Enten du velger rødt, rosa, med eller uten glitter - en ny leppestift vil lyse opp høsten.
Enten du velger rødt, rosa, med eller uten glitter - en ny leppestift vil lyse opp høsten.
Sminke

Slik skal leppene se ut nå

Disse fargene er rett og slett rålekre.

Høsten er ikke den fresheste årstiden. Sommerens brunfarge svinner sakte, men helt sikkert. De friske solstripene i håret er borte. Innehuden blir tørr og kløende. Og jammen ser ikke ringene under øynene ut til å være mørkere i år enn i fjor.

Quick fix i et lite etui

Men før høstdepresjonen inntar ansiktet helt: Det finnes en quick fix som gjør at du ganske enkelt ser strålende, frisk og glamorøs ut. Løsningen er høstens nydelige leppestifter og lipglosser, som kommer i lekre rosa og røde nyanser.

Glamorøs hverdag er garantert

De fikser alt fra dårlig humør til tørre lepper, og gjør den mørke dagen mange hakk lysere. Velg mellom yndige bærfarger og syndige knallrøde nyanser.

Uansett hva du velger - disse kommer med glamourgaranti.

Klikk på bildene for å se høsten lekreste leppefarger: Lancômes høstkolleksjon er til å fryde seg over. I butikken nå finner du blant annet Color Fever, en leppestift som gir både mye fukt og fantastisk farge til leppene (kr 255, Lancôme). Foto: undefined Lancômes høstkolleksjon er til å fryde seg over. I butikken nå finner du blant annet Color Fever, en leppestift som gir både mye fukt og fantastisk farge til leppene (kr 255, Lancôme). Foto: undefined Color Fever Gloss gir leppene super fukt og lekker glans. Den kan brukes som den er, eller over en leppestift. Color Fever Gloss fåes i flere vakre farger (kr 220, Lancôme). Foto: undefined Color Fever Gloss gir leppene super fukt og lekker glans. Den kan brukes som den er, eller over en leppestift. Color Fever Gloss fåes i flere vakre farger (kr 220, Lancôme). Foto: undefined Lip Fusion er en lipgloss som ikke bare gir farge, den har også en lett plumpingeffekt som skal gjøre leppene fyldigere (kr 395, FusionBeauty). Foto: undefined Lip Fusion er en lipgloss som ikke bare gir farge, den har også en lett plumpingeffekt som skal gjøre leppene fyldigere (kr 395, FusionBeauty). Foto: undefined Sérum de Rouge er en serumleppestift som inneholder 20 prosent aktive hudpleieingredienser. Den skal fylle ut mikrorynker og gjøre at leppene gjenvinner fastheten. Den sitter godt, og føles veldig myk og deilig på leppene (kr 300, Dior). Foto: undefined Sérum de Rouge er en serumleppestift som inneholder 20 prosent aktive hudpleieingredienser. Den skal fylle ut mikrorynker og gjøre at leppene gjenvinner fastheten. Den sitter godt, og føles veldig myk og deilig på leppene (kr 300, Dior). Foto: undefined Få ting er så glamorøst og lekkert som rødrosa lepper. Dior Addict Lipcolor gir optimalt resultat på leppene, siden den inneholder forumulaen kalt Lip Neutralizer (kr 260, Dior). Foto: undefined Få ting er så glamorøst og lekkert som rødrosa lepper. Dior Addict Lipcolor gir optimalt resultat på leppene, siden den inneholder forumulaen kalt Lip Neutralizer (kr 260, Dior). Foto: undefined Hot Brights Lips & Cheek er et to-i-ett-produkt som kan brukes både til lepper og kinn. Her får du også med en korallfarget lipgloss som gir ekstra glans og mykhet til leppene (kr 199, The Body Shop). Foto: undefined Hot Brights Lips & Cheek er et to-i-ett-produkt som kan brukes både til lepper og kinn. Her får du også med en korallfarget lipgloss som gir ekstra glans og mykhet til leppene (kr 199, The Body Shop). Foto: undefined Dior Addict Ultra-Gloss Reflect gir sofistikerte, fyldige og glamorøse lepper (kr 235, Dior). Foto: undefined Dior Addict Ultra-Gloss Reflect gir sofistikerte, fyldige og glamorøse lepper (kr 235, Dior). Foto: undefined

Slik gjør du det

Synes du det er vanskelig å legge en rød leppestift? Her er hemmelighetene som gir deg helgens mest sexy lepper.

Her er stilene og sminketipsene som gjør deg både vakker og trendy i høst.

Stjel stilen enkelt

Prøv også en av disse rykende ferske sminkestilene fra moteuka i New York. Her er de viktigste designene, stylistene og modellene samlet for å vise fram trender for våren 2010. Vi har plukket ut de 10 vakreste og viktigste sminkestilene fra moteuka.


Slik vil vi sminke oss nå:
Her får du flere sminketips:

 • Slik finner du en øyeskygge som kler akkurat deg
 • Stylistenes hemmelige triks
 • Smink øynene større
 • Få perfekte kysselepper

 • Les også: 84 fine festfrisyrer. Du finner helt sikkert en du liker!

  Slik blir du smashing

  Å helt tilfeldigvis se aldeles smashing ut ikke være så vanskelig. Her får du oppskriften på 26 trendfrisyrer som garantert vil gi deg mye oppmerksomhet. Du kan også prøve et av de andre tipsene som gjør at du kan si farvel til flatt hår for alltid.

  Videoguide: Perfekt makeup

  Skjønnhetsekspert Helge Borgen viser kk.no-leserne hvordan man får perfekt festmakeup som man ikke trenger å være profesjonell for å få til. Klikk deg direkte inn på Helges videoguider under her:
 • Se video: Slik velger du riktig makeup - dette må du tenke på i parfymeriet
 • Se video: Slik får du plettfri hud med foundation
 • Se video:Slik får du perfekte bryn
 • Se video:Slik legger du øyeskyggen
 • se video: Slik legger du eyeliner
 • Se video: Slik legger du maskara
 • Se video: Slik får du pudderet til å sitte skikkelig
 • Se video: Slik får du frem gløden med rouge


 • Bli glitrede vakker

  Skal du pynte deg litt ekstra, er det tilbehør med gull og glitter som gjelder. Lurer du på hvordan du enkelt kan jukse deg slank å få øynene til å glitre? Dette kan du lære av stjernene på den røde løperen.

  Til forsiden