- Hvordan styler jeg joggeskoene?

Hvorfor lide for skjønnheten når du kan labbe rundt i joggesko - OG se stilig ut.

- Jeg skal på storbyferie til New York og har kjøpt et par gode joggesko fra Nike med rosa detaljer. Hva kan jeg matche med joggesko - uten å se ut som jeg skal på treningstur?

Det skriver KK.no-leser «Marielle» til spor@kk.no – vår e-postadresse for lesere som har spørsmål om alt fra mote til trening.

Komfort OG stil

Denne våren er en av de store trendene sportystilen. På catwalkene til motehus som Stella McCartney, Alexander Wang og Phillip Lim var det tekniske tekstiler, netting, glidelåser og behagelig jerseystoffer.

Med andre ord – det er fullt mulig å få både pose og sekk. Å være trendy OG ha det komfortabelt. Spesielt på storbyferie er det en fordel med behagelig fottøy, da det nok blir en del trasking.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


All Over Press

Men målet er gjerne ikke å se ut som du kommer rett fra verken catwalken eller treningsstudioet. Nå kommer det selvfølgelig helt an på hvilken personlig stil du har. Vi har derfor laget noen forskjellige forslag til styling.

Alternativ 1: Skinn

Ei skinnjakke eller et par skinnbukser/-leggings gjør susen her. Kombiner gjerne med en god genser eller en fuskepelsvest, som supermodell Alessandra Ambrosio. Victoria’s Secret-kollega Miranda Kerr går også for skinnleggings, men myker opp uttrykket med en klassisk, marineblå kåpe.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


All Over Press


Produsentene

Alternativ 2: Strikk

Sex og Singelliv-skuespiller Sarah Jessica Parker viser at sneakers ikke bare er for ungdommer. Her bruker hun en omslagsjakke i trendy flettestrikk sammen med ankellange, matchende bukser. Du kan selvfølgelig også gå for en lun strikkegenser. Og du kan med fordel brette opp buksa for å la skoene komme til sin rett.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


All Over Press/Produsentene

Alternativ 3: Blazer

Dress opp joggeskoene med en blazer. Det er en grunn til at den innsvingede dressjakken er en klassiker – den passer til alle og så å si alt. Selv joggesko. Heidi Klum bruker dessuten et langt skjerf for å tilføre antrekket mer farge.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


All Over Press/Produsentene

Alternativ 4: T-skjorte

Foretrekker du et safe alternativ, blir det ikke tryggere enn kombinasjonen t-skjorte + joggesko. Og da må du gjerne kjøre på med en rå t-skjorte. Norges nye musikkstjerne, Hanne Kolstø, bruker sine Nike Air til vaskede jeans og t-skjorte med gulldetaljer.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Per Ervland/Produsentene

Alternativ 5: Kjole/skjørt/shorts

Det enkleste vil da ofte være å gå for en kortere variant. Ønsker du at skoene ikke skal skille seg for mye ut fra det øvrige antrekket, kan du prøve et par svarte sammen med et par strømpebukser i samme farge, som danske Tine Marie Bach (21) som vi traff under moteuken i København. Foretrekker du at skoene står fram, som Sophie Ismail, som vi møtte under moteuken i Paris, kan du velge et par knallfargede sko og framheve dem ved hjelp av tilbehør i samme farge.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Per Ervland/Tone Ra Pedersen

Noe du lurer på? Spør KK.no

Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?
Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Mest lest