Månedens beste tilbud & LensOn rabattkoder!

Aktive LensOn rabattkode & kampanjer i november 2017

Nå kan du benytte rabattkoder og rabattkuponger fra LensOn her hos KK slik at du sparer penger på dine linser og briller kjøpt på nettet. Akkurat nå kan du få 20% avslag + gratis frakt gjennom en kupong. Den norske siden Lenson ble lansert i 2006 og tilbyr det du trenger av tjenester og varer når det kommer til øye- og synshelse, mote og skjønnhet. De ønsker å tilby markedets laveste priser på sine produkter, og forretningsfilosofien er bygget rundt et sterkt tillitsforhold mellom kunde og bedrift. Lenson har et ekstremt dyktig og profesjonelt team som kan hjelpe deg med sin optikerkompetanse. Deres kunnskap sørger for at du får akkurat det du trenger for å ta vare på synet ditt. Bruker du i tillegg en Lenson rabattkode fra oss her på KK.no får du fantastiske priser på allerede gode tilbud!


LensOn logo / link til butikkside

Få 10% rabatt på solbriller og goggles!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Lenson og få 10% rabatt på solbriller og goggles! Kupongen tar deg rett til nettbutikken. Bare kopier og bruk koden i kassen.

4 dager gjenstår

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

10% avslag på solbriller og goggles!

Solbriller og goggles på tilbud! Bruk denne LensOn rabattkoden og få 10 % avslag på alle solbriller og goggles i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å sjekke ut varene via rabattkupongen, dette herlige tilbudet vil du ikke gå glipp av!

5 dager gjenstår

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

Ny kunde? få 50 kr i avslag

Bestill linser på nett! Nå får alle nye kunder 50 kroner avslag på den første bestillingen. Benytt deg av denne LensOn rabattkoden. Der finner du linser, briller og tilbehør rimelig, rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken!

43 dager gjenstår

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

50 kroner rabatt til nye kunder!

Klikk deg inn via denne rabattkupongen og ta i bruk denne LensOn rabattkoden for å motta hele 50 kroner avslag på ditt kjøp. Kupongen tar deg rett til nettbutikken og koden legger du inn før du betaler i kassen.

43 dager gjenstår

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

20% avslag + gratis frakt!

Med denne Lenson rabattkoden mottar du opptil hele 20% avslag på linser i nettbutikken + gratis frakt på din bestilling. Klikk på kupongen for å komme til tilbudet, kopier og bruk koden i kassen.

60 dager gjenstår

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

10% avslag på alle linser og tilbehør!

Bruk denne LensOn rabattkoden og du får 10% avslag på alle linser og tilbehør. Dette er perfekt for påfyll av linser, og du kan samtidig spare penger. Klikk deg inn i rabattkupongen som tar deg direkte til nettbutikken!

164 dager gjenstår

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

Fri frakt på linser!

Nå tilbyr Lenson alle sin kunder som handler linser for over 799 kr gratis frakt. Ingen LensOn rabattkode er nødvendig, klikk på kupongen for å starte din fraktfrie handel.

43 dager gjenstår

Tilbud


Enkelt og billig

Det finnes mange nettbutikker der ute som opererer nesten bare som et fordyrende mellomledd mellom produsent, leverandør, og deg. Lenson gjør det motsatte og samarbeider med noen av de største og mest internasjonalt anerkjente produsentene av kontaktlinser som Ciba Vision, Cooper Vision, Alcon pleieprodukter, og Bausch & Lomb. Å handle hos Lenson er utrolig enkelt, og på deres sider finner du all informasjonen du trenger, selv om du aldri har handlet på nettet før! Brukervennlighet er et viktig stikkord for Lenson, og i tillegg til all informasjonen du trenger for å kjøpe det du trenger så har de også mye informasjon om alt som har med øynene dine å gjøre. Du kan for eksempel lese deg opp på linseverdier og styrker, slik at du ikke trenger å dra til optikeren neste gang du har et spørsmål. Lenson sin kundeservice står også alltid klare til å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha, enten på telefon eller via chat, så utnytt sjansen i dag og slå til på et Lenson tilbud!

Lenson – på ditt lag

Det er utrolig viktig for Lenson at du føler deg trygg når du handler hos dem, og et av tilbudene de har til deg som kunde for å sørge for dette er å tilby en prisgaranti. Finner du et identisk produkt som koster mindre enn det du betalte hos Lenson kan du bare kontakte deres kundeservice, så får du tilbake hele mellomlegget! I dagens samfunn er netthandelen i stadig fremvekst, og det er viktig å finne de virkelig seriøse aktørene slik at du får det du betaler for, samt at du får de produktene du trenger til best mulig pris. Lenson sin prisgaranti sørger for at du kan være trygg på at du får det beste tilbudet på de produktene du kjøper av dem, og med en Lenson rabattkode får du enda bedre priser! Vi her på KK.no er alltid på kunden sitt lag, og det er alltid en glede å finne nettbutikker som tenker på samme måte. Slå til på et Lenson tilbud i dag å spar penger som du for eksempel kan bruke på noe du ønsker deg eller noen du er glad i.


Utgåtte kuponger og tilbud
LensOn logo / link til butikkside

LensOn – Alle Nye Kunder får 100 kr rabatt på sin første bestilling!

Alle nye kunde hos Lenson får nå 100kr rabatt på sin første bestilling ! Bruk Lenson rabattkode som du får gjennom at klikke på lenken nedenfor.

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

10% rabatt på bestillingen din

Handler du for mer enn 599kr fra nettbutikken lenson.no. får du dessuten 10% rabatt i kassen ved bruk av rabattkoden LENS10.

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

-10% + fri frakt på ALLE solbriller!

På utkikk etter nye solbriller? Da er det ingen tvil om hvor du bør kjøpe dem! Med denne LensOn rabattkoden mottar du hele 10% rabatt og gratis frakt på ditt solbrillekjøp. Klikk deg inn og ta i bruk dette fantastiske tilbudet i dag!

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

-10% på linser og tilbehør+ fri frakt!

Med denne Lenson rabattkoden mottar du hele 10% avslag + gratis frakt på ditt linsekjøp! Klikk deg inn nå og spar penger!

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

Fri frakt og 10% rabatt på linser og tilbehør!

Denne Lenson rabattkoden gir deg hele 10% rabatt og gratis frakt på hele ditt linsekjøp! Klikk deg inn via denne kupongen og spar penger på linser og tilbehør i dag.

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

10% rabatt og gratis frakt på ALLE solbriller!

Våren og solen er her og det er ingen tvil om hvor du bør kjøpe solbrillene dine! Denne LensOn rabattkoden gir hele 10% rabatt, i tillegg til fri frakt på hele ditt solbrillekjøp! Ta i bruk koden i kassen for å motta tilbudet.

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

40% rabatt på linser og gratis frakt!

Denne LensOn rabattkoden gir 40% rabatt og fri frakt på alle linser! Klikk på kupongen for å gå til tilbudet og benytt koden i kassen for å motta tilbudet.

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

10% rabatt på linser, tilbehør og fri frakt!

Bruk denne Lenson rabattkoden og få hele 10% avslag + fri frakt på ditt neste linsekjøp! Klikk deg inn nå og spar penger!

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

10% rabatt på alle solbriller + fri frakt!

Klikk deg inn nå og bruk denne unike rabattkoden fra LensOn for å få 10% avslag på ditt neste kjøp + gratis frakt!

Utgått

Rabattkode

LensOn logo / link til butikkside

Opptill 40% rabatt på linser + gratis frakt!

Med denne Lenson rabattkoden mottar du opptil hele 40% rabatt på linser i nettbutikken + gratis frakt på din bestilling. Klikk på kupongen for å se kupongkoden og for å gå til nettbutikken.

Utgått

RabattkodeAlt du trenger fra en side

I tillegg til å tilby kontaktlinser til utrolige priser kan du også kjøpe ditt neste brillepar hos Lenson. Med et rikt utvalg av merker, prisklasser, farger og innfatningsformer finner du garantert noe du liker! Blant merkene som tilbys er blant annet Oakley, Calvin Klein, Peak Performance, Lyle & Scott, og Prada Linnea Rossa. Det er enkelt å navigere rundt på Lenson, og du kan leke med stil og uttrykk slik at du får briller som passer deg og din personlighet. Det er ingen grunn til å gå på kompromiss med noe så viktig som briller, riktignok er de en nødvendighet, men briller er også en viktig del av ditt personlige uttrykk. Du finner enkelt noe som passer både deg og lommeboken, og de tilbyr også solbriller fra alle de største merkene, så her finner du alt du trenger!