NordicFeel

Aktive NordicFeel rabattkode & kampanjer i mars 2017

NordicFeel er hele Nordens forhandler av skjønnhetsprodukter fra kjente merkevarer på nett. Selskapet etablerte seg i Sverige i 2006, og har blitt nominert til årets E-forhandler flere ganger de siste årene. Med et bredt utvalg av produkter og merkevarer, kan man finne noe som passer til alle og enhver i nettbutikken. NordicFeel garanterer lave priser og gir deg gratis frakt på hele din bestilling. Nå kan du i tillegg finne en NordicFeel rabattkode hos KK.no, slik at du kan kjøpe produktene deres enda billigere. Her er det mye penger å spare!


-20% på ALL hårpleie!

Nå sparer du hele 20% på alt av hårpleie og styling i nettbutikken. Ta i bruk denne Nordicfeel rabattkoden for å motta tilbudet på din bestilling. Kupongen tar deg rett til nettbutikken.

2 dager gjenstår

Rabattkode

Supre deals på opptil 70% rabatt!

NordicFeel har supersalg i sin outlet. Der kan du finne varer nedsatt med hele 70%! Velg blant 1300 produkter fra 230 merker som: Dolce & Gabbana, Hugo Boss og Redken. Ingen rabattkode er nødvendig.

2 dager gjenstår

Tilbud

Fri frakt på din bestilling!

Nettbutikken tilbyr alle kunder GRATIS frakt i nettbutikken uansett hvilken sum du handler for! Ingen Nordicfeel rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

277 dager gjenstår

Tilbud


Utgåtte kuponger og tilbud

Gi 5% av ditt kjøp til barnekreftfondet!

Ta i bruk denne unike Nordicfeel rabattkoden, så gir du 5% av kjøpesummen til barnekreftfondet i tre uker! Benytt rabattkoden i kassen for å gi.

Utgått

Rabattkode

Black Friday - 15% avslag på parfymer

Få et ekstra godt tilbud på din favoritt duft ved å benytte deg av NordicFeel rabattkoden nedenfor. Linken tar deg til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Black Friday - 15% avslag på parfymer

Denne Black Fridayen kan du få 15% avslag på en valgfri parfyme ved å bruke NordicFeel rabattkoden nedenfor. Linken tar deg til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

15% rabatt på hudpleie!

Nå er tiden inne for å virkelig tar vare på huden slik at den tåler årstidens kalde vinder. Derfor får du 15% rabatt på hudpleie slik at du kan unne huden din det lille ekstra!

Utgått

Rabattkode

-15% på all sminke!

Akkurat nå får du 15% rabatt på sminke! Oppdater sminkevesken med nye høstfriske leppestifter, highlighters og neglelakk. Finn dine nye favoritter blant populære merker som Maybelline, Max factor og The Balm!

Utgått

Rabattkode

10% på alt i 24 timer!

Akkurat nå får du 10% rabatt på hele vårt sortiment i 24 timer! Pass på å få hjem din favorittparfyme eller sesongens mest trendy sminke- og hudpleieprodukter!

Utgått

Rabattkode

15% rabatt på alt av sminke!

Hos NordicFeel.no kan du alltid finne en mengde kvalitetsvarer til en behagelig pris, og akkurat nå får du hele 15% rabatt på alt av sminke! Vær rask og klikk hjem dine favoritter nå!

Utgått

Rabattkode

20% rabatt på all hudpleie!

Benytt muligheten til å investere i pleiende produkter nå som du får 20% rabatt på all hudpleie! Tilbudet gjelder når du handler for 499 kr eller mer!

Utgått

Rabattkode

20% rabatt på all hudpleie

Akkurat nå får du 20% rabatt på all hudpleie når du handler for 499 kr eller mer! Benytt anledningen til å unne deg dine favoritter fra blant annet Clarins, Bioderma og Estée Lauder!

Utgått

Rabattkode

50kr gavekort!

Nå gir skjønnhetseksperten NordicFeel alle sine kunder et gavekort på 50,-! Benytt anledningen til å unne deg dine parfymer og skjønnhetsfavoritter!

Utgått

RabattkodeLave priser på kjente merkevarer

I disse dager er det stort fokus på bruk av skjønnhetsprodukter, og hvilke mirakler disse produktene kan utgjøre for deg. De fleste føler seg friskere og får bedre selvtillit av å bruke sine faste skjønnhetsprodukter. Man føler seg ofte mer vel, og de fleste har bruk av slike produkter fast implementert i sine morgenrutiner. Men mange av disse produktene er dyre, og kjedelig å bruke penger på. Hadde det ikke vært flott om du kunne spart penger på å kjøpe slike produkter på nett? Alle elsker vel å spare penger på merkevarer? Ved å benytte deg av et NordicFeel tilbud fra KK.no, kan du nå spare store summer på produkter du handler hos NordicFeel til allerede lave priser. Hos NordicFeel finner du noe til alle og enhver, enten du vil unne deg selv litt luksus i hverdagen eller om du er på jakt etter en gave til noen du er glad i. NordicFeel er det foretrukne valget når det kommer til kjøp av parfyme, kosmetikk, hud- og hårpleieprodukter på nett. De tilbyr et bredt utvalg med over 10 000 forskjellige produkter fra over 300 merker til både kvinner og menn. De fører kjente og klassiske merker som Dolce & Gabbana, Hugo Boss, NYX, Redken og Clarins, samt mange andre merker. Hvorfor betale mer enn nødvendig i et dyrt parfymeri? Nå kan du ved kun et par tastetrykk spare mye penger på alle dine skjønnhetsfavoritter hos NordicFeel, og vente deg en hyggelig pakke som dumper ned i postkassen din bare i løpet av et par dager.

Rask og gratis frakt

Handler du hos NordicFeel vil du garantert bli fornøyd. I tillegg til lave priser, vil du som kunde få gratis frakt på hele din bestilling. Ordren sendes som regel samme dag eller dagen etter at bestillingen opprettes, deretter tar det mellom 2-5 virkedager før du får varene hjem i postkassen din. Forsendelsen kan også spores, slik at du kan se hvor bestillingen din er og når den vil være fremme hos deg. Varene sendes fra hovedlageret i Sverige, men du vil ikke bli belastet for noen som helst tollavgifter på produktene du har bestilt. Det eneste du betaler for er prisen på varen, samt en eventuell fakturaavgift. Hos NordicFeel vil du oppleve en trygg og sikker betaling, og du kan velge mellom flere betalingsmåter alt etter hva som passer best for deg.

Fornøyde kunder

NordicFeel ble startet i 2006 av Tobias Frasson og har etter hvert ekspandert og etablert seg i nabolandene. I dag har NordicFeel etablert seg i Norge, Danmark og Finland utenfor Sverige, og nettbutikken regnes som en av Nordens største når det kommer til forhandlere av skjønnhetsprodukter på nett. NordicFeel har over 600 000 fornøyde kunder i Sverige, og de fleste har positive erfaringer å dele om NordicFeel. Kundene er spesielt fornøyd med prisene på produktene og den raske leveringstiden. I tillegg har butikken bra kundeservice, der det er lett å få svar om man lurer på noe. Handler du hos NordicFeel og bruker rabattkoder fra KK.no kan vi garantere at du også vil bli fornøyd med kjøpet!