Månedens beste tilbud & Expedia rabattkoder!

Aktive Expedia rabattkode & kampanjer i desember 2017

For å få en enda bedre pris på de allerede lave prisene hos Expedia, kan du nå benytte rabattkoder og tilbud fra oss her på KK.no neste gang du vil ut på reise. Akkurat nå kan du bestille hotell gjennom en kupong og motta 50% avslag. Da en liten gruppe innenfor selskapet Microsoft i 1996 lanserte en side for å bestille reiser på nettet ante de nok ikke hvor stort Expedia skulle komme til å bli. I dag har Expedia blant annet over 150.000 overnattingssteder og 4 millioner rom i sin katalog, tusenvis av aktiviteter, leiebil-tilbud, og ikke minst millioner av pristilbud på flyreiser fra over 300 flyselskaper. 


Expedia logo / link til butikkside

opptil 35% avslag på utvalgte hoteller!

Expedia feirer et stort feriesalg i nettbutikken. Du kan nå spare opptil hele 35% på utvalgte hoteller. Klikk deg inn i dag for å booke ditt neste drømmeopphold! Tilbudet gjelder overnatting frem til 4. februar. Her er det bare å finne drømmereisen i vinter. Ingen Expedia rabattkode er nødvendig!

18 dager gjenstår

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Salg på sydenreiser!

Føler du at sommeren var alt for kort? Fortvil ikke, Expedia har salg på mengder av strandferier. Klikke deg inn via denne kupongen og sjekk ut tilbudene. Ingen Expedia rabattkode er nødvendig.

20 dager gjenstår

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Pakkereiser til under 1699,-

Nå kan du bestille pakkereiser med både fly og hotell for under fantastiske 1699,- i nettbutikken! Billigere reiser skal du lete lenge etter. Klikk deg inn i dag og se hva du kan spare til din destinasjon, ingen Expedia rabattkode er nødvendig.

20 dager gjenstår

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Hoteller til under 539,- pr natt!

Dersom du benytter denne kupongen får du hotellrom til under 539,- natten på destinasjoner verden over. Klikk deg inn for dette fantastiske tilbudet i dag. Du behøver ingen Expedia rabattkode.

20 dager gjenstår

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Spar penger på reiser i Norden!

Ved å klikke på denne kupongen finner du billige reiser i Norden. Se hva du kan spare til din destinasjon! Klikke på kupongen for å booke din Nordenreise i dag, ingen Expedia rabattkode er nødvendig.

20 dager gjenstår

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Alle gyldige reisetilbud

Klikker du deg inn via denne kupongen kommer du til Expedia sine beste reisetilbud. Bestill nå og spar penger på hotell, fly og leiebil!

20 dager gjenstår

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Restplasser med opptil 40% rabatt!

Bestill din siste minutt reise i dag og få opptil 40% rabatt ! Hos Expedia finner du de beste restplassreisene. Ingen Expedia rabattkode er nødvendig!

20 dager gjenstår

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Opptil 50% rabatt på en mengde hoteller!

Trykk deg inn via kupongen for å komme til salget hvor du kan få opptil 50% rabatt på en mengde av hoteller! Sjekk ut alle tilbudene og bestill i dag. Ingen Expedia rabattkode nødvendig.

51 dager gjenstår

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Spar masse penger på morsomme aktiviteter i ferien.

På denne siden hos Expedia så finner du masse tilbud på aktiviteter i ferien med svært gode priser. Trykk deg inn for å se alle tilbudene. Ingen rabattkode nødvendig.

79 dager gjenstår

Tilbud


Reise – ikke et moderne behov

Å reise kan virke som er noe vi mennesker nesten føler at vi må. Vi har alltid vandret, beveget oss mot nye steder og muligheter. Enten det var på jakt etter mat, et lettere liv, eller bare en søken etter det uoppdagede - så har vi alltid hatt et behov for å reise. I våre dager kan det være mange grunner til at du reiser, kanskje vil du på ferie med familien eller alene, kanskje har du lyst til å besøke noen du er glad i, eller kanskje har du en jobb som krever at du må pakke kofferten fra tid til annen? Uansett hva din grunn for å reise er så kan Expedia hjelpe deg. Med en enestående erfaring innenfor salg av reiser på nettet så kan du være sikker på at du er i trygge hender når du slår til på et Expedia tilbud. Expedia.no ble lansert i 1998, og kjenner det norske markedet og nordmenns behov og lyster når det gjelder reising!

Expedia gjør det enkelt

På grunn av geografien i vårt langstrakte land har det sjeldent vært enkelt å reise i Norge, før nå. Reisene som våre besteforeldre måtte bruke dager og flere ulike transportmidler på, er i dag unnagjort så kjapt at vi knapt anser det som en «skikkelig» tur. På Expedia finner du de beste tilbudene på flyreiser, hoteller og leiebiler når du skal planlegge din neste tur. Så føler du at hverdagen begynner å bli ensformig på grensen til det uutholdelige? Eller er det din tur til å ta ut noen velfortjente feriedager? Da er det ingen grunn til å bruke tid på andre reisesider, Expedia har det du trenger! Nå er det ingen grunn til å utsette besøket til mormor eller gamle venner lenger, booker du gjennom Expedia er prosessen kjapp og smertefri slik at du kan bruke energien på de viktige tingene, som for eksempel å tilbringe kvalitetstid med de du er glad i men ikke får sett ofte nok.


Utgåtte kuponger og tilbud
Expedia logo / link til butikkside

Cyber Monday: 800 avslag på din pakkereise!

Benytt deg av rabattkoden fra Expedia og få hele 800 kroner ved Kjøp av pakkereise for minimum kr 8000. Tilbudet gjelder reise frem til 31. mars 2018. Ta i bruk tilbudet ved å klikke deg via rabttkupongen og finn familiens neste drømmereise!

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Cyber Monday: 50% rabatt på hotell!

Benytt av rabattkoden fra Expedia og få halvrpris på hotellopphold. Tilbudet gjelder overnatting frem til 31. mars 2018. Klikk deg inn og finne ditt drømmeopphold til en rimelig pris.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Cyber Monday: Bestill hotell for minimum kr 1600 og få kr 400 avslag

Ta i bruk dette fantastiske tilbudet som gjelder for bestilling av hotell Bestill for minst kr 1600, og du kan få kr 400 i avslag. Tilbudet gjelder overnatting frem til 31. mars 2018. Klikk deg inn nå og finne drømmeoppholdet for deg og din familie.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Expedia – Få 10% rabatt på din Hotell bestilling !

Når du bestiller ditt hotell via Expedia sin mobilapp, enten fra mobil eller nettbrett får du nå 10% rabatt på din bestilling. Klikke på Expedia kupongen nedenfor for lese mer om hvordan Appen virker, koden som du finner her vil kun virke hvis du bestiller via Appen.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Black Friday - 800 kr i avslag!

Med denne Expedia koden får du hele 800 kr avslag på alle pakkereiser!

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

spar 290kr når du bestiller for over 3742kr

Akkurat nå har Expedia et tilbud hvor du kan spare 290kr når du bestiller en reise pakke for over 3742kr. Benytt deg av rabattkoden for å få tilgang til tilbudet. Husk at du må bestille reisen før 31.august.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Opp til 40% i rabatt på reiser + rabattkupong!

Hos Expedia.no vil du alltid finne konkurransedyktige priser på dine reiser, og nå får du tilbud helt opp til 40% i rabatt på reiser + rabattkupong!

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

10 % rabatt på alle hotell bookinger !

Ved at benytte deg av denne Expedia rabattkode vil du få 10% avslag på din hotell bestilling. Koden finner du gjennom at klikke på Rabattkode linken. Denne kupong er gyldig på alle bestillinger over 250kr.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Expedia - 750 kr rabatt på pakkerreiser!

Ved å bruke Expedia rabattkoden når du bestiller din pakkereise, vil du få 750 kr avslag. Expedia rabattkoden finner du gjennom å klikke på lenken her under.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Spar opptil 40% på utvalgte hotell!

Book i november og få opptil 40% avslag på en mengde utvalgte hoteller via rabattkupongen. Bestill din drømmereise nå! Du trenger ingen Expedia rabattkode for dette tilbudet!

Utgått

TilbudLang erfaring – din trygghet

Etter lange, mørke høst- og vintermåneder i Norge er det ikke rent få av oss som drømmer om sol og strandliv. Ta turen innom Expedia sine sider i dag og drøm deg avgårde til ditt neste reisemål! Med muligheten til å skreddersy din egen pakkereise gir Expedia deg muligheten til å reise akkurat nå og hvor du selv vil, og til de beste prisene. Men det er ikke alle av oss som drømmer om kun sydligere strøk, hva med en storbyferie eller villmarksliv? Det har aldri vært lettere å utforske nye steder og kulturer enn det er i dag, og vi på KK.no ønsker å hjelpe deg å finne ditt neste eventyr. På Expedia står sikkerheten av din personlig informasjon i høysete, og du kan være trygg på at all personalia forblir konfidensiell. I tillegg til de beste reisene finner du også et enormt utvalg av aktiviteter og turer gjennom Expedia tilbud slik at du kan få maks ut av reisen, og ønsker du mer informasjon finner du reisetips, kart, guider, reiseforsikring, og mye mer på deres hjemmesider.