Månedens beste tilbud & BangerHead rabattkoder!

Aktive BangerHead rabattkode & kampanjer i desember 2017

Har du lyst å handle her får du Bangerhead rabattkode gjennom kk.no. Akkurat nå er det mulig å få opptil 70% rabatt gjennom en av våre kuponger. I tillegg har Bangerhead også et eget lojalitetsprogram hvor du får bonuspoeng hver eneste gang du handler i nettbutikken. Dermed kan du glede deg over lavere priser, og det å bli belønnet for å handle i nettbutikken. Bangerhead.no er en av Skandinavias største nettbutikker innen skjønnhet, startet i Sverige i 2008. De tilbyr alt innen skjønnhet, kosmetikk, hårpleie, hudpleie og helse, og har mange tusen produkter på eget lager. Produktene er nøye utvalgt og kommer fra noen av verdens mest prestisjefulle merker, som for eksempel Lancôme, Clinique, Dermalogica og BareMinerals. 


BangerHead logo / link til butikkside

Julegaver samlet på ett sted!

Klikk deg inn hos Bangerhead og gjør et kupp på julegaver i dag! Du finner alt fra neglelakk til hudpleie og tilbehør. Klikk deg videre gjennom kupongen for å komme til tilbudet. Du trenger ingen Bangerhead rabattkode.

5 dager gjenstår

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

kalendertilbud i desember!

Hos Bangerhead er det tid for adventskalender med ulike gode tilbud hver eneste dag frem til jul. Klikk deg inn hver dag for å se de ulike tilbudene, og spar gode summer på julegaver i år. Klikk deg inn i dag via denne rabattkupongen for å sjekke ut dagens rabatt! Du trenger ingen Bangerhead for disse tilbudene.

7 dager gjenstår

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

Alle gjeldene kampanjer!

Denne rabattkupongen tar deg rett til kampanjene som gjelder akkurat nå i nettbutikken! Du finner alltid en mengde produkter til nedsatte priser. Handle billig sminke, hårprodukter, hudpleie og mye mer fra kjente merkevarer. Ingen Bangerhead rabattkode er nødvendig.

14 dager gjenstår

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

Fri frakt!

BangerHead har alltid fri frakt til de som handler for kr. 499 eller mer. Ingen rabattkode er nødvendig for å motta dette tilbudet. Rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken.

14 dager gjenstår

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

Opptil 70% rabatt på over 600 produkter!

Du kan nå få opptil 70% avslag på over 600 produkter hos BangerHead. Ingen BangerHead rabattkode er nødvendig. Linken tar deg til nettbutikken.

14 dager gjenstår

Tilbud


Lave priser og kjente merkevarer

De fleste av oss bruker sminke av et eller annet slag, enten det er produkter for å rense huden eller tilføre litt ekstra fuktighet e.l. Forfengelige som vi er finnes det fantastiske sminkeprodukter som får huden vår til å gløde. At man skal føle seg fin og fornøyd med seg selv er viktig for oss alle. Hos Bangerhead.no kan du sitte i ro og fred og utforske over 20 000 produkter innen hårpleie, hudpleie, makeup og parfyme fra merker som:

 • bareMinerals
 • Biotherm
 • Bumble & bumble
 • Calvin Klein
 • Chloe
 • Clarins
 • Clinique
 • Dermologica
 • DKNY
 • Elizabeth Arden
 • Essie Professional
 • Estee Lauder
 • glominerals
 • ghd
 • Id Hair
 • IsaDora
 • Kerastase
 • LOreal
 • Maybelline
 • MaxFactor
 • Ole Henriksen
 • Rapunzel
 • Shiseido
 • TGI
 • Voluspa

Og mange andre gode og kjente kvalitetsmerker. 

Hårpleie-og-hårprodukter-hårkur-shampo-balsam-og-mer-til-gode-priser-Bangerhead-rabattkoder

De har også en egen seksjon for menn. Nettbutikken har åpent hele døgnet. Det du bestiller leveres ut alle hverdager, og vil bli levert av Bring i løpet av noen få dager. Det går fort å motta bestillingene dine! Meld deg på deres nyhetsbrev og få informasjon om deres seneste trender, tips og eksklusive tilbud. Med Bangerhead rabattkode fra kk.no vil du kunne spare en god del penger. Rabattkode Bangerhead vil sørge for at din handel i nettbutikken vil bli en enda bedre opplevelse.

Kampanjer og outlet

Støtt og stadig kan du finne gode produkter innen alle kategorier på salg. Vi samler alle tilbud her hos KK slik at du til enhver tid kan følge med på de beste tilbudene og slå til når dine favorittprodukter og merker kan handles rimelig. I nettbutikken finner du en egen kategori for kampanjer, tilbud og outlet-produkter. Her kan du kjøpe varer som er nedsatt med opptil 50%, ta 3 og betale for kun 2, få gaver ved kjøp av visse merker og finne rimelige gaver og gavesett. I outleten kan du være så heldig å finne produkter nedsatt med så mye som 60% eller mer, så her kan du virkelig gjøre et kupp og handle inn et lite lager. Dersom du har lyst på litt inspirasjon før du handler kan du ta en titt i deres Magazine som du finner i nettbutikken. Nye looks, anbefalinger, tester og hvordan man påfører produkter er noe av det du kan finne her. Klikk deg inn i dag og handle rimelige kvalitetsprodukter for skjønnheten, med en Bangerhead rabattkode blir også handelen enda billigere.

Rask levering og fri frakt over 499 kr

Bangerhead rabattkode er en overraskelse fra oss i kk.no til deg. I denne nettbutikken tilbyr de over 20 000 produkter innen hårpleie, hudpleie, makeup og parfyme. Med rabattkode Bangerhead får du kjøpt det beste i skjønnhetsprodukter til en ekstra god pris. De har nøye valgt ut de beste produktene fra verdens mest prestisjefulle merker. Mens du venter på din bestilling kan du la deg inspirere av deres Magazine, som omhandler skjønnhetstips.

Sminke-makeup-til-alle-hudtyper-fra-kjente-merker-rimelig-med-Bangerhead-rabattkoder

Angrer du på ditt kjøp så har du 30 dager til å returnere. Hos Bangerhead betaler du trygt og sikkert med kort. De følger retningslinjene som har blitt satt opp av trygg E-handel og DIBS. De lagrer ingen kortopplysninger, og all kortinformasjon blir håndtert med SSL-kryptering. Bestillinger blir sendt alle hverdager med Bring, og du mottar den etter få dager. En annen fordel er at de har fri frakt på levering dersom du handler for over 499 kr, og du får bli med i deres lojalitetsprogram. Da er det bare å bestille mye når du først er i gang.


Utgåtte kuponger og tilbud
BangerHead logo / link til butikkside

100,- avslag på hudpleie!

Dersom du handler hudpleieprodukter for over 599 kroner får du 100 kroner avslag med denne Bangerhead rabattkoden.Klikk deg inn i dag og finn dine favorittprodukter svært billig. Rabattkupongen viser deg koden og tar deg rett til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

BangerHead logo / link til butikkside

30% rabatt på alt fra Maria Nila!

I dagens luke gjemmer det 30% rabatt på alt fra Maria Nila, perfekt for deg som er på utkikk etter 100% veganske produkter frie for både sulfat og parabener. Klikk deg inn i dag for å finne en ny favoritt, Maria Nila har produkter for alle hårtyper! Du trenger ingen Bangerhead rabattkode.

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

Få 100 kroner å handle hudpleie for!

Dersom du handler for minimum kr 599 får du hele 100 kroner å handle hudpleie for i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å sjekke ut dette fantastiske tilbudet, du trenger ingen Bangerhead rabattkode!

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

100 kroner tilbud på hudpleie

Klikk deg inn i dag og bruk denne rabattkoden og du får hele 100 kroner i avslag om du handler hudpleieprodukter for 599 kroner eller mer i nettbutikken. Hos Bangerhead finner du en mengde merker og gode produkter. Spar noen kroner i dag. Koden finner du ved å klikke på kupongen og kupongen tar deg rett til tilbudet.

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

20% avslag på all sminke!

Nå kan du få hele 20% avslag på all sminke utenom MS Beauty, ZOEVA og Sensai. Klikk deg inn i dag for å finne alle dine favoritt merker og spar i tillegg penger, du trenger ingen Bangerhead rabattkode for dette tilbudet. Rabattkupongen tar deg rett til nettsiden!

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

20% rabatt på alt i nettbutikken!

Det er sommersalg hos Bangerhead og du får 20% rabatt på alt i nettbutikken! Trykk deg inn på linken for å komme til tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

20% rabatt på all hårpleie

Du kan akkurat nå få 20% rabatt på all hårpleie fra BngerHead.no. Du finner linken til dette tilbudet nedenfor. Ingen BangerHead rabattkode trengs.

Utgått

Tilbud

BangerHead logo / link til butikkside

Fri frakt ved kjøp for 499 kroner

Bangerhead ble grunnlagt fra idéen om å gjøre hårpleie- og skjønnhetsprodukter mer tilgjenglig.Ved kjøp for over 499 kroner får du fri frakt.

Utgått

TilbudFornøyde kunder

Rabattkode Bangerhead fra kk.no gir deg en flott rabatt på produkter som allerede har lave priser. Den gode kundeservicen, hurtige leveringer samt det store utvalget av skjønnhetsprodukter har gitt nettbutikken fornøyde kunder. Bangerhead.no har sørget for at du kan kjøpe skjønnhetsprodukter på nett, og det uten å måtte forlate hjemmet. De fører skjønnhetsprodukter fra verdens mest prestisjefulle merker.

Skjønnhet-og-velværeprodukter-til-lave-priser-med-en-Bangerhead-rabattkode

Alle deres produkter kommer fra autoriserte forhandlere i Skandinavia, og er garantert ekte. Deres priser er konkurransedyktige, og de har fått gode omtaler på prisjakt.no. Når du legger til gratis frakt og gode rabatter, skjønner du hvorfor kundene deres ikke handler andre steder. Send inn din bestilling, og bruk din rabattkode i dag du også!