KRINGLE OG METTE-MARIT PÅ SKRÅ: KK-journalist Tone (t.v.) har prøvd en kringleknute. Lær hvordan du kopierer den lenger ned i saken. Eller hvorfor ikke snu den klassiske Mette-Marit-knuta over den ene skulderen, slik KK.no-journalist Aina (t.h.) har gjort her?  Foto: Per Ervland
KRINGLE OG METTE-MARIT PÅ SKRÅ: KK-journalist Tone (t.v.) har prøvd en kringleknute. Lær hvordan du kopierer den lenger ned i saken. Eller hvorfor ikke snu den klassiske Mette-Marit-knuta over den ene skulderen, slik KK.no-journalist Aina (t.h.) har gjort her? Foto: Per Ervland

8 skjerfknuter du bør lære deg

Vi viser deg hvordan du gjør det - trinn for trinn.

Et skjerf er ikke bare nødvendig for å holde varmen. Det er også en billig og rask måte å få en helt ny look på.

Ikke bare pimper det opp høstkåpen, men det er faktisk alt du trenger for å bli trendy.

Knutedilla

Og det er faktisk mulig å fornye seg uten å investere i et eneste nytt skjerf. Utallige måter å knyte og dandere skjerfet på, gir deg nemlig enkel måte å gå fra søt og yndig til rocka og edgy på 1-2-3.

Kronprinsesse Mette-Marit har fått en egen knute oppkalt etter seg, men det er ingen grunn til å la inspirasjonen stoppe ved de kongelige.

Jeg tok med meg kollega Tone og to skjerf og gikk i fotostudioet vårt for å vise dere flere måter å knyte skjerfet på i vinter.

Se de forskjellige knutene her:[embed:gallery:7478]Husk også at et av høstens store nøkkelplagg, ponchoen, kan brukes som skjerf!

Hold hodet varmt

Det er en kjent sak at det meste av kroppsvarmen forsvinner fra hodet. Når kulda setter inn for alvor, er det derfor ekstra viktig å ta vare på denne varmen, enten ved å bruke en lue, eller ved å lage et skaut av skjerfet ditt.

Dette trikset er dessuten nyttig hvis du vil beskytte håret når det plutselig begynner å snø mens du løper til bussen.

LÆR SKAUTKNUTEN HER:


[embed:gallery:7479]På en snurr

Har du et ekstra langt skjerf, kan du prøve å vikle det rundt halsen mange ganger, eller du kan teste de vi har valgt å kalle kringleknuten og snurreknuten.

LÆR KRINGLEKNUTEN HER:


[embed:gallery:7480]LÆR SNURREEKNUTEN HER:


[embed:gallery:7483]Juks deg trendy

Tubeskjerfet er supertrendy i høst, men du trenger ikke engang investere i et skjerf for å få til looken.

LÆR TUBEKNUTEN HER:


[embed:gallery:7484]
BONUS: 25 ekstra knuter

Wendy står bak YouTube-kanalen WendysLookBook (ekstern lenke) og har laget en video med hele 25 forskjellige skjerfknuter.

Se videoen her:

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til [email protected], og vi vil finne det ut for deg.
undefined
Til forsiden