Feelunique

Aktive Feelunique rabattkode & kampanjer i juni 2017

Feelunique er ikke bare en innholdsrik nettbutikk, for de har nemlig flere ulike butikker, hår- og skjønnhetssalonger og ikke minst en egen Club spa! De etablerte seg så sent som i 2005, og er i dag Europas største online utsalgssted av skjønnhetsprodukter. Her finnes det noe for hele familien, alt fra spesielle produkter for menn til sunne livsstilprodukter. Der kan du dessuten finne flotte gaver til familie og venner. Da kan det lønne seg å benytte et Feelunique tilbud fra KK.no, rett og slett for å oppnå lavest mulig pris. Gjør dine nærmeste glade med en fornuftig gave som de kan bruk med en gang!


15% avslag på alle sol & Tan produkter!

Benytt deg av denne rabattkoden og få 15% rabatt på sol og tan produkter når du handler for 200kr. eller mer. Bare kopier og bruk koden i kassen.

6 dager gjenstår

Rabattkode

All makeup - 20% rabatt!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Feelunique og få 20% rabatt på all makeup!

33 dager gjenstår

Rabattkode

Alt av sminke, 20% rabatt!

Bruk denne unike FeelUnique rabattkoden og få 20% rabatt på alt av sminke.

33 dager gjenstår

Rabattkode

Handle fra £30 og motta gratis gave!

Denne rabattkupongen tar deg til alle de ulike gavene du kan velge å få med på kjøpet dersom du handler varer for £30 eller mer i nettbutikken. Ingen Feelunique rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

190 dager gjenstår

Tilbud

Bli medlem og få rabatter!

Nå kan du registrere deg som platinum member og motta hele 10% rabatt på ditt favorittmerke livet ut, 20% i bursdagsrabatt og bonuspoeng på alle kjøp. Klikk deg inn via denne kupongen for å gå til registrering. Ingen Feelunique rabattkode er nødvendig.

190 dager gjenstår

Tilbud

Spar opptil 60% i outleten!

Denne rabattkupongen tar deg til Feelunique sin outlet hvor du kan finne sminke, hårprodukter, dufter, hudpleie, kremer og mer nedsatt med opptil 60%! Klikk deg inn og handle billig i dag, ingen Feelunique rabattkode er nødvendig.

190 dager gjenstår

Tilbud

FÅ en gave!

FeelUnique har en egen side for giveaways hvor du kan motta gratis gaver når du handler! Denne rabattkupongen tar deg til denne siden, der finner du all den informasjonen du trenger om produktene og betingelsene for å motta en GRATIS gave!

190 dager gjenstår

Tilbud

-10% rabatt på ditt favorittmerke!

Er du medlem hos Feelunique? Hvis ikke lønner det seg å melde seg inn i dag! Alle klubbmedlemmer mottar hele 10% som fast rabatt på det merket man liker aller best. Medlemmer vil også motta 20% rabatt på bursdagen sin, samt tjene bonuspoeng på alle kjøp. Det er helt gratis å bli Platinum klubbmedlem, så klikk deg inn og bli medlem i dag!

190 dager gjenstår

Tilbud

Fri frakt!

Denne rabattkupongen gir fri frakt på alle kjøp over 200 kroner! Klikk på kupongen for å gå til nettbutikken og handle. Ingen Feelunique rabattkode er nødvendig.

190 dager gjenstår

Tilbud

Outlet med opptil 60% på skjønnhetsprodukter!

Visste du at nettbutikken har en egen outlet? Her finner du varer innen skjønnhet som er nedsatt helt oppe i 60%! Klikk på denne kupongen for å se de fantastiske tilbudene. Kanskje finner du deg en ny parfyme, ny sminke eller en god krem?

190 dager gjenstår

Tilbud

Tips venner om nettsiden og motta 65 kr per venn!

Feel Unique oppfordrer alle til å dele nettsiden med sine venner. I gjengjeld mottar du hele 65 kroner i rabatt som du kan bruke når du handler. Klikk på kupongen for å tipse venner! Ingen Feelunique rabattkode er nødvendig.

190 dager gjenstår

Tilbud


Utgåtte kuponger og tilbud

-15% på hele din bestilling!

Kjøp for over 600kr og få hele 15% avslag på ditt kjøp. Bare kopier Feelunique rabattkoden og kjøp nå!

Utgått

Rabattkode

10% rabatt på din bestilling!

Bruk denne Feelunique rabattkoden og få 10% rabatt på hele din bestilling når du handler for 200kr! Linken vil ta deg til nettbutikken. Koden bruker du i kassen.

Utgått

Rabattkode

Få 20% avslag på dit kjøp!

Benytt deg av Feelunigue rabattkoden å få 20% avslag på hele ditt kjøp. Tilbudet gjelder kun ved kjøp over 950kr.

Utgått

Rabattkode

-20% på HELE kjøpet ditt!

Feelunique gir deg nå 20% rabatt på hele kjøpet ditt dersom det er større enn 950 kroner! Klikk deg inn gjennom denne kupongen og oppgi rabattkoden i kassen for å motta tilbudet.

Utgått

Rabattkode

10% rabatt på ordren din!

Hos Feelunique får du nå -10% på HELE bestillingen din! Klikk deg inn gjennom denne kupongen for å motta tilbudet. Rabattkoden oppgir du i kassen.

Utgått

Rabattkode

-15% på hele kjøpet ditt!

Feelunique gir deg nå 15% rabatt på ALT du handler dersom kjøper ditt er på minst 755 kroner! Klikk deg inn gjennom kupongen for å motta tilbudet og oppgi rabattkoden i kassen.

Utgått

Rabattkode

20% på hele siden!

Hos FeelUnique.no finner du hver uke en rekke nye tilbud og rabatter, og akkurat nå får du hele 20% rabatt på HELE nettsiden ved bruk av kode!

Utgått

Rabattkode

Save 15% off all Foundations*

Find Your Perfect Match - Save 15% off all Foundations* Les vilkår: Unless otherwise stated Promotion Codes exclude all Electrical items and some brands. Read terms!

Utgått

Rabattkode

20% rabatt på din bestilling

20% rabatt på din bestilling. Gjelder alle fullprisvarer ved kjøp over 350,- Et kjøp per kunde. Tilbudet er tidsbegrenset, så vær rask!

Utgått

Rabattkode

15% rabatt på sminke

Akkurat nå får du hele 15% rabatt på sminke i nettbutikken til Feelunique når du handler med denne rabattkoden. Gjelder kun idag!

Utgått

RabattkodeFlotte produkter fra Feelunique til en lavere pris

Vi elsker alle å handle gode skjønnhetsprodukter eller smarte produkter for en sunnere livsstil. Med Feelunique rabattkode kan du nå sikre deg enda lavere priser på mange flotte produkter. Disse produktene er alle merkevarer som er utviklet for å få deg til å føle deg UNIK. Du kjenner sikkert til følelsen av å gi deg selv litt ekstra tid på badet, selv om barna eller kjæresten står utenfor og maser. Ekstra tid til egenpleie gjør godt for alle, så hvorfor ikke skaffe deg noen spennende negleprodukter fra Feelunique? Her på KK.no finner du nå mange Feelunique rabattkoder og andre typer tilbud som hjelper akkurat deg til å skaffe deg de produktene du trenger for å føle deg spesiell. Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du får for pengene.

Feelunique ønsker å hjelpe alle til å ta bedre vare på seg selv, ikke bare utenpå men også innenfra. Dette gjør de gjennom å kunne tilby både naturlige oljer og kremer som en substans i sine produkter. Feelunique har en sterk filosofi bak navnet sitt, for de mener at det å føle seg unik handler om å rett og slett være seg selv. De ønsker å hjelpe deg med å finne ut av hvem du er, og deretter benytte deres produkter for å få frem det beste i deg. Med KK.no sine gode Feelunique tilbud har du nå muligheten til selv å utforske hvilke produkter som skal til for at nettopp DU skal føle deg på ditt beste. Kanskje finner du favorittsjampoen din, eller den hudkremen du lenge har lett etter, den som får deg til å føle deg enda yngre og friskere? Slå til nå på Feelunique salg og skaff de produktene du lenge har ønsket deg. Du kommer ikke til å angre, for alle Feelunique sine produkter er nøye utvalgt av kjennere.

Velg blant over 500 merkevarer

Alle skal føle seg unike, sier innehaverne til Feelunique. De har derfor bestemt seg for å tilby deg kun det beste innen hår- og skjønnhetsprodukter. La oss nevne merkevarer som Redken, L`Orèal, ghd, DECLÈOR, DIOR og Kèrastase. Disse er kun et lite eksempel på de produktene du kan finne her på KK.no til svært reduserte priser. Kanskje er du en av de merkebevisste kundene som alltid ser på merket før du handler. Da trenger du ikke slite deg ut hos oss, for med Feelunique salg finner du lett varer fra ypperste hylle til lavest mulig pris. Det er i tillegg enkelt å finne frem til de produktene du leter etter på nettstedet til Feelunique. Det er logisk inndelt i ulike kategorier, som hårpleie, bad & kropp, hudpleie, sminke, negler etc. Mennene har til og med fått sin egen kategori med egne, nøye utvalgte merker. Det er ekstra lett å skaffe gaver Feelunique, i og med at de har en egen kategori for dette. Benytt deg nå av et Feelunique tilbud fra KK.no. Du trenger kun å legge inn din rabattkode når du skal lage en bestilling på Feelunique, og slik oppnår du en enda lavere pris på varene dine.