VIL BAR BLI MER POPULÆRE: Joggeskoene med kilehæl frs Isabel Marant har blitt uhyre populære, og til høsten vil du omtrent finne etterligninger i hver butikk.  Foto: Tone Ruud Engen
VIL BAR BLI MER POPULÆRE: Joggeskoene med kilehæl frs Isabel Marant har blitt uhyre populære, og til høsten vil du omtrent finne etterligninger i hver butikk. Foto: Tone Ruud Engen

Isabel Marant-joggesko holder koken

De høye basketskoene holder seg nok en sesong.

Du kan trygt si at Isabel Marants «Bekket» sko har tatt verden med storm.

KK.no har tidligere skrevet om joggeskoene, som er den store favoritten blant stjerner som Beyonce, Alicia Keys, Miranda Kerr og Anne Hathaway.

Net-a-Porter
(Ekstern lenke) er en av nettbutikkene som selger skoene, men her gjelder det å være rask på labben, for disse skoene forsvinner fortere enn dugg for solen.

På kort tid ble de kongeblå «Bekket»-skoene solgt ut forrige uke, og det er ingenting som tyder på at skotrenden er over.

ORIGINALEN: Du må punge ut cirka 3.800 kroner kroner for Isabel Marants Bekket-sko på Net-a-porter.com
ORIGINALEN: Du må punge ut cirka 3.800 kroner kroner for Isabel Marants Bekket-sko på Net-a-porter.comProdusenten


LES OGSÅ: Slik kopierer du Isabel Marants catwalk-stil

Høye hæler

– Utover høsten vil den sporty stilen fortsette, og det vil spesielt bli mye av joggeskoene med innebygd kilehæl. Det vil nok ikke bli så mye, forteller Karina Pyrud, som er innkjøpssjef i Økonomisko.

– Joggeskoene passer til alt og kan blant annet gi et prekk til et veldig feminint antrekk. Likevel bør du ikke bruke dem til sommerkjolen. Bruk skoene for en sporty stil med jeans og en hvit t-skjorte eller bare gi en liten touch av den sporty stilen til et annet plagg, sier hun.

Skoene er laget i semsket skinn og kommer i mange forskjellige fargekombinasjoner som varierer i pris. De gir straks assosiasjoner til Will Smith i serien Fresh Prince of Bel Air og har derfor et preg av Old School-stilen.

Fordelen med «Bekket» er at de har en innebygd kilehæl på 10 centimeter, som gjør dem mer elegante enn vanlige joggesko.

Det kan virke som galskap å bruke nesten 4.000 kroner for ett par, men heldigvis finnes det håp for deg med møllspist lommebok. Det finnes nemlig knallgode etterligninger av skoen i rimelige skobutikker.

Isabel Marant på "billigsalg":


[embed:gallery:7894]Bruk dem med kjole eller skjørt

Skuespiller Kate Bosworth er også en av stjernene som har trykket skotrenden til sitt bryst. Hun kombinerer sitt par med et langt florlett skjørt og en collagegenser med stort hell.

ER DET RART HUN SMILER? I april ble Kate Bosworth sett med Isabel Marants Bekket-sko.
ER DET RART HUN SMILER? I april ble Kate Bosworth sett med Isabel Marants Bekket-sko. All Over Press
Skoene passer også godt sammen med enkle jeans og gir den perfekte hverdagslooken:

ENKEL Å STYLE: Modellen Petra Ecclestone styler Isabel Marant-skoene med lyse jeans og en enkel genser.
ENKEL Å STYLE: Modellen Petra Ecclestone styler Isabel Marant-skoene med lyse jeans og en enkel genser. All Over Press


–undefined
Til forsiden