Månedens beste tilbud & Gymgrossisten rabattkoder!

Aktive Gymgrossisten rabattkode & kampanjer i desember 2017

Hos Gymgrossisten finner du alt du trenger av trening- og helseprodukter, og med en Gymgrossisten rabattkode fra KK.no får du det enda billigere! Nå kan du spare hele 50% på en mengde produkter for treningen i nettbutikken. Gymgrossisten ble startet i Sverige i 1996 og allerede etter to år var e-handel avdelingen etablert, noe som gjør dette selskapet til en veteran innenfor internetthandel av helse- og treningsprodukter. I dag er internettsalg den største delen av selskapets virksomhet, men de har også franchise-butikker i Norge og Sverige. Gymgrossisten.no er en del av Gymgrossisten.com som blant annet er Nordens største leverandør av kosttilskudd, og har høstet anerkjennelse for sin utvikling. 


Gymgrossisten logo / link til butikkside

Adventskalender med dagens tilbud!

Gymgrossisten har adventskalender så her gjelder det å klikke inn hver dag for å få de beste tilbudene. Du trenger ingen Gymgrossisten rabattkode for disse tilbudene. Dagens tilbud varer frem til midnatt. Skynd deg før det er for sent.

9 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Nissens julegavetips - opptil 50% avslag på utvalgte produkter!

Gymgrossisten har samlet alle nissens julegavetips på én side! Perfekt for deg som er på utkikk etter julegaver. Nå får du produkter med opptil 50% avslag i nettbutikken. Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av. Du trenger ingen Gymgrossisten rabattkode.

13 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Sjekk ut månedens kampanje!

Denne rabattkupongen tar deg til alle aktuelle kampanjer. Klikk deg inn i dag og sjekk ut alle produktene du kan spare penger på akkurat nå. Du finner både treningsklær, utstyr og kosttilskudd på salg til enhver tid! Du behøver ingen Gymgrossisten rabattkode for å handle med dette tilbudet.

16 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

BigBuy med opptil 50% rabatt!

Når du handler masse på en gang får du opptil hele 50% rabatt. Du trenger ikke å spørre om rabatt engang, du får automatisk den beste prisen! Klikke på denne kupongen for å starte din shopping. Ingen rabattkode fra Gymgrossisten er nødvendig for dette tilbudet.

16 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Spar opptil 70% i outleten!

Via denne rabattkupongen kommer du rett til Gymgrossisten sin outlet hvor du kan gjøre et kupp på klær, tilbehør, kosttilskudd, redskap og treningstilbehør. Klikk deg inn og sjekk ut dette fantastiske tilbudet i dag! Du får helt opptil 70% avslag. Ingen Gymgrossisten rabattkode er nødvendig.

16 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Gratis frakt og retur!

Gymgrossisten tilbyr alle kunder som handler over 500 kr gratis frakt. Klikke på denne kupongen for komme til nettsiden for å starte din shopping. Ingen Gymgrossisten rabattkode er nødvendig for å handle fraktfritt.

16 dager gjenstår

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Produkter nedsatt med opptil 50%!

Klikk på denne kupongen for komme til kampanjesiden som tilbyr deg å handle produkter nedsatt med opptil 50% til enhver tid. Du finner alltid gode pakketilbud og tilbud på nyttige forbruksvarer! Ingen Gymgrossisten rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

16 dager gjenstår

Tilbud


Ta vare på det viktigste

Det generelle fokuset på trening, helse og fysisk velvære er i våre dager ekstremt høyt, og du kan nesten ikke unngå å bli bombardert med råd og tips for hvordan du skal komme deg – og holde deg – i form. Og det er ikke uten grunn at vi sier 'en sunn sjel i et sunt legeme', det er viktig å ta vare på det viktigste og beste «utstyret» du noen gang kommer til å bruke; kroppen din.

Treningtips-muskelbygging-proteinpulver-treningstilbehør-og-mer-billig-med-Gymgrossisten-rabattkode

Derfor er vi her på KK.no stolte av å kunne tilby rabattkoder til Gymgrossisten slik at du kan få det du trenger til best mulig pris! Riktig teknikk og riktig utstyr er viktig når man trener, og jo hardere man trener jo viktigere blir det. Så vær sikker på at du og de du er glad i har det beste, for å forhindre skader og maksimere utbytte av treningen. Har du for eksempel en kjæreste som trener mye, eller et familiemedlem som kunne hatt godt av en liten oppgradering med tanke på treningsklær? Hos Gymgrossisten finner du garantert det du leter etter!

Gymgrossisten – proff veiledning

Etter at treningsbølgen traff oss nordmenn er det vel knapt en eneste mann eller kvinne i landet mellom 16 og 50 som ikke har vært innom et treningssenter. Dessverre er det veldig mange, og spesielt unge menn, som kaster seg over vektene uten å ta seg tid til å sette seg inn i selve treningsformen. Vanlig feil er for kort restitusjonstid og feil næringsinntak etter økter. Gymgrossisten tilbyr treningsveiledning og tips på sine hjemmesider, kosttilskudd fra de største leverandørene slik at du vet du får produkter av høyeste kvalitet, samt alt annet du trenger for å få maksimalt ut av treningen. I nettbutikken kan du handle pakker som er satt sammen og passer perfekt for dine mål. Du kan blant annet handle pakker for å:

 • Bygge muskler
 • Bli sterk
 • Gå ned i vekt
 • Gå opp i vekt
 • Få bedre helse
 • Få bedre kondisjon

Hva er ditt mål?

Kondisjon-styrke-ned-i-vekt-og-opp-i-vekt-billig-med-Gymgrossisten-rabattkode

Med en Gymgrossisten rabattkode får du en lavere pris på allerede gode tilbud, slik at du kan kjøpe alt som står på ønskelisten. KK.no ønsker å bidra til å øke folkehelsa, derfor finner du Gymgrossisten tilbud her slik at du kan få det beste utstyret til den beste prisen hos en av de største aktørene på markedet.


Utgåtte kuponger og tilbud
Gymgrossisten logo / link til butikkside

-30% på hodetelefoner!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Gymgrossisten og få 30% avslag på hodetelefoner! Linken vil ta deg til tilbudet. Koden bruker du i kassen.

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

100 kr å handle for!

Hos GymGrossisten.no finner du hver uke nye deals og kampanjer passende for enhver kunde, og akkurat nå får du hele 100kr å handle for ved kjøp over 400kr!

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

200 kr rabatt ved kjøp over 800 kr

Nå kan du gjøre et kupp og få 200 kr rabatt hvis du handler for over 800 kr. Gymgrossisten rabattkoden finner du nedenfor.

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

20% rabatt på hodetelefoner fra Jaybird

Akkurat å kan du få 20% avslag på hodetelefoner fra Jaybird. Gymgrossistens rabattkode vil gi deg tilgang til dette fantastiske tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Dagens luke: 2 for 1 på Off the Hook PWO!

I dagens luke kan du klikke hjem 2x PWO fra Off the Hook og kun betale for 1! Tilbudet gjelder når du klikker deg inn via denne rabattkupongen, du trenger ingen Gymgrossisten rabattkode.

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Black Weekend: 25-50% rabatt på bestselgere!

Klikk deg inn via denne rabattkupongen og få hele 25-50% rabatt en rekke populære bestselgere hos Gymgrossisten. Du finner en mengde gode priser på blant annet treningsklær, kosttilskudd og mye annet. Fyll opp treningsfavorittene allerede nå. Ingen Gymgrossisten rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Opptil 50% tilbud på Chained Nutrition produkter!

Hos Gymgrossisten får du nå opptil 50% tilbud på produkter fra Chained Nutrition. Klikk deg inn og finn alle dine favoritter innen blant annet BCAA og proteinpulver og spar noen kroner! Du trenger ingen Gymgrossisten rabattkode, rabattkupongen tar deg rett til tilbudet.

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

Opptil 50% tilbud på treningsbukser!

Oppdater treningsgarderoben din! Hos Gymgrossisten får du nå opptil 50% tilbud på en mengde treningsbukser. Dette er perfekt for deg som trenger en varmere bukse til treningen. Du trenger ingen Gymgrossisten rabattkode, rabattkupongen tar deg rett til tilbudet.

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

40% på Propud!

Nå kan du få denne populære proteinpuddingen nedsatt med hele 40%. Propud har raskt blitt en favoritt, og det er det gode grunner til. Klikk deg inn i dag for å bestille din favorittsmak, ingen Gymgrossisten rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Utgått

Tilbud

Gymgrossisten logo / link til butikkside

AMINO-deals med opptil 50% avslag!

Få noe mer ut av treningen! Nå får du en rekke amino-produkter med opptil hele 50% avslag i nettbutikken. Klikk deg inn dag for å fylle på med din favoritt, eller kanskje du finner en helt ny en? Du trenger ingen Gymgrossisten rabattkode, bare gå videre via rabattkupongen for å gå rett tilbudet!

Utgått

TilbudFinn det DU trenger

Å motivere seg for trening kan være veldig vanskelig. I en travel hverdag strekker ofte ikke tiden til, man føler seg for sliten, osv. Derfor er det ekstremt viktig med rutiner, starte med overkommelige mål, og ikke i utgangspunktet konkurrere med seg selv.

Rimelig-å-ned-i-vekt-bygge-muskler-og-øke-kondisjon-med-Gymgrossisten-rabattkode

Alle er forskjellige, og dine treningsbehov vil være unike, derfor tilbyr Gymgrossisten mengder av artikler på sine sider, blant annet:

 • Kosttilskudd
 • Aminosyrer
 • Barer
 • Gainer
 • Fettforbrennere
 • Kreatin
 • Proteinpulver
 • Treningsklær
 • Utstyr og tilbehør
 • Matvarer
 • Helseprodukter

Du finner også siste informasjon om forskning på muskler og trening, reportasjer, og informasjon om hvordan man for eksempel utfører markløft med riktig teknikk. Alt i alt er Gymgrossisten en portal for informasjon og produkter for oss som trener, og siden de er så store som de er får du også de beste prisene på det du trenger – fra kosttilskudd til sunne matvarer. Sliter du med å finne gave til en som har alt? Hva med et gavekort på Gymgrossisten, med sine kvalitetsprodukter og gode tilbud finnes det noe for alle og enhver!

Kvalitet gir fornøyde kunder

Gymgrossisten har fornøyde kunder i hele landet, og det er ikke rart når man kan tilby lave priser, kvalitetsprodukter, prisløfte, fri frakt ved kjøp over 500 kroner, fri retur, bonusprodukter, gode tilbud og kampanjer og massevis av tips, hjelp og inspirasjon. Klikk deg inn i nettbutikken i dag og opplev hvor fint det er å handle du også. Det vil være en investering i helsa som du garantert ikke vil angre på. Husk også din Gymgrossisten rabattkode, slik at du ikke betaler mer enn du må.