DRAGESALAT: Frisk, fargerik, sunn og smakfull. Det er mer enn et kinderegg, det!
DRAGESALAT: Frisk, fargerik, sunn og smakfull. Det er mer enn et kinderegg, det!
All Over Press

Dragesalat

Mer sulten på en mandag? Ha kylling eller biffstrimler oppi!

Til 4 personer

Dette trenger du:
½ hodekål
3 gulrøtter
2 paprika
4 vårløk
50 g usaltede cashewnøtter
1 lime

Dragedressing:
Frisk ingefær
1 sitrongress
2 ss sesamolje
2 ss olivenolje
1 lime
3 ss søt chilisaus
2 ss soyasaus

Slik gjør du:
1. Rens, skrell og snitt eller riv grønnsakene i strimler.
2. Skrell og riv ingefæren fint, slik at du sitter med ca. 2 ss.
3. Fjern det ytterste laget på sitrongresset, del den i 2 på langs og snitt den fint.
4. Rør alle ingrediensene til dressingen sammen i en salatbolle og ha i ingefær og sitron.
5. Vend inn grønnsakene og dryss over cashewnøtter og limesaft.

Et godt tips:
Heller du ikke dressingen over all salaten, men oppbevarer det hver for seg, kan salaten holde i 3 dager i kjøleskapet. Lag gjerne en kjempeporsjon, så har du deilig formiddagsmat samt nydelig tilbehør til kjøtt, fugl eller fisk.

LES OGSÅ: Vegetarianere lever lenger

LES OGSÅ: Derfor blir du ikke mett nok

Mest lest