SESONGENS KJOLER: Noen av kjolene og tilbehøret som kommer på Indiska denne våren og sommeren. For priser og flere plagg, se bildeviseren lenger nede i artikkelen. Foto: indiska
SESONGENS KJOLER: Noen av kjolene og tilbehøret som kommer på Indiska denne våren og sommeren. For priser og flere plagg, se bildeviseren lenger nede i artikkelen. Foto: indiska

Sesongens vakreste fra Indiska

Se hva som kommer i butikken fram mot sommeren.Stem her!

Hva synes du om kolleksjonen?

Liker det jeg ser!
 
95 (52%)
Fin, men ikke helt min stil
 
46 (25%)
Liker den ikke
 
28 (15%)
Usikker
 
12 (7%)


Butikkjeden Indiska er først og fremst kjent for sin romantiske, folkoreinspirerte og etniske stil.

Vårens og sommerens plagg er intet unntak – og er helt i tråd med den florlette, blomstermønstrede catwalktrenden.

SE OGSÅ: Kjolene du kan bruke nå

Ta den max ut

Når det kommer til kjoler og skjørt, er maxilengdene det aller heteste denne sesongen. Det gjelder både skjørt og kjoler. Tips om hvordan du takler maxitrenden får du i denne artikkelen.

Hvis du foretrekker sol på leggene, finnes det også flere korte alternativ. Gå gjerne for en ladylike modell, med smal midje og litt vidde i skjørtet.

Store smykker

Sesongens tilbehør skal helst være queen size. Jo større smykkene, ringene, øredobbene og armbåndene er, jo bedre – og du må gjerne bruke alt på en gang.

Ikke klar for den knæsjfargede trenden? Da kan du prøve «colourblocking» – ved å bruke fargerikt tilbehør i stedet.

SE OGSÅ: Vårens fineste smykker under 200

Se et utvalg av sesongens plagg fra Indiska her:


[embed:gallery:7015]Mer vår/sommer 2011

Full oversikt over våren store catwalktrender får du ved å klikke her. Og da KK.no spurte «kvinnen i gata» hvilken av disse hun likte best, var det 70-tallsstilen som scoret høyest.

Foretrekker du den helhvite looken, går både H&M og KappAhl for denne. H&M med sin Conscious Collection, som kommer i butikk 14. april – og KappAhl med sin Vintage Stories-kolleksjon, som kommer for salg fra uke 14.

Sjekk også kolleksjonene til Zara, Vero Moda, Only og Vila, Lindex, Monki, Weekday, KappAhl, La Redoute, Gina Tricot, Ecco, Levis og H&M - i tillegg til moteredaksjonens favoritter.
undefined
Til forsiden