Gymgrossisten

Aktive Gymgrossisten rabattkode & kampanjer i mai 2017

Gymgrossisten ble startet i Sverige i 1996 og allerede etter to år var e-handel avdelingen etablert, noe som gjør dette selskapet til en veteran innenfor internetthandel av helse- og treningsprodukter. I dag er internettsalg den største delen av selskapets virksomhet, men de har også franchise-butikker i Norge og Sverige. Gymgrossisten.no er en del av Gymgrossisten.com som blant annet er Nordens største leverandør av kosttilskudd, og har høstet anerkjennelse for sin utvikling. Hos Gymgrossisten finner du alt du trenger av trening- og helseprodukter, og med en Gymgrossisten rabattkode fra KK.no får du det enda billigere!


Gratis frakt og retur!

Hos Gymgrossisten får du GRATIS frakt dersom du handler for 500 kr eller mer. Er du ikke fornøyd med kjøpet sender du enkelt og greit produktene i retur uten å betale noe som helst! Klikk deg inn via denne kupongen for å handle med fri frakt hos Gymgrossisten!

215 dager gjenstår

Tilbud

Spar penger i outleten!

Via denne rabattkupongen kommer du rett til Gymgrossisten sin outlet hvor du kan gjøre et kupp på klær, tilbehør, kosttilskudd, redskap og treningstilbehør. Klikk deg inn og sjekk ut dette fantastiske tilbudet i dag!

215 dager gjenstår

Tilbud

Sjekk ut månedens kampanje!

Denne Gymgrossisten rabattkupongen tar deg til alle aktuelle kampanjer. Klikk deg inn i dag og sjekk ut alle produktene du kan spare penger på. Du finner både treningsklær, utstyr og kosttilskudd på salg til enhver tid!

215 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten – Gratis frakt!

Gymgrossisten tilbyr alle kunder som handler over 500kr gratis frakt. Klikke på Gymgrossisten kupongen nedenfor for komme til nettsiden for å starte din shopping.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Gymgrossisten – Produkter opptil 50% rabatt !

Klikke på Gymgrossisten kupong nedenfor for komme til kampanje siden som tilbyr deg, at handle produkter med rabatt opp til 50% til en hver tid.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Gymgrossisten – BigBuy med opptil 50% rabatt!

Når du handler masse på en gang får du opptil hele 50% rabatt. Du trenger ikke å spørre om rabatt engang, du får automatisk den beste prisen! Klikke på lenken her under får starte din shopping.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Utgåtte kuponger og tilbud

-30% på hodetelefoner!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Gymgrossisten og få 30% avslag på hodetelefoner! Linken vil ta deg til tilbudet. Koden bruker du i kassen.

Utgått

Rabattkode

100 kr å handle for!

Hos GymGrossisten.no finner du hver uke nye deals og kampanjer passende for enhver kunde, og akkurat nå får du hele 100kr å handle for ved kjøp over 400kr!

Utgått

Rabattkode

200 kr rabatt ved kjøp over 800 kr

Nå kan du gjøre et kupp og få 200 kr rabatt hvis du handler for over 800 kr. Gymgrossisten rabattkoden finner du nedenfor.

Utgått

Rabattkode

20% rabatt på hodetelefoner fra Jaybird

Akkurat å kan du få 20% avslag på hodetelefoner fra Jaybird. Gymgrossistens rabattkode vil gi deg tilgang til dette fantastiske tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Nyhets tilbud! 10-21% rabatt på STAR NUTRITION!

Nå har Gymgrossisten en STAR NUTRITION kampanje med 10-21% rabatt! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Stort mid season sale på klær og tilbehør!

Trykk deg inn på denne linken for å komme til Gymgrossisten hvor det er stort salg på klær og tilbehør! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Gjør et kupp i outleten!

Denne unike rabattkupongen tar deg rett til Gymgrossistens outlet hvor du kan spare masse på klær og tilbehør, kosttilskudd og redskap og treningstilbehør. Klikk deg inn og spar penger i dag!

Utgått

Tilbud

-20% på Star Nutrition & Star Nutrition Hers

Hos Gymgrossisren får du nå 20% rabatt på Star Nutrition & Star Nutrition Hers. Motta tilbudet ved å klikke deg inn gjennom denne kupongen. Ingen rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Opptil -50% på BCAA!

Akkurat nå sparer du opptil 50% på aminosyrer hos Gymgrossisten! Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen for å gå rett til tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Spar opptil 50% på kosttilskudd fra Chained Nutrition

I nettbutikken får du nå opptil halv pris på kosttilskudd fra merket Chained Nutrition. Klikk hjem dine favoritter og ta treningen til neste nivå i dag! Ingen Gymgrossisten rabattkode nødvendig for dette tilbudet.

Utgått

TilbudTa vare på det viktigste

Det generelle fokuset på trening, helse og fysisk velvære er i våre dager ekstremt høyt, og du kan nesten ikke unngå å bli bombardert med råd og tips for hvordan du skal komme deg – og holde deg – i form. Og det er ikke uten grunn at vi sier 'en sunn sjel i et sunt legeme', det er viktig å ta vare på det viktigste og beste «utstyret» du noen gang kommer til å bruke; kroppen din. Derfor er vi her på KK.no stolte av å kunne tilby rabattkoder til Gymgrossisten slik at du kan få det du trenger til best mulig pris! Riktig teknikk og riktig utstyr er viktig når man trener, og jo hardere man trener jo viktigere blir det. Så vær sikker på at du og de du er glad i har det beste, for å forhindre skader og maksimere utbytte av treningen. Har du for eksempel en kjæreste som trener mye, eller et familiemedlem som kunne hatt godt av en liten oppgradering med tanke på treningsklær? Hos Gymgrossisten finner du garantert det du leter etter!

Gymgrossisten – proff veiledning

Etter at treningsbølgen traff oss nordmenn er det vel knapt en eneste mann eller kvinne i landet mellom 16 og 50 som ikke har vært innom et treningssenter. Dessverre er det veldig mange, og spesielt unge menn, som kaster seg over vektene uten å ta seg tid til å sette seg inn i selve treningsformen. Vanlig feil er for kort restitusjonstid og feil næringsinntak etter økter. Gymgrossisten tilbyr treningsveiledning og tips på sine hjemmesider, kosttilskudd fra de største leverandørene slik at du vet du får produkter av høyeste kvalitet, samt alt annet du trenger for å få maksimalt ut av treningen. Og med en Gymgrossisten rabattkode får du en lavere pris på allerede gode tilbud, slik at du kan kjøpe alt som står på ønskelisten. KK.no ønsker å bidra til å øke folkehelsa, derfor finner du Gymgrossisten tilbud her slik at du kan få det beste utstyret til den beste prisen hos en av de største aktørene på markedet.

Finn det DU trenger

Å motivere seg for trening kan være veldig vanskelig. I en travel hverdag strekker ofte ikke tiden til, man føler seg for sliten, osv. Derfor er det ekstremt viktig med rutiner, starte med overkommelige mål, og ikke i utgangspunktet konkurrere med seg selv. Alle er forskjellige, og dine treningsbehov vil være unike, derfor tilbyr Gymgrossisten mengder av artikler på sine sider. Du finner siste informasjon om forskning på muskler og trening, reportasjer, og informasjon om hvordan man for eksempel utfører markløft med riktig teknikk. Alt i alt er Gymgrossisten en portal for informasjon og produkter for oss som trener, og siden de er så store som de er får du også de beste prisene på det du trenger – fra kosttilskudd til sunne matvarer. Sliter du med å finne gave til en som har alt? Hva med et gavekort på Gymgrossisten, med sine kvalitetsprodukter og gode tilbud finnes det noe for alle og enhver!