasse til stuebord på null komma niks.

Men det er slett ikke slik at ideene bare strømmer på for alle og enhver, enten du skal pusse opp baderommet, eller gi nytt liv til arvegodset fra mormor.

I tillegg kommer det ofte utfordringer som hvordan du skal holde deg innenfor budsjettet og hvor du eventuelt skal få tak i alt du ønsker deg.

Da gjelder det å få gode tips og råd - og for å få hjelpen du trenger, bør du ifølge Mai Eckhoff Morseth gå til innkjøp av det nye interiørmagasinet KK Living.

Eckhoff Morseth er redaktør i KK Living og utgavesjef i KK Spesial

LES OGSÅ: Dette er Norges stiligste vegg

- Interiør er mer enn fine møbler

KK Living er KKs nye baby, og i interiørmagasinet vil du finne personlige interiørreportasjer, rimelige kjøpetips, masse inspirasjon og tips til praktiske løsninger for hjemmet ditt.

- KK Living er et sprudlende, moderne, nært og nyttig interiørblad som vet akkurat hvor morsomt, frustrerende og herlig det er å bo, sier Eckhoff Morseth.

Hun forteller at magasinet har masse glimt i øyet, men setter likevel fokus på at det å bo handler om mer enn fine møbler.

- Det handler om praktiske løsninger og å finne levelige løsninger på dem. Det handler om å kose seg maks i det hjemmet du har, sier hun.

LES OGSÅ: Har du hvite vegger hjemme?

Setter hele familien i fokus

Mai Eckhoff Morseth, sjefredaktør Gjyri Helén Werp og redaktør Hilde Beate Berg i KK har spikket ut det nye interiørbladet. De savnet et blad som både var moderne i stilen og nyttig i profilen.

- I KK Living tar vi på alvor at du kan være veldig moderne selv om du ikke bor i en loftsleilighet i New York eller et herskapshus på landet, sier Eckhoff Morseth.

Bladet har fokus på hele familien og spør blant annet barn om deres favorittmøbler, i tillegg til å intervjue en kjent mann i hvert nummer om det å leve og bo.

I det første nummeret av magasinet kan du slenge deg ned i sofaen og blant annet kose deg med de beste tipsene for utnytte plassen hjemme.

- I alle nummer av KK Living gir vi våre aller beste kjøpetips, som passer for alle lommebøker. I hvert eneste nummer vil du finne 100 små og store tips til glede, inspirasjon og nytelse. Jeg lover!, sier Eckhoff Morseth.

KK Living vil komme ut fire ganger i året, og koster 69 kroner. Ikke gå glipp av det første nummeret av KK Living som er i salg mandag 27. februar.

LES OGSÅ: Ny trend inntar norske stuegulv
Til forsiden