Månedens beste tilbud & First Hotels rabattkoder!

Aktive First Hotels rabattkode & kampanjer i desember 2017

Her har vi samlet tilbud og rabattkoder fra First Hotels for deg slik at du får litt billigere hotellrom på reisen din. Nå er det mulig å få 21% avslag på hoteller i Skandinavia gjennom en av våre kuponger. Du bør du alltid vurdere tilbudene til First Hotels før du bestiller hotell på nettet. Denne hotellkjeden ble stiftet i 1993, og tilbyr først og fremst kvalitet. Du finner hotellene deres i Sverige, Danmark, Norge, Island og Spania. Totalt har du 90 alternativer å velge mellom. Til tross for at fokus ligger på kvalitet får du gunstige priser. Så her gjelder ikke regelen om at "kvalitet koster". Velg hotellet som tiltaler deg, og oppnå de laveste prisene tilgjengelig med First hotels rabattkode fra kk.no.


First Hotels logo / link til butikkside

Få 21% i bedriftsrabatt på hoteller i Skandinavia!

Med en firmaavtale hos First Hotels får du opptil 21 % rabatt i Norge, Sverige, Danmark, Belgia og Nederland. Velg blant mer enn 120 hoteller og 80 destinasjoner. I tillegg mottar du en rekke andre fordeler! Klikk deg inn og benytt dette gode tilbudet i dag. Ingen First Hotels rabattkode er nødvendig.

15 dager gjenstår

Tilbud

First Hotels logo / link til butikkside

500 kroner i velkomstpoeng!

Er du ikke medlem hos First Member bør du bli det i dag! Medlemmer får alltid bo 2 for 1 i dobbelrom, 1, 20% rabatt på hotellrestauranten og 5% avslag på First Hotels. I tillegg tjener du bonuspoeng på alle nettene som du kan benytte allerede ved neste booking. Klikk her for å melde deg inn gratis i dag!

15 dager gjenstår

Tilbud


Individuell og godt lokalisert overnatting

Denne hotellkjeden har satset på å tilby deg kvalitet til en gunstig pris. Bruker du First hotels rabattkode fra kk.no får du prisen enda lavere. Det er ikke bare kvalitet som er i høysetet hos denne hotellkjeden. De satser også på å tilby deg hoteller som er unike, slik at du kan få en individuell opplevelse. Her slipper du endeløse valg av overnatting, hvor alt er i samme stil, uansett hvilket reisemål en skal til. Tenkt deg en tur til Bergen? Da vil First Hotel Marin være en unik mulighet til å bo så og si på "Bryggen". Weekendturen til København vil bli perfekt med et opphold på First Hotel Kong Fredrik. Sentralt lokalisert med "Strøket" rett rundt hjørnet. Nettstedet tilbyr deg også flotte alternativer i Madrid. Ta en titt på for eksempel Petit Palace Tribal eller Petit Palace Mayor Plaza. Benytt muligheten til å oppleve noe nytt, og med overnatting av kvalitet. Lav pris får du med rabattkode First hotels.

Bli medlem og få rabatt ved en senere anledning

Det spiller ingen rolle om du allerede har bestemt deg, eller planlegger en reise. Bestill fra nettstedet i dag, slik at First hotels rabattkode hjelper deg med de lave prisene. Det kan også være smart å sjekke ut hvordan du kan oppnå rabatter også ved en senere anledning. First Hotels har et lojalitetsprogram, First Memeber, som lar deg samle opp poeng. Poengene kan du samle hos hotellkjeden eller hos deres samarbeidspartnere. Utfra hvor mange poeng du har kan du få gratis overnating, eller sterkt reduseet pris. Samtidig vil du som medlem ha tilgang til en rekke ekstra tjenester på kjedens hoteller. All informasjonen du trenger om dette finner du på nettsiden. det er også verdt å nevne at det er enkelt å bestille på nettstedet. Alle hoteller er plassert utfra hvor de er, og du kan også bruke bare søkefeltet. I tillegg til informasjonen om hotellet får du også ekstra informmasjon om andre ting. Det kan være konserter på reisemålet, severdigheter og liknende. Få lavest pris med rabattkode First hotels.


Utgåtte kuponger og tilbud
First Hotels logo / link til butikkside

25% rabatt på din hotellbooking!

Denne First Hotels rabattkoden gir deg hele 25% rabatt dersom du booker hotellopphold for sommeren, 16 juni - 20 august. Du finner svært billig hotellopphold for deg og hele familien til flere populære destinasjoner. Klikk deg inn via rabattkupongen og benytt koden i kassen ved din bestilling for å motta tilbudet.

Utgått

Rabattkode

First Hotels logo / link til butikkside

Hotell fra kun kr 699 i påsken!

First Hotels har påsketilbud! Nå kan du booke hotell i byer som: Stockholm, Oslo, København og 40 andre reisemål fra kun kr 699! Tilbudet gjelder: 28. februar – 22. april 2017 dersom du benytter det mellom: 6. april – 23. april 2017. Tilbudet er gyldig: dersom du forhåndsbetaler, for opptil 2 personer i dobbeltrom, gratis med et barn i dobbeltseng og frokost er inkludert! Bruk denne First Hotels rabattkoden og bestill en super påske!

Utgått

Rabattkode

First Hotels logo / link til butikkside

Unike tilbud på reisemål fra kun kr 699!

Hos First Hotel nå kan du sikre deg et fantastisk opphold fra kun 699! Reis til Stockholm, Oslo, København eller på et av First Hotel sine 40 andre reisemål. Skynd deg og bestill før 22. april 2017. Tilbudet gjelder ved forehåndsbetaling, for opptil 2 personer i dobbeltrom, gratis med et barn i dobbeltseng og frokost er inkludert! Ta i bruk denne rabattkoden og sikre deg en fantastisk påskeferie!

Utgått

Rabattkode

First Hotels logo / link til butikkside

15% rabatt på alle hoteller i Skandinavia!

Akkurat nå kan du få utrolige 15% rabatt på alle hoteller i hele Skandinavia! Du finner den unike rabattkoden og linken til nettsiden nedenfor.

Utgått

Rabattkode

First Hotels logo / link til butikkside

Høsttilbud med 20% rabatt på hotell!

Nå kan du booke hotell og få 20% avslag på høstsalget. Barn under 13 bor gratis og frokost er inkludert! Klikk deg inn i dag for å finne ditt hotell. Ingen First Hotels rabattkode er nødvendig.

Utgått

TilbudFornøyde kunder kommer alltid tilbake

First Hotels vet at fornøyde kunder alltid vil komme tilbake. Det vil antakelig du også gjøre når du først har prøvd denne kjeden, eller kanskje du allerede er en kunde? Det er uansett ingen tvil om hvorfor de er fornøyde. Enkelt å bestille, mange hoteller har frokost inkludert i prisen, man bor sentralt og mer til. I tillegg er det mulig å booke overnatting for grupper eller arrangere konferanser på hotellene. Og - for ikke å glemme, medlemsfordeler via First Member utgjør en viktig faktor for kundemassen over tid. Benytt anledningen du også, få de laveste prisene som er tilgjengelig med rabattkode First hotels. Du kommer ikke til å angre valget.