mytheresa.com rabattkode

Aktive mytheresa.com rabattkode & kampanjer i juni 2017

Da Mytheresa startet i 2006 hadde de kontor rett over butikken som de utviklet seg ut av, fasjonable THERESA i München, som i flere tiår har vært en ledestjerne innenfor stil, kvalitet og high fashion i byen. I dag har Mytheresa over 200 ansatte og sender varer til mer enn 120 land over hele verden. Med klær fra 170 internasjonalt anerkjente designere kan du handle fra Mytheresa 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, og motta din bestilling i løpet av 72 timer. (Husk at toll og frakt kommer i tillegg.) Og med en Mytheresa rabattkode fra KK.no får du enda bedre priser på allerede lave tilbud, så her har du muligheten til å gjøre et skikkelig kupp!


Vi fant dessverre ingen rabattkoder eller tilbud for denne butikken.Perfeksjonert for dine behov

Det tok litt tid, men det er ingen som rynker på nesen av forslaget om å handle klær på nettet lenger. Og nå kan du også handle moteklær av høyeste kvalitet og fra de nyeste kolleksjonene, Mytheresa har alt du trenger! Mytheresa er enkelt og elegant designet, slik at du lett orienterer deg. Bilder av modeller med de ulike plaggene på fra forskjellige vinkler gir deg et meget godt helhetsinntrykk, og du får også vite hvilken størrelse modellen på bildet har på seg. All informasjon du trenger om produktet som for eksempel materiale og vaskeinstruksjoner står beskrevet, slik at det skal være så enkelt som mulig for deg å finne et Mytheresa tilbud som passer perfekt for deg! Gjør noe godt for deg selv i dag og bestill noe som kommer til å få deg til å både se og føle deg fantastisk ut!

Mytheresa har utvalget

I våre dager kan det være vanskelig å sette av tid til å gå på shopping, og når man først drar er det en rekke utfordringer. For det første kan det virke som om alle andre bestemte seg for å dra på shopping akkurat samtidig som deg, så du må kaste bort masse tid på å stå i kø. Men kanskje enda verre er det at ofte har du ikke muligheten til å få tak i den moten du ønsker, det krever ofte lange turer til spesifikke butikker, og de færreste av oss har tid til det. Heldigvis har Mytheresa spesialisert seg på å hjelpe slike som oss! Med lekre klær fra blant annet designere som Christian Louboutin, Chloé, Givenchy, Isabel Marant, Saint Laurent og Miu Miu finner du garantert noe du kommer til å elske, og samtidig vet du at det du kjøper kommer direkte fra noen av de mest spennende designerne om dagen! Du kan enkelt finne Mytheresa salg som kommer til å få deg til å le, for enkelte av prisene er latterlig lave i forhold til hva du ville betalt i en fysisk butikk.

Gi deg selv en gave

Hemmeligheten til Mytheresa er, i tillegg til hypermoderne lokaler og logistikksentere, at deres profesjonelle team av kjøpere reiser over hele kloden og deltar på alle de store motefremvisningene som for eksempel i New York, London, Paris og Milano. Ved å utvikle gode forhold til designere og motehus finner innkjøperne frem til de rette trendene og produktene, og handler direkte fra designerne. Slik er du sikret å få de laveste prisene, og også siste nytt. Så selv om du bor her oppe i det kalde nord er det ingen grunn til at du ikke skal kunne kle deg i de samme lekre klærne som en New Yorker eller Milaneser. Velvære kommer både innenfra OG utenfra, vi vet alle hvor stor forskjell et antrekk kan gjøre for hvordan man føler seg og ikke minst blir oppfattet av omgivelsene. Så gi deg selv en gave, eller noen du er glad i, med et fantastisk Mytheresa tilbud i dag!