BESTSELGEREN: Denne kjolen (kr.499) kommer til å bli bestselgeren, tror produktsjef Martin Gustafsson. Foto: Bik Bok
BESTSELGEREN: Denne kjolen (kr.499) kommer til å bli bestselgeren, tror produktsjef Martin Gustafsson. Foto: Bik Bok

Sjekk de nye Bik Bok-plaggene

Ny Never Denim-kolleksjon i butikk i uke 13.

At mønster og farger er hett denne våren, har du sikkert fått med deg. Både på bukser og overdeler - gjerne i et og samme antrekk.

Bik Bok har med sin Never Denim-kolleksjon tolket trenden på sin egen måte. Og hentet inspirasjon fra kunstens verden.

SE OGSÅ: - Sats på plagg med blomstermønster

Kle deg i malingsflekker

For å være mer presis har kleskjeden latt seg inspirere av Jackson Pollock. Kunstneren fikk tilnavnet «Jack The Dripper», på grunn av at han så å si kastet malingen på lerretet.

Plaggene i kolleksjonen har altså disse karakteristiske malingsflekkene på seg, eller med mønster inspirert av hans spesielle teknikk.

(Artikkelen fortsetter under.)


KAMPANJEBILDENE: Kolleksjonens kampanjebilder er ttatt av det svenske magasinet Rodeo.
KAMPANJEBILDENE: Kolleksjonens kampanjebilder er ttatt av det svenske magasinet Rodeo.Tone Ra Pedersen
- Litt dyrere, men bedre kvalitet

Never Denim x Jackson Pollock-plaggene kommer til å bli priset litt høyere enn øvrige Bik Bok-plagg.

- Ja, de kommer til å koste rundt 100-200 kroner mer, men det er fordi vi bruker dyrere glidelåser og finere kvaliteter, sier produktsjef Martin Gustafsson.

Den nye kolleksjonen vil ikke komme til alle kjedens butikker. De 50 største Bik Bok-butikkene i Norge vil få den i hus fra mandagen uke 13. Enkelte av dem vil dessuten få eksklusive, håndmalte plagg som det finnes svært få eksemplarer av.

Sniktitt på kolleksjonen her:


[embed:gallery:7677]


Bestselgeren

- Hva tror du kommer til å bli bestselgeren?
- Det kommer nok til bli kjolen. Mønsteret er kanskje ekstra anvendelig på en kjole, og du kan bruke den både til hverdags og til fest.

- Hvordan ville du ha stylet de andre mønsterplaggene i kolleksjonen?

- Du kan selvsagt ta den helt ut, og bruke print og farger på både overdel og underdel. Men den enkleste måten å bruke en sprek overdel eller underdel på er å holde resten av antrekket enkelt, tipser Gustafsson.

(Artikkelen fortsetter under.)


FØLG VASKEINSTRUKSJONENE: Ønsker du at plaggene med malingsflekker skal holde seg lengst mulig, følg vaskeinstruksjonene, anbefaler Gustafsson.
FØLG VASKEINSTRUKSJONENE: Ønsker du at plaggene med malingsflekker skal holde seg lengst mulig, følg vaskeinstruksjonene, anbefaler Gustafsson.Tone Ra Pedersen
Vaskeråd til malingsplaggene

Går du for et av plaggene med malingsflekker på, har produktsjefen også noen anbefalinger om hvordan du kan holde dem fine så lenge mulig.

- Malingen kan slites av med tiden. Men følg instruksjonene på merkelappen, vask plaggene på vrangen og på lav temperatur.

Vårmoten 2012

Sjekk også KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.

Vi har dessuten fått en titt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Bik Bok, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl, Weekday, Monki, MQ, Monsoon, nettbutikken La Redoute og veske- og tilbehørskjedene Accessorize, Glitter og Morris.
undefined
Til forsiden