NLY man sine beste tilbud og rabattkoder!

Aktive NLY man rabattkode & kampanjer i oktober 2017

NLY Man er Nelly.com sin nye satsing på høykvalitets moteklær for menn, og ønsker å tilby motebevisste menn det siste innen trender og kolleksjoner til de beste prisene. Moderselskapet Nelly.com har vært på det norske markedet siden 2008, og har siden starten i Sverige i 2003 nå aktive nettbutikker i mer enn 13 land. NLY Man har som målsetting å tilby det siste innenfor herremote, samt gi deg muligheten til å skaffe deg de mest populære, nye klærne fra et bredt utvalg kjente varemerker. Handler du i tillegg med en NLY Man rabattkode fra oss her på KK.no så får du enda hyggeligere priser på fantastiske klær, så grip sjansen i dag!


NLY man logo / link til butikkside

Mid season salg!

NLY MAN er i gang med høstsalget , og du kan spare opptil hele 70% på klær, sko og tilbehør til herre. Klikk deg inn gjennom denne kupongen for å se de gode tilbudene! Rabattkode er ikke nødvendig.

1 dager gjenstår

Tilbud

NLY man logo / link til butikkside

15% rabatt på ditt første kjøp!

Nå får alle som melder seg på NLY Man sitt nyhetsbrev 15% rabatt på sitt første kjøp! Trykk deg inn på linken for å registrere deg i dag. Ingen rabattkode nødvendig.

70 dager gjenstår

Tilbud

NLY man logo / link til butikkside

15% rabatt på ditt første kjøp!

Klikk deg inn i nettbutikken og meld deg inn på nyhetsbrevet for å motta 15% rabatt på ditt første kjøp! Du vil motta en rabattkode fra NLY Man som du kan bruke etter at du har meldt deg på. Rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken.

70 dager gjenstår

Tilbud

NLY man logo / link til butikkside

15% rabatt på ditt første kjøp!

Meld deg på NLY Man sitt nyhetsbrev og motta 15% rabatt på din første ordre! Linken vil ta deg til nettbutikken. Ingen rabattkode nødvendig.

70 dager gjenstår

Tilbud

NLY man logo / link til butikkside

NLY man – Gratis frakt på din bestilling og fri retur !

Husk når du handler hos NLY man kan du trygt kjøpe flere klær enn du trenger for å prøve hjemme også sende tilbake det som ikke passet. Det er nemlig gratis frakt og retur hos NLY man!

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Utgåtte kuponger og tilbud
NLY man logo / link til butikkside

Opptil 70% rabatt!

NLY Man har startet sin store Midseason sale og ved å benytte deg av denne unike rabattkoden får du tilgang til deres VIP salg hvor du kan finne en haug med varer med opptil 70% rabatt! Bare kopier og bruk koden!

Utgått

Rabattkode

NLY man logo / link til butikkside

3 for 2 på boxere!

Med denne NLY man rabattkoden får du den billigste bokseren GRATIS dersom du plukker 3 stk. En perfekt anledning til å handle dersom du trenger flere boxershortser. Kupongen tar deg rett til tilbudet.

Utgått

Rabattkode

NLY man logo / link til butikkside

Opp til 70% avslag

Akkurat nå har NLY man et stort juletilbud som gir deg opp til 70% avslag på et stort utvalg med varer. Du finner den unike rabattkoden nedenfor.

Utgått

Rabattkode

NLY man logo / link til butikkside

3 for 2 på undertøy + fri frakt!

Gratis retur og rask levering - dette er du alltid garantert hos nelly, men denne uken får du også i tillegg til fri frakt hele 3 for 2 på alt av undertøy til menn!

Utgått

Rabattkode

NLY man logo / link til butikkside

Opp til 50% på høstsalget!

Vi gir deg en preview på vårt store MID SEASON SALE før alle andre! I morgen kl. 10 åpnes salget for alle så vær rask og kjøp dine favoritter allerede nå!

Utgått

Rabattkode

NLY man logo / link til butikkside

Opptil 20% rabatt på Outwear

Opptil 20% rabatt på Outwear . 10% ved kjøp over 700 15% ved kjøp over 1000,- 20% ved kjøp over 1500,- Kan ikke kombineres med andre tilbud eller allerede nedsatte varer. Enkelte varer er ekskludert.

Utgått

Rabattkode

NLY man logo / link til butikkside

15% off on all shirts and t-shirts

Ukens deal: 15% off on all shirts and t-shirts. Oppgrader garderoben nå. Gratis frakt ved kjøp over 199,- Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder.

Utgått

Rabattkode

NLY man logo / link til butikkside

15% rabatt på skjorter og t-skjorter

Ukens deal hos NLY man: 15% rabatt på alle skjorter og t-skjorter. Handler du for over 199,- får du også fri frakt! Ta i bruk rabattkoden for å motta ditt tilbud.

Utgått

Rabattkode

NLY man logo / link til butikkside

15% på bukser og jeans!

I sommer har de relansert NLY MAN med nytt design og mer funksjonalitet! For å feire dette vil de i hele september måned gi deg en ny superdeal hver uke! Hos Nly Man får du nå hele 15% rabatt på bukser og jeans!

Utgått

Rabattkode

NLY man logo / link til butikkside

Ukens tilbud: 15% off on all pants & jeans

Ukens tilbud: 15% off on all pants & jeans *Tilbudet gjelder ordinære priser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder

Utgått

RabattkodeNLY Man gjør det enkelt for deg

Tiden da menn ikke kunne utfordre de etablerte normene innenfor klesvalg er for lengst forbi, men det er i dag mer godtatt enn noen gang å ha sin egen stil innenfor selv de mest konservative arbeidsplasser. Jada, å stille i rosa knestrømper og skinnvest når du jobber i bank er nok ikke helt akseptabelt – men når ville du noen gang vurdert det antrekket uansett...? Poenget er at menn i dag er generelt mer motebevisste enn noen gang før, og behovet for seriøse aktører som selger kvalitet, de siste trendene, og som også gjør at shoppingen passer inn i en hektisk hverdag, er skyhøyt. Det er her NLY Man kommer inn i bildet. Gjennom NLY Man sine sider kan du enkelt og trygt handle alt du trenger! Med et enormt utvalg av klær, tilbehør og sko er NLY Man en virtuell lekeplass for motebevisste menn. Du kan enkelt kikke på det du liker, enten du er på jakt etter et spesifikt produkt og vil se forskjellige varianter, eller bare vil finne inspirasjon til helgen. Med bilder fra flere vinkler, samt catwalk-videoer, får du et supert inntrykk av hvordan klærne ser ut og sitter på kroppen. Du får selvfølgelig også all informasjonen du trenger med tanke på materialer, passform og produktbeskrivelse. NLY Man oppgir også hvor høy modellen på bildet er og hvilken størrelse de har på seg, så stort enklere å finne noe som passer blir det ikke!

Finn din egen stil

NLY Man ønsker å hjelpe menn som bryr seg om hvordan de ser ut til å se enda bedre ut, og hver dag kan du lese om stiltips og nyheter på deres sider. Uansett hvilken anledning du leter etter klær til, så har NLY Man tilbud for deg! De tilbyr klær fra mer enn 350 kjente varemerker som for eksempel Nudie Jeans, Jack & Jones, Filippa K, og Cheap Monday for å nevne noen. Har du et favorittmerke eller designer kan du enkelt klikke deg frem til å kun se produkter fra din favoritt, og du finner garantert noe som faller i smak både estetisk og budsjettmessig. Går du mot formodning tom for ideer anbefaler vi her på KK.no at du kikker på Topplisten som viser deg hva som er mest populært akkurat nå. Uansett om du ønsker deg din variant av noe som er populært, eller du vil bygge din helt egen og unike stil, så har NLY Man fantastiske tilbud på klær og mye annet. I våre dager er det ingen grunn til å føle seg «låst» når det kommer til ditt personlige uttrykk. Finn NLY Man tilbud som gjør at du kan vise hvem du er og hva du liker - ingenting kan gjøre en kjedelig hverdag morsom fortere enn ett par nye, friske antrekk! NLY Man tilbyr fri frakt på kjøp over kr 199 på standardleveranse (2-6 virkedager), men har du hastverk kan du også bestille ekspresshjemlevering som du mottar neste dag. Og du har selvfølgelig 14 dagers angrerett.