Anine Von Krogh har kunnet innrede dette drømmehuset, som hun og mannen  har tegnet selv, akkurat som hun ville. Se hvordan Anine går frem når hun innreder lenger ned i saken. Foto: Anine Von Krogh/Colage: Tone Ruud Engen
Anine Von Krogh har kunnet innrede dette drømmehuset, som hun og mannen har tegnet selv, akkurat som hun ville. Se hvordan Anine går frem når hun innreder lenger ned i saken. Foto: Anine Von Krogh/Colage: Tone Ruud Engen

Her bor Anine (29) på 480 kvm

Selvsagt kan du stjele noen av hennes råd selv om du har langt mindre plass.

– Når jeg skal innrede et rom har jeg alltid en formening om hvordan det skal bli. Selv om jeg har klart hvilke farger og materialer jeg ønsker, gjør jeg likevel grundig research på hvor jeg skal kjøpe det og til hvilken pris, sier Anine von Krogh som er skribenten bak bloggen VillaVonKrogh.

Her møter tilsynelatende slitte mursteinsvegger mer glamorøst interiør med de flotte skjell-lampene over spisebordet, som får en hvilken som helst kvinne til å drømme seg bort.

Shabby glam, som Anine selv beskriver stilen som, er en god beskrivelse for det fantastiske huset hun og mannen har tegnet selv.

Anine von Krogh (29) er en av interiørbloggerne KK.no har plukket ut til en artikkelserie som skal gi deg inspirasjon og ideer til ditt eget hjem.

Les også: Tror nordmenn vil elske denne

Slik finner du rett farge til veggen

Anine er sikker på at stilen hennes er kommet for å bli, men hun har likevel ikke noe i mot forandringer enkelte ganger. Da har hun noen enkle triks som fungerer.

– Jeg flytter rett og slett rundt på interiøret. Jeg har for eksempel puter som går på rullering rundt i huset. Eventuelt kan man bytte ut gardinene eller male en vegg eller to. Små enkle grep gjør underverker, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


alt
Anine Von Krogh
Selv har hun valgt å skape noen skiller i rommene ved å male enkelte vegger i en annen farge, som er svært populært for denne sesongen. Det kan likevel være vanskelig å vite hvilke farger som passer godt sammen.

– Det beste tipset er å skille mellom varme og kalde farger. Da er du ganske safe. Jeg har mikset varme og kalde farger, men det ligger mye jobb bak å finne de riktige fargene som går sammen, sier Anine.

For at du skal være sikker på at du har gjort rett valg kan det være lurt å forhøre seg med de som jobber i en malebutikk. De har ofte god peiling på hva som går bra sammen og ikke.

Hvis du fortsatt er i tvil, og du har råd, kan det være greit å snakke med en interiørkonsulent som definitivt kan gi deg gode råd.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Soverommet er stort og luftig. Den duse blåfargen får godt frem sengeteppet, og omvendt. Her har også Anine brukt en stige for å henge opp litt forskjellig.
Soverommet er stort og luftig. Den duse blåfargen får godt frem sengeteppet, og omvendt. Her har også Anine brukt en stige for å henge opp litt forskjellig.Anine Von Krogh
Les også: Se vårens vakreste trender

Skap skiller med forskjellige stiler

Anine har alltid hatt en stor interesse for interiør, og mye av inspirasjonen har hun fått fra barndomshjemmet og de kreative foreldre hennes.

– I barndomshjemmet mitt malte faktisk pappa et bilde av en italiensk havneby på en 20 kvadratmeters vegg. Taket malte han blått og satte inn små lys som utgjorde en nydelig stjernehimmel, sier bloggeren.

Be om hjelp fra familien

Anine liker at interiøret skal være personlig og ikke som hos naboen, og det er ingen tvil om at Anine har arvet de kreative genene til faren sin. Veggen som skiller stuen fra kjøkkenet gir huset en landlig, men likevel moderne stil i kombinasjon med møblene.

– Mursteinen kjøpte vi fra et revet bygg i Kristiansand. Den er faktisk fra 1898. Pappa er muremester, så det er han og jeg som har satt opp veggen sammen, sier von Krogh.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Den stilige murveggen skaper et skille i stuen og sammen med den hvite spisestuen blir det råstilig. Spisestuen er en blanding av gamle og nye møbler.
Den stilige murveggen skaper et skille i stuen og sammen med den hvite spisestuen blir det råstilig. Spisestuen er en blanding av gamle og nye møbler.Anine Von Krogh
Les også: 4 av 10 skal gjøre dette i år

Disse rådene bør du følge

Innredningen har innspill fra ulike stiler, og det kan virke vanskelig å oppnå en balanse mellom disse. Anine mener at du likevel ikke skal være redd for å tenke utenfor boksen og heller la kreativiteten og fantasien strømme over.

– Ikke ha noen regler, men bruk god tid før du tar endelig avgjørelser. En god sofa er viktig og tekstiler kan brukes for å myke opp interiøret, sier hun.

For å få en personlig stil anbefaler hun å ha alle tingene du selv er glad i fremme, og heller kvtte deg med det du ikke liker så godt enten det er et loppefunn eller noe fra Ikea. Selv har hun flere favoritter hjemme.

Les også: Slik får du en retro-makeover

– Det fineste jeg har er arvegodsene mine. En bibel som farmor brukte på skolen og en rosa urne som morfaren min var så glad i, sier hun.

I tillegg understreker hun hvor viktig lyssetting er, og at du har riktig belysning i forhold til behov.

– Husk også at du trenger mer lys desto eldre du blir, sier von Krogh.

Se resten av bildene fra huset her:


[embed:gallery:6931]her

Anine's favorittblogger og favorittbutikker


Favorittbutikker:
  • Moodies i Asker
  • Zanz i Lillestrøm - Sjekk ut nettsiden
  • Nettbutikken Wallas-Verden

  • Favorittblogger:
  • Anetteshus
  • Noe på Hjertet
  • Har en drøm
  • Til forsiden