Apollo sine beste tilbud og rabattkoder!

Aktive Apollo rabattkode & kampanjer i juli 2017

Her på KK finner du alle de beste tilbudene og rabattkodene fra Apollo samlet på ett sted. Det kan være mye å spare gjennom en av våre kuponger, penger som du kan bruke på annet moro i ferien. Nå får du 600 kroner avslag dersom du benytter en kupongkode.  Apollo reiser ble grunnlagt i 1986, etter at grekerene Fotios Costoulas og Georgios Hadjis hadde drevet Apollo reiseformidling i Hellas siden 1982. I begynnelsen spesialiserte de seg på reisemål i Hellas. De fire første reisemålene var Athen, Athens riviera, Poros og Naxos, men etterhvert som årene gikk, utvidet Apollo reisemålene sine i samarbeid med flyselskapet Novair, og er i dag det nest største reisebyrået i Norge, med mye mer enn charterreiser til Hellas. De formidler i dag både charterturer, rene flyturer og hotellopphold i de varmere delene av verden, og med en Apollo rabattkode fra KK.no kan du nyte varme dager til priser du tidligere bare kunne drømme om.


Apollo logo / link til butikkside

Motta hele 600 kroner avslag!

Med denne Apollo rabattkoden får du 600 kroner i rabatt på pakkereiser med charterfly! Tilbudet gjelder: dersom du booker reisen minst 30 dager før avreise og på reiser som ikke allerede er nedsatte. Tilbudet kan ikke brukes på uspesifiserte reiser.

164 dager gjenstår

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Få 600 kroner i rabatt!

Få 600kr avslag på din neste reise! Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen og bruk denne Apollo rabattkoden i kassen for å motta 600 kroner avslag på pakkereiser med charterfly!

164 dager gjenstår

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Familiepriser i august og september fra kun 7594 kroner!

Her finner du en liste over familiepriser for deg som ønsker å reise på ferie i august eller september. Du finner reiser til Korfu, Mallorca, Makarskas Riviera, Kroatia og mange flere. Finn turer for 2 voksne og 1 barn fra kun kr. 7594! Trykk deg inn på linken for å se alle tilbud. Ingen rabattkode nødvendig.

10 dager gjenstår

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Gode priser på storbyferier!

Trykk deg inn på linken for å komme til Apollo sin kampanje over storbyferier hvor du finner gode priser må mange flotte reiser til verdens storbyer! Ingen rabattkode nødvendig.

41 dager gjenstår

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Spar penger på å bestille på restplasser!

Trykk deg inn på linken for å komme til Apollo sin restplasser side hvor du kan finne billige reiser til flotte syden destinasjoner! Ingen rabattkode nødvendig.

41 dager gjenstår

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Fantastisk billige storbyferier!

Hos Apollo får du alltid gode priser på fly og hotell, trykk deg inn på linken for å finne fantastiske tilbud til din neste storbyferie! Ingen rabattkode nødvendig.

41 dager gjenstår

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Flotte og billige sydenreiser!

Hos Apollo får du alltid flotte priser på restplasser. Og nå har Apollo mange flotte restplasser til Syden! Trykk deg inn på linken for å se alle tilbud. Ingen rabattkode nødvendig.

41 dager gjenstår

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Gavekort på reise!

Gi bort en uforglemmelig gave! Hos Apollo kan du nå kjøpe et reisegavekort til noen du er glad i. Denne rabattkupongen tar deg rett til gavekortene!

164 dager gjenstår

Tilbud


Kom deg vekk fra regn og kulde

Den norske sommeren er ikke helt til å stole på, og selv om vi kan huske svært varme dager i skjærgården, hender det like ofte at vi må stri med 10 grader og regn. Med Apollo kan du komme deg raskt avgårde til varme strender ved Middelhavet, eller om du vil det, til europeiske storbyer med et vesentlig bedre klima enn Oslo. Ofte har Apollo tilbud på restplasser, så om du vil reise i morgen, kan du virkelig gjøre et kupp. Med en Apollo rabattkode fra KK.no blir prisene enda lavere, på grensen til at det lønner seg å dra avgårde fremfor å bli hjemme. Med det prisnivået man har i Hellas i dag, for eksempel, kan man spise på restaurant hver dag for den prisen man betaler for å handle mat i dagligvareforretninger i Norge.

Apollo kan fly deg overalt i verden

Apollo var den greske solguden, og fra starten representerte Apollo hovedsakelig Hellas og sol. De utviklet seg etterhvert til å være et reisebyrå som formidlet reiser til hele verden, og i dag kan du bestille reiser til nesten alle verdensdeler med Apollo. Om du ønsker å ligge under palmene i Karibien, surfe langs den australske østkysten, eller oppleve fremmede kulturer i Vietnam, Thailand eller på Sri Lanka, har Apollo dette, og mye mer å by på. Ta en titt på apollo.no, og planlegg din drømmereise allerede i dag. Med en Apollo rabattkode fra KK.no blir både fly og opphold billigere, slik at du får mer penger å bruke på å nyte den lokale mat- og drikkekulturen, eller til å dra på turer i fjerne land der du kan oppleve ting få av vennene dine har hatt muligheten til. Bruker du pengene dine på å reise, kjøper du deg gode minner, og de er det ingen som kan ta fra deg.

Du bør alltid se etter tilbud og rabattkoder for Apollo her hos KK om du ønsker å reise til destinasjoner som:

 • Kroatia
 • Montenegro
 • Bulgaria
 • Danmark
 • Hellas
 • Italia 
 • Kypros
 • Malta
 • Nederland
 • Portugal
 • Polen
 • Spania
 • Storbritannia
 • Tyrkia
 • Ungarn
 • India
 • Kina
 • Hong Kong
 • Thailand
 • Egypt
 • Marokko
 • Sør-Afrika
 • Cuba
 • Mexico
 • USA
 • Brasil 
 • Peru
 • Australia


Utgåtte kuponger og tilbud
Apollo logo / link til butikkside

Spar 600 kroner på booking i mars!

Dersom du booker reisen din i mars kan du spare hele 600 kroner! Klikk deg inn via denne kupongen og ta i bruk rabattkoden i kassen for å motta tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Apollo logo / link til butikkside

Restplasser til syden + 1 uke med hotell fra kun kr. 1 698,–!

Trykk deg inn på denne linken for å komme til Apollo sin restplass salg hvor du finner mange reisemål i syden fra kun kr. 1 698,-! Det inkluderer også 1 uke hotellopphold. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Restplasser/sydenreiser 1 uke fra kun kr. 1 698,–!

Trykk deg inn på linken for å komme til Apollo sine restplasser hvor du finner sydenreiser til mange populære reisemål som blant annet Gran Canaria, Tenerife, Hellas og Bulgaria fra kun kr. 1698 for reise og en ukes hotellopphold. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Book fly og familiehotell nå!

Klikk deg inn via denne linken nå får å booke familiereise for sommeren fra kun kr. 1698 for fly og 1 ukes hotellopphold. Ingen rabattkode nødvendig, bare klikk deg inn og bestill!

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Sommerferie fra kun kr. 1798!

Drømmer du om å reise til Hellas, Kroatia eller Mallorca i sommer? Nå kan du få reisen til kun kr. 1798 hos Apollo. Klikk på denne kupongen for å se de unike tilbudene.

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Fantastiske Reiser fra kun 1798kr

Bestill nå din sommerferie til Hellas, Croatia og Mallorca fra kun 1798kr. Klikk på linken nedenfor for å bli sendt til tilbudet. Ingen Apollo rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Rimelige flyreiser+familiehotell!

Det lønner seg å booke sommerferien nå! Apollo selger nå fly og 1 ukes hotellopphold til kun kr. 1698 . På flere av disse hotellene spiser barna for kun kr. 1 hele oppholdet! Klikk på rabattkupongen for å sjekke ut tilbudet!

Utgått

Tilbud

Apollo logo / link til butikkside

Storbyreise fra kun kr. 1198!

Nå finner du storbyreiser verden over til fantastiske priser! Du kan finne fly og hotell i 2 netter til kun fantastiske kr. 1198! Rabattkupongen tar deg rett til reisene!

Utgått

TilbudBestill din storbyferie med rabattkoder fra Apollo

Apollo kan tilby deg turer til de fleste populære mål for storbyferie. Om du bare vil dra på en liten langhelg, en uke, eller på en lengre ferie, har Apollo en rekke alternativer å by på. Ofte har Apollo tilbud på restplasser og turer til populære storbyer, så hvis du kjeder deg hjemme i Norge, skal du ikke lete lenge før du finner en tur til et sted som kan by på fart og spenning. Om du ønsker å vandre mellom skyskrapere på Manhattan, eller se på de merkeligste gateartister langs Las Ramblas i Barcelona, eller om du ønsker en stille og fredelig uke mellom antikke ruiner på en liten øy i Hellas, har Apollo helt sikkert noe for deg. Bruk din rabattkode fra KK.no for å få uslåelige tilbud på din drømmereise, og husk, den som intet våger, intet vinner. Det er en stor verden der ute, og minnene, bildene og de gode opplevelsene kan ingen ta ifra deg.

Apollo står for planleggingen

Mange forbinder Apollo med den typiske charterreisen, men Apollo tilbyr både pakkereiser, flyturer, hotell og cruise. For deg som ønsker å bruke mer tid på selve ferien og mindre tid på planlegging, kan Apollo gjøre det meste for deg. Du kan velge å dra på rundreiser, kombinasjonsreiser, gruppereiser og på aktive reiser. Apollo har reiseledere, guider og drøssevis av gode anbefalinger som passer for deg. På denne måten kan du lene deg tilbake og bare nyte ferien. Ønsker du å lese mer og finne ut hva som passer deg best kan du ta en titt på Apollos inspirasjonsblogg.

Er du mer av den erfarne travleren som liker å planlegge reisen selv, kan du også se etter tilbud og rabattkoder for Expedia og Hotels.com. For flere Apollo rabattkoder kan du se på Dagbladet sine sider for rabattkoder.