LensOn

Aktive LensOn rabattkode & kampanjer i mars 2017

>Den norske siden Lenson ble lansert i 2006 og tilbyr det du trenger av tjenester og varer når det kommer til øye- og synshelse, mote og skjønnhet. De ønsker å tilby markedets laveste priser på sine produkter, og forretningsfilosofien er bygget rundt et sterkt tillitsforhold mellom kunde og bedrift. Lenson har et ekstremt dyktig og profesjonelt team som kan hjelpe deg med sin optikerkompetanse. Deres kunnskap sørger for at du får akkurat det du trenger for å ta vare på synet ditt. Bruker du i tillegg en Lenson rabattkode fra oss her på KK.no får du fantastiske priser på allerede gode tilbud!


Fri frakt og 10% rabatt på linser og tilbehør!

Denne Lenson rabattkoden gir deg hele 10% rabatt og gratis frakt på hele ditt linsekjøp! Klikk deg inn via denne kupongen og spar penger på linser og tilbehør i dag.

155 dager gjenstår

Rabattkode

-10% + fri frakt på ALLE solbriller!

På utkikk etter nye solbriller? Da er det ingen tvil om hvor du bør kjøpe dem! Med denne LensOn rabattkoden mottar du hele 10% rabatt og gratis frakt på ditt solbrillekjøp. Klikk deg inn og ta i bruk dette fantastiske tilbudet i dag!

155 dager gjenstår

Rabattkode

10% rabatt og gratis frakt på ALLE solbriller!

Våren og solen er her og det er ingen tvil om hvor du bør kjøpe solbrillene dine! Denne LensOn rabattkoden gir hele 10% rabatt, i tillegg til fri frakt på hele ditt solbrillekjøp! Ta i bruk koden i kassen for å motta tilbudet.

155 dager gjenstår

Rabattkode

-10% på linser og tilbehør+ fri frakt!

Med denne Lenson rabattkoden mottar du hele 10% avslag + gratis frakt på ditt linsekjøp! Klikk deg inn nå og spar penger!

155 dager gjenstår

Rabattkode

-40% på linser+ fri frakt!

Denne LensOn rabattkoden gir deg hele 40% avslag + gratis frakt på hele ditt linsekjøp. Dette er et tilbud du ikke kan gå glipp av! Klikk deg inn i nettbutikken gjennom denne kupongen og ta i bruk rabattkoden i kassen for å motta tilbudet.

155 dager gjenstår

Rabattkode

40% rabatt på linser og gratis frakt!

Denne LensOn rabattkoden gir 40% rabatt og fri frakt på alle linser! Klikk på kupongen for å gå til tilbudet og benytt koden i kassen for å motta tilbudet.

155 dager gjenstår

Rabattkode

50 kroner rabatt til nye kunder!

Klikk deg inn via denne LensOn rabattkupongen og ta i bruk rabattkoden for å motta hele 50 kroner avslag på ditt kjøp.

246 dager gjenstår

Rabattkode

Fri frakt på linser!

Lenson gir alle sin kunder gratis frakt dersom man handler linser for kr. 799 eller mer i nettbutikken. Ingen LensOn rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

277 dager gjenstår

Tilbud

10% rabatt på bestillingen din

Handler du for mer enn 599kr fra nettbutikken lenson.no. får du dessuten 10% rabatt i kassen ved bruk av rabattkoden LENS10.

Hemmelig sluttdato

Rabattkode

LensOn – Alle Nye Kunder får 100 kr rabatt på sin første bestilling!

Alle nye kunde hos Lenson får nå 100kr rabatt på sin første bestilling ! Bruk Lenson rabattkode som du får gjennom at klikke på lenken nedenfor.

Hemmelig sluttdato

Rabattkode

10% rabatt på bestillingen din

Handler du for mer enn 599kr fra nettbutikken lenson.no. får du dessuten 10% rabatt i kassen ved bruk av rabattkoden LENS10.

Hemmelig sluttdato

Rabattkode


Utgåtte kuponger og tilbud

Spar 15% på linser og tilbehør!

Ta i bruk rabattkoden i nettbutikken til LensON og få 15% avslag på kontaktlinser og tilbehør. Spar penger på favorittlinsene dine nå!

Utgått

Rabattkode

Alle goggles og solbriller nedsatt med 15%!

Klikk deg inn gjennom rabattkupongen og ta i bruk denne LensOn rabattkoden i kassen for å spare 15% på sol- og alpinbriller!

Utgått

Rabattkode

Spar 40% på kontaktlinser!

Med salg på en rekke linser kan du nå klikke hjem dine favoritter og spare hele 40%! Motta tilbudet ved å klikke deg inn på rabattkupongen og ta i bruk rabattkoden i kassen hos LensOn.

Utgått

Rabattkode

Gratis frakt på bestillinger til 300 kroner!

Handle alt du trenger på en og samme gang hos LensOn og få fri frakt! Tilbudet gjelder alle kjøp over 300 kroner ut hele februar. Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen for å motta tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Gratis frakt denne måneden!

I februar får du fri frakt ved handler på over 300,- hos LensOn! For å motta tilbudet går du inn på nettbutikken gjennom denne kupongen og oppgir rabattkoden i kassen.

Utgått

Rabattkode

20% rabatt på linser

Kjøp linser i dag og få 20% rabatt på hele ditt linsekjøp! Oppgi koden i kassen for aktivere rabatten. Tilbudet gjelder t.o.m. 30.10 og kan ikke kombineres med kampanjer eller andre rabattkoder.

Utgått

Rabattkode

15% rabatt på linser

Kjøp linser i dag og få 15% rabatt på hele ditt linsekjøp! Oppgi koden i kassen for aktivere rabatten. Tilbudet gjelder t.o.m. 20.10 og kan ikke kombineres med kampanjer eller andre rabattkoder.

Utgått

Rabattkode

Opptil 40% på mengderabatt og gratis frakt!

Mengderabatten varierer per produkt - se hvor mye akkurat du kan spare! Angi rabattkoden i kassen, så byr vi på frakten. Koden gjelder t.o.m. 21.09 og kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Utgått

Rabattkode

Bestill linser i dag med 15% rabatt og gratis frakt!

Bestill linser i dag med 15% rabatt og gratis frakt! Tilbudet gjelder t.o.m. 15.09 og kan ikke kombineres med kampanjer eller andre rabattkoder.

Utgått

Rabattkode

17% rabatt på linser

Kjøp linser i dag og få 17% rabatt på hele ditt linsekjøp! Oppgi koden i kassen for aktivere rabatten. Tilbudet gjelder t.o.m. 22.07 og kan ikke kombineres med andre kampanjer eller rabattkoder.

Utgått

RabattkodeEnkelt og billig

Det finnes mange nettbutikker der ute som opererer nesten bare som et fordyrende mellomledd mellom produsent, leverandør, og deg. Lenson gjør det motsatte og samarbeider med noen av de største og mest internasjonalt anerkjente produsentene av kontaktlinser som Ciba Vision, Cooper Vision, Alcon pleieprodukter, og Bausch & Lomb. Å handle hos Lenson er utrolig enkelt, og på deres sider finner du all informasjonen du trenger, selv om du aldri har handlet på nettet før! Brukervennlighet er et viktig stikkord for Lenson, og i tillegg til all informasjonen du trenger for å kjøpe det du trenger så har de også mye informasjon om alt som har med øynene dine å gjøre. Du kan for eksempel lese deg opp på linseverdier og styrker, slik at du ikke trenger å dra til optikeren neste gang du har et spørsmål. Lenson sin kundeservice står også alltid klare til å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha, enten på telefon eller via chat, så utnytt sjansen i dag og slå til på et Lenson tilbud!

Lenson – på ditt lag

Det er utrolig viktig for Lenson at du føler deg trygg når du handler hos dem, og et av tilbudene de har til deg som kunde for å sørge for dette er å tilby en prisgaranti. Finner du et identisk produkt som koster mindre enn det du betalte hos Lenson kan du bare kontakte deres kundeservice, så får du tilbake hele mellomlegget! I dagens samfunn er netthandelen i stadig fremvekst, og det er viktig å finne de virkelig seriøse aktørene slik at du får det du betaler for, samt at du får de produktene du trenger til best mulig pris. Lenson sin prisgaranti sørger for at du kan være trygg på at du får det beste tilbudet på de produktene du kjøper av dem, og med en Lenson rabattkode får du enda bedre priser! Vi her på KK.no er alltid på kunden sitt lag, og det er alltid en glede å finne nettbutikker som tenker på samme måte. Slå til på et Lenson tilbud i dag å spar penger som du for eksempel kan bruke på noe du ønsker deg eller noen du er glad i.

Alt du trenger fra en side

I tillegg til å tilby kontaktlinser til utrolige priser kan du også kjøpe ditt neste brillepar hos Lenson. Med et rikt utvalg av merker, prisklasser, farger og innfatningsformer finner du garantert noe du liker! Blant merkene som tilbys er blant annet Oakley, Calvin Klein, Peak Performance, Lyle & Scott, og Prada Linnea Rossa. Det er enkelt å navigere rundt på Lenson, og du kan leke med stil og uttrykk slik at du får briller som passer deg og din personlighet. Det er ingen grunn til å gå på kompromiss med noe så viktig som briller, riktignok er de en nødvendighet, men briller er også en viktig del av ditt personlige uttrykk. Du finner enkelt noe som passer både deg og lommeboken, og de tilbyr også solbriller fra alle de største merkene, så her finner du alt du trenger!