Hotels.com sine beste tilbud og rabattkoder!

Aktive Hotels.com rabattkode & kampanjer i oktober 2017

Her hos KK finner du gode tilbud og rabattkoder hos Hotels.com slik at du kan booke hotellopphold til en rimelig pris. Ved å benytte en av våre kuponger får du opptil hele 40% avslag på hotellrom verden over. Husk alltid at vi samler reisetilbud her på våre nettsider før du booker tur. Hotels.com er en velkjent nettside for å booke hotellrom via telefon eller internett. Det ble startet opp i 1991, da under navnet Hotels Reservations Network. Hotels.com driver 84 nettsider på 35 forskjellige språk, og via nettstedet kan du booke over 325.000 forskjellige hoteller, vertshus og andre slags overnattingssteder på over 19.000 forskjellige steder. Hos Hotels.com finner du alle slags overnattingssteder, fra rimelige hosteller der du får en seng i en sovesal, ordinære rom som funker for de fleste, til overdådige luksushoteller med boblebad på rommet, egen butler og all slags tenkelig luksus.


Hotels.com logo / link til butikkside

Lave priser og bonusovernattinger!

Er du Hotels.com-medlem? Alle medlemmer mottar 1 bonusovernatting for hver 10 natt som er booket via nettsiden. I tillegg får man tilgang til hemmelige priser og eksklusive tilbud. Klikk på denne rabattkupongen for å bli medlem i dag du også!

70 dager gjenstår

Tilbud

Hotels.com logo / link til butikkside

Opptil 50% rabatt på din weekend tur!

Akkurat nå kan du booke din weekend tur via hotels.com og få opptil 50% rabatt på din neste weekend tur! Trykk deg inn på linken for å komme til tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

70 dager gjenstår

Tilbud

Hotels.com logo / link til butikkside

Hotels.com – Her kan du se alle Hotelltilbud!

Gjennom at klikke på lenken nedenfor vil du komme inn til Hotels.com tilbudside. Her kan du se alle Hotell kampanjer og tilbud, du vil spare penger ved følge med på denne side.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Hotels.com logo / link til butikkside

Hotels.com – Få 1 bonusovernatting

Når du har samlet 10 netter gir Hotels.com deg 1 bonusovernatting som du kan bruke på en fremtidig bestilling! Ingen rabattkode kreves, klikk på lenken for å få mer informasjon.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Hotels.com logo / link til butikkside

Hotels.com – Dagens tilbud opptil 50% rabatt!

Hotels.com har mange gode tilbud som kun gjelder for en dag. Du må bestille før kl 23:59 om du vil dra nytte av dette tilbudet. Gjennom at klikke på kupongen nedenfor vil du komme til dagens super tilbud.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Hotels.com logo / link til butikkside

Siste sjanse tilbud! Opptil 40% avslag.

Søk hoteller for siste sjanse-tilbud, bla gjennom de hotellene som ikke har ledige rom i siste liten. Bestill i dag - nyt ferien i morgen! Ingen Hotels.com rabattkode er nødvendig for å benytte tilbudet!

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Få oversikt over tilbudene der du er

Er du en av dem som har reist mye, vet du hvor stressende det er å prøve å finne et overnattingsted i en ukjent by sent på kvelden. Om du er ute på reisefot, eller planlegger en reise fra sofaen hjemme, er det kjekt å kunne se hva slags muligheter for overnatting som finnes der du skal. Et søk på Hotels.com gir deg oversikt over hva som er tilgjengelig, og du kan se på kartet hva som er i nærheten om det haster å finne noe. Med en Hotels.com rabattkode fra KK.no kan det også bli vesentlig billigere. Ofte lister Hotels.com tilbud for deg som bestiller i siste liten. Mange hoteller ønsker å være fylt opp, siden de løpende kostnadene gjerne ikke blir særlig større om hotellet er fullt eller tomt. Du kan derfor få både fire- og femstjerners hotellrom i sentrale områder for det du vanligvis betaler for et lite rom med lav standard i utkanten av byen.

Sjekk ut Hotels.com salg før du reiser

Ingen liker å betale fullpris når det er mulig å få ting til rabatterte priser, og overnattinger kan fort bli veldig dyre om man ikke planlegger godt. Hotels.com har ofte salg der du kan få enorme rabatter på hotellrom av svært høy standard. Noe mange benytter seg av, er rabattkoder til Hotels.com, som gjør at du kan bestille en god stund i forveien, og få hotellrom i luksusklasse til prisen av et helt ordinært ett. Av og til er det veldig behagelig å skjemme seg bort, og med en Hotels.com rabattkode fra KK.no kan du virkelig oppleve luksuslivet uten at det koster deg skjorta. Du kan sitte hjemme i stua og ha full oversikt over hvilke hoteller som er tilgjengelige, hvilke severdigheter som er i nærheten, og Hotels.com opererer med prismatch, slik at du garantert får den billigste prisen på et rom. Hvis noen tilbyr det samme rommet til samme pris, får du igjen mellomlegget.

Opplev verden med Hotels.com

Nesten uansett hvor du ønsker å reise i verden, finner du hoteller på Hotels.com. Med hoteller verden over har Hotels.com overnatting som passer for alle, enten du reiser alene, med venner, familie, jobben eller hva det måtte være. 

Du kan blant annet velge mellom flere hoteller på mest populære destinasjonene:

 • Roma
 • Paris
 • London
 • Riga
 • Berlin
 • Budapest
 • Amsterdam
 • Gøteborg
 • Stockholm
 • København
 • Oslo
 • Bangkok
 • Krakow
 • Brussel
 • Nice
 • Barcelona 
 • Dublin
 • Las Vegas
 • Los Angeles
 • New York 
 • Praha

Filtrer og les deg opp på de ulike hotellene, så finner du garantert noe som passer for deg. Og husk å bruke din Hotels.com rabattkode før du booker reisen!


Utgåtte kuponger og tilbud
Hotels.com logo / link til butikkside

Få 10% rabatt på ditt neste hotellopphold!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Hotels og få 10% rabatt på ditt neste hotellopphold! Linken tar deg rett til nettsiden, bare kopier og bruk koden i kassen.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

10% ekstra rabatt på strandferier fra sommersalget!

Benytt deg av denne rabattkupongen fra Hotels.com og få 10% ekstra rabatt på din strandferie! Bare kopier og bruk koden i kassen.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

Spar opptil 50% + spar 10% ekstra

Unngå den kjedelige mandagsbluesen ved å benytte deg av dette utrolige tilbudet fra Hotels.com. Du finner den unike rabattkoden for å få 10% ekstra avslag nedenfor.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

10% avslag

Nå kan du få et unikt tilbud fra Hotels.com. Du kan nå få 10% avslag på en mengde med hotell, hvis du bruker rabattkoden som du finner nedenfor.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

10% avslag

Nå har Hotels.com en rabattkode som gir deg 10% avslag på hele din bestilling. Du finner rabattkoden nedenfor sammen med linken til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

Spar opptil 50% + kupong på 10%!

Hos Hotels.com finner du hver uke nye tilbud og rabatter, og akkurat nå kan du spare spøktakulært med penger! Spar opptil 50% + rabattkupong på 10%

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

Opptil 50% rabatt på hotell + en rabattkupong på 10% ekstra!

Akkurat nå sparer du masse på å booke hotell gjennom Hotels.com. Klikk deg inn og finn reiser helt opptil 50% rabatt! I tillegg får du 10% ekstra i rabatt med denne rabattkoden. Klikk deg inn og bestil reisen nå!

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

Opp til 50% rabatt + 10% rabattkupong!

Nå er det store 3-dagers salg hos Hotels.com, hvor du kan finne opp til hele 50% rabatt i på hoteller verden over, og i tillegg får du en rabattkupong på 10%! Book senest 21.11.16!

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

10% rabatt ved bruk av appen!

Hos Hotels.com finner du alltid en rekke gode tilbud og rabatter, og nå kan du ved å gå mobilt få 10% rabatt ved bruk av appen!

Utgått

Rabattkode

Hotels.com logo / link til butikkside

Eksklusive 11% rabatt!

Hos Hotels.com finner du alltid en rekke gode tilbud og rabatter, og akkurat nå får du hele 11% rabatt på din booking, ved bruk av rabattkoden!

Utgått

RabattkodeMange forskjellige Hotels.com tilbud for medlemmer

Hotels.com tilbyr deg medlemsbonuser, slik at du kan få hver tiende overnatting gratis. De har også såkalte usynlige tilbud, der du kan få overnattinger til priser som ellers ikke listes offentlig. Hotels.com kan hjelpe deg med leiebil om dette er ønskelig, slik at du kan få alt du ønsker på et sted. Skal du ut og reise, om det er for å være turist, oppleve fornøyelige ting og se på severdigheter, eller om du skal på forretningsreise og trenger et rolig sted i avslappende omgivelser der du kan jobbe uforstyrret, tilbyr Hotels.com noe som passer for alle og enhver. Med en Hotels.com rabattkode fra KK.no blir det faktisk enda billigere, og sammen med bonusordningen der du får hver tiende natt gratis, er Hotels.com det beste alternativet for alle som er ute på reise, uansett om det er for fornøyelsens skyld, eller om det er i forretningsøyemed. Om du vil ha det enkelt og billig, eller om du vil ha luksus til spottpris, Hotels.com har noe for deg.

Fornøyde kunder

Hotels.com er et internasjonalt selskap med fornøyde og lojale kunder verden over. Med gode hotelltilbud er ikke dette så rart. Det er flere grunner til at du bør velge nettopp Hotels.com når du skal ut å reise:

 • Lave priser
 • Hotels.com rabattkode
 • Hoteller verden over
 • Lojalitetsprogrammet Rewards
 • Kampanjepriser
 • Restplasser
 • Dagens tilbud
 • Trygg betaling
 • Gode betalingsmuligheter
 • Mulighet for avbestilling
 • Hotels.com app
 • Streng personvern
 • Enkelt å booke hotell
 • Reiseguide på nettsiden
 • Gode hotellbeskrivelser
 • Prismatch
 • Døgnåpen kundeservice


Nøle ikke med å bestille reise gjennom Hotels.com, du blir garantert fornøyd du også!

Ønsker du å se på flere hoteller før du bestillingen kan du også se etter gode tilbud og rabatter hos Expedia og Apollo. Flere Hotels.com rabattkoder kan du finne på Dagbladet sin side for rabattkoder.