Månedens beste tilbud & Bik Bok rabattkoder!

Aktive Bik Bok rabattkode & kampanjer i desember 2017

Nå kan du få Bik Bok rabattkode & kampanjer gjennom kk.no. Dermed kan du glede deg over enda lavere priser, som 10% avslag på handlekurven i tillegg til fordeler som gratis frakt ved ordrer over kr 600,- og utmerket kundeservice til alle kunder. Bik Bok er en stor internasjonal butikkjede med nettbutikk, og har over 200 butikker i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Østerrike. Bik Bok ble startet av to nordmenn i 1973 med en intensjon om å skape et fashion jeansbrand for unge jenter. Med sterk vekst og stor popularitet vokste merket raskt til å utvikle seg til å bli hele kolleksjoner til unge damer. Klesskjeden tilbyr et omfattende sortiment av moteklær og tilbehør. 


Bik Bok logo / link til butikkside

10% rabatt på hele ditt kjøp!

Som medlem hos Bik Bok får du mange fordeler. Når du melder deg inn får 10% rabatt på din første ordre. Under tiden som medlem vil du også få poeng på alt du handler, disse poengene kan du ta ut og handle klær for. Trykk deg inn gjennom denne kupongen for å registrere deg i dag. Ingen Bik Bok rabattkode er nødvendig.

13 dager gjenstår

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

Siste sjanse!

Klikk deg inn for produkter som det er aller siste sjanse å få tak i. Her finner du selvfølgelig svært gode priser! Ingen Bik Bok rabattkode er nødvendig for dette gode tilbudet.

13 dager gjenstår

Tilbud


Lave priser på moteklær til jenter og unge kvinner

Det er alltid noen som klarer å kle seg mer stiligere enn de andre. Om du har lyst til å være blant dem, da må du følge ekstra godt med Bik Bok. Det første steget til en gjennomført stil er å identifisere hvem du er, og hva vil du uttrykke. Hos Bik Bok har du muligheten til å vise din personlige stil ved å kjøpe drømmeantrekket ditt til en lav pris. Det er enkelt å gå inn på deres nettbutikk, sitte i fred og ro med laptopen i fanget, se utvalget og gjøre kupp på klær. Nettbutikken er alltid åpen, så da kan du handle enkelt døgnet rundt. Alt du kjøper på bikbok.com kan returneres eller byttes i en av deres fysiske Bik Bok butikker. Meld deg på deres nyhetsbrev, og bli den første til å motta nyheter om kommende motetrender og tilbud. Med Bik Bok rabattkode fra kk.no sparer du en god del penger. Rabattkode Bik Bok vil sørge for at netthandel din blir en enda bedre opplevelse.

Rask levering og gratis frakt ved kjøp over 600 kr

Bik Bok rabattkode og kampanjer er en overraskelse fra oss i kk.no til deg. Nettbutikken skaper sesongbaserte kolleksjoner du kan mikse, tolke, og gjøre til ditt eget. Med rabattkode Bik Bok får du kjøpt moteriktige klær til en ekstra god pris. Alle Bik Bok kolleksjoner er designet i Oslo, og de har hatt flere fantastiske designsamarbeid over årene, med noen av Skandinavias og verdens kjendiser som Jenny Skavlan, Charlotte Thorstvedt og bloggeren Lene Orvik. De tilbyr også merkene Never Denim, Westhill Redbird og Sassymanii i tillegg til sitt eget merke. Bestillingene blir sendt alle hverdager med PostNord/MyPack og leveres om noen få dager. En annen fordel med BikBok.com er at den har fraktfri levering ved handel over 600 kr, så det er bare å bestille mye når man er først er i gang. Betalingene med Visa og Mastercard blir behandlet av Nets og de er sikret med SSL, og alle kortdetaljer er kryptert. Det gjør at det er like sikkert å betale på nett som i butikk.


Utgåtte kuponger og tilbud
Bik Bok logo / link til butikkside

Cyber Monday: 20% avslag på ALT i butikken!

Bik Bok feirer cyber monday. I dag får du 20% avslag på hele nettbutikken. Du vil finne klær, sko og tilbehør som passer til alle anledninger. Gjør et kupp før det er for sent, du trenger ingen Bikbok rabattkode!

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

BLACK FRIDAY - 40% PÅ ALT

Black friday er endelig her! I dag får du hele 40% tilbud på ALT* i butikken! Du finner alt fra klær, sko og tilbehør til både hverdag, fest og trening. Dette er en ypperlig mulighet for å oppdatere hele garderoben, og i tillegg spare store summer. Du trenger ingen Bikbok rabattkode! *Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

Black Week - produkter fra kr 29!

Klikk deg inn via rabattkupongen og sjekk ut tilbudet i nettbutikken. Denne uken får du klær, sko og tilbehør fra bare kr 29. Sikre deg dine favoritter før det blir utsolgt, du trenger ingen Bikbok rabattkode!

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

100 kroner i avslag på alle jeans!

På utkikk etter nye bukser? Da er dette tilbudet perfekt for deg! Handle jeans i nettbutikken nå og få hele 100 kroner i avslag! Klikk deg inn i dag og du finner et stort utvalg jeans og du sparer samtidig noen kroner. Finn ditt favorittpar nå. Ingen Bikbok rabattkode er nødvendig for dette fantastiske tilbudet.

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

Mid Season Sale med opptil 60% rabatt!

Klikk deg inn nå og få opptil 60% på en rekke produkter som er nedsatt på salget! Her er det mulig å gjøre et skikkelig motekupp. Ingen Bik Bok rabattkode trengs for å motta tilbudet.

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

30% avslag på alle klær og tilbehør!

I dag er det Single's Day, og du får 30% rabatt på ALLE ordinære varer i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne alt du trenger til vinteren, du får et stort utvalg av både hverdagsklær og festklær, i tillegg til sko og tilbehør! Ingen Bik Bok rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

Bli medlem og få 10% rabatt og samle poeng!

Som medlem hos BikBok får du mange fordeler. Når du melder deg inn får du 10% rabatt på din første ordre. Du vil også under tiden som medlem få poeng på alt du handler, disse poeng kan du ta ut å handle klær for.Gå via denne linken for å bli medlem i dag!

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

30% rabatt på alt i nettbutikken!

KUN i dag får du hele 30% rabatt på alt i nettbutikken i forbindelse med den internasjonale jentedagen. Klikk deg inn i dag for å spare penger på alle dine favoritter blant klær, sko og tilbehør til både hverdag og fest! Ingen BikBok rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

Gode tilbud på sommersalget!

Trykk deg inn på linken for å komme til Bikbok sitt sommersalg hvor du finner en haug med gode tilbud! Ingen rabattkode nødvendig!

Utgått

Tilbud

Bik Bok logo / link til butikkside

Fri frakt!

Kun denne uken gir Bikbok alle sine kunder fri frakt på det du handler! Bare trykk deg inn på linken for å bestille i dag. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

TilbudFornøyde kunder over hele landet

Rabattkode Bik Bok fra kk.no gir deg en flott rabatt på produkter som allerede har lave priser. Utmerket kundeservice, superraske leveringer samt et hav av valgmuligheter som gjør at alle kunder kan skape seg en personlig still, og det har gitt nettbutikken fornøyde kunder over hele landet. Nettstedet BikBok.com tilbyr fra baseplaggene som bør bo i enhver garderobe, til statement-pieces og de beste must-have plaggene, til alle anledninger på ett sted, og det uten å måtte forlate hjemmet. Bik Bok skaper moteriktige klær av høy kvalitet, men til priser som er konkurransedyktige. Når man legger seg til gratis frakt på bestillinger over 600 kr. og gode rabatter, skjønner man hvorfor deres kunder ikke handler andre steder. Send inn din bestilling og bruk din rabattkode i dag du også!