Expedia sine beste tilbud og rabattkoder!

Aktive Expedia rabattkode & kampanjer i oktober 2017

Da en liten gruppe innenfor selskapet Microsoft i 1996 lanserte en side for å bestille reiser på nettet ante de nok ikke hvor stort Expedia skulle komme til å bli. I dag har Expedia blant annet over 150.000 overnattingssteder og 4 millioner rom i sin katalog, tusenvis av aktiviteter, leiebil-tilbud, og ikke minst millioner av pristilbud på flyreiser fra over 300 flyselskaper. Og for å få en enda bedre pris på de allerede lave prisene kan du bruke en Expedia rabattkode fra oss her på KK.no neste gang du vil dra på tur!


Expedia logo / link til butikkside

Opptil 50% rabatt på en mengde hoteller!

Trykk deg inn på linken for å komme til Expedia sitt salg hvor du kan få opptil 50% rabatt på en mengde av hoteller! Sjekk ut alle tilbudene og bestill i dag. Ingen rabattkode nødvendig.

101 dager gjenstår

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Spar masse penger på morsomme aktiviteter i ferien.

På denne siden hos Expedia så finner du masse tilbud på aktiviteter i ferien med svært gode priser. Trykk deg inn for å se alle tilbudene. Ingen rabattkode nødvendig.

129 dager gjenstår

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Expedia – Få 10% rabatt på din Hotell bestilling !

Når du bestiller ditt hotell via Expedia sin mobilapp, enten fra mobil eller nettbrett får du nå 10% rabatt på din bestilling. Klikke på Expedia kupongen nedenfor for lese mer om hvordan Appen virker, koden som du finner her vil kun virke hvis du bestiller via Appen.

Hemmelig sluttdato

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Expedia – Opptil 40% rabatt på de beste restplassreisene!

Bestill din siste minutt reise i dag og få opptil 40% rabatt ! Hos Expedia finner du de beste restplassreisene. Ingen Expedia rabattkode er nødvendig!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Expedia –Stor kampanje på Norden reiser!

Akkurat nå kjører Expedia en stor kampanje på Norden reiser. Klikke på lenken her under for booke din Norden reise til et super pris.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Expedia – Salg på strandferie reiser!

Føler du at sommeren var alt for kort, ikke stress Expedia har salg på mengder av forskjellige strandferie reiser. Klikke på lenken nedenfor for komme til salget.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Expedia – Reisetilbud !

Gjennom å klikke på Expedia kuponglenk her nedenfor kommer du inn til Expedia`s beste reisetilbud. Bestill nå og spar penger på hotell, fly og leiebil!

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Utgåtte kuponger og tilbud
Expedia logo / link til butikkside

Black Friday - 800 kr i avslag!

Med denne Expedia koden får du hele 800 kr avslag på alle pakkereiser!

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

spar 290kr når du bestiller for over 3742kr

Akkurat nå har Expedia et tilbud hvor du kan spare 290kr når du bestiller en reise pakke for over 3742kr. Benytt deg av rabattkoden for å få tilgang til tilbudet. Husk at du må bestille reisen før 31.august.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Opp til 40% i rabatt på reiser + rabattkupong!

Hos Expedia.no vil du alltid finne konkurransedyktige priser på dine reiser, og nå får du tilbud helt opp til 40% i rabatt på reiser + rabattkupong!

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

10 % rabatt på alle hotell bookinger !

Ved at benytte deg av denne Expedia rabattkode vil du få 10% avslag på din hotell bestilling. Koden finner du gjennom at klikke på Rabattkode linken. Denne kupong er gyldig på alle bestillinger over 250kr.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Expedia - 750 kr rabatt på pakkerreiser!

Ved å bruke Expedia rabattkoden når du bestiller din pakkereise, vil du få 750 kr avslag. Expedia rabattkoden finner du gjennom å klikke på lenken her under.

Utgått

Rabattkode

Expedia logo / link til butikkside

Stort 3-dagerssalg på hotellovernattinger!

Bestill din reise hos Expedia og få gode priser på hotellovernattinger! Klikk deg inn gjennom lenken for å se utvalget. Du trenger ingen rabattkode.

Utgått

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Gode priser på leiebiler!

Nå kan du spare mye penger på å bestille leiebil fra Expedia til din neste ferie! Trykk deg inn på linken for å se alle tilbud og bestill din neste leiebil nå! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Bestill i siste liten og spar penger!

Ikke planlagt noe i ferien? Ikke stress! Trykk deg inn på linken for å finne mange gode tilbud hos Expedia! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Spar tusenlapper på flotte strandferier!

Det er fortsatt ikke for sent å oppleve sol, strand og varme! Nå finner du svært billige reiser hos Expedia til populære destinasjoner. Trykk på linken for å se alle tilbud. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Expedia logo / link til butikkside

Last Minute Beach Sale, opptil 55% rabatt på hotell!

Expedia har en stor kampanje hvor du kan finne flotte strandhoteller med opptil 55% rabatt! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

TilbudReise – ikke et moderne behov

Å reise kan virke som er noe vi mennesker nesten føler at vi må. Vi har alltid vandret, beveget oss mot nye steder og muligheter. Enten det var på jakt etter mat, et lettere liv, eller bare en søken etter det uoppdagede - så har vi alltid hatt et behov for å reise. I våre dager kan det være mange grunner til at du reiser, kanskje vil du på ferie med familien eller alene, kanskje har du lyst til å besøke noen du er glad i, eller kanskje har du en jobb som krever at du må pakke kofferten fra tid til annen? Uansett hva din grunn for å reise er så kan Expedia hjelpe deg. Med en enestående erfaring innenfor salg av reiser på nettet så kan du være sikker på at du er i trygge hender når du slår til på et Expedia tilbud. Expedia.no ble lansert i 1998, og kjenner det norske markedet og nordmenns behov og lyster når det gjelder reising!

Expedia gjør det enkelt

På grunn av geografien i vårt langstrakte land har det sjeldent vært enkelt å reise i Norge, før nå. Reisene som våre besteforeldre måtte bruke dager og flere ulike transportmidler på, er i dag unnagjort så kjapt at vi knapt anser det som en «skikkelig» tur. På Expedia finner du de beste tilbudene på flyreiser, hoteller og leiebiler når du skal planlegge din neste tur. Så føler du at hverdagen begynner å bli ensformig på grensen til det uutholdelige? Eller er det din tur til å ta ut noen velfortjente feriedager? Da er det ingen grunn til å bruke tid på andre reisesider, Expedia har det du trenger! Nå er det ingen grunn til å utsette besøket til mormor eller gamle venner lenger, booker du gjennom Expedia er prosessen kjapp og smertefri slik at du kan bruke energien på de viktige tingene, som for eksempel å tilbringe kvalitetstid med de du er glad i men ikke får sett ofte nok.

Lang erfaring – din trygghet

Etter lange, mørke høst- og vintermåneder i Norge er det ikke rent få av oss som drømmer om sol og strandliv. Ta turen innom Expedia sine sider i dag og drøm deg avgårde til ditt neste reisemål! Med muligheten til å skreddersy din egen pakkereise gir Expedia deg muligheten til å reise akkurat nå og hvor du selv vil, og til de beste prisene. Men det er ikke alle av oss som drømmer om kun sydligere strøk, hva med en storbyferie eller villmarksliv? Det har aldri vært lettere å utforske nye steder og kulturer enn det er i dag, og vi på KK.no ønsker å hjelpe deg å finne ditt neste eventyr. På Expedia står sikkerheten av din personlig informasjon i høysete, og du kan være trygg på at all personalia forblir konfidensiell. I tillegg til de beste reisene finner du også et enormt utvalg av aktiviteter og turer gjennom Expedia tilbud slik at du kan få maks ut av reisen, og ønsker du mer informasjon finner du reisetips, kart, guider, reiseforsikring, og mye mer på deres hjemmesider.