Proteinfabrikken

Aktive Proteinfabrikken rabattkode & kampanjer i desember 2017

Tenkt på å begynne og trene eller holdt på en stund? Uansett om du er amatør eller proff – et godt resultat får man om en spiser riktig i tillegg. Dietter, bygge muskler eller holde seg i form krever en viss mengde næringsstoffer hver dag. Proteinfabrikken hjelper deg med dette. Nettstedet tilbyr det meste av forskjellige tilskudd, måltidesrstattere, gainere og et utvalg matvarer. I tillegg kan du finne treningstøy, treningsutstyr og annet tilbehør. Prisene er holdt lave, men du kan nå få de enda lavere. Benytt Proteinfabrikken rabattkode fra dagbladet.no for å få de aller beste pristilbudene.


Proteinfabrikken logo / link til butikkside

15% rabattkode!

Med denne Proteinfabrikken rabattkoden får du 15% på din neste bestilling. Skriv inn rabattkoden i kassa når du bestiller for å motta din rabatt på 15%, du også!

Hemmelig sluttdato

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

Proteinfabrikken – Ukens tilbud her kan du gjøre funn Opptil 40% rabatt!

I Ukens tilbud kategori får du oversikt over de beste tilbudene denne uken. Du trenger ingen Proteinfabrikken rabattkode for å benytte tilbudet! Klikke på lenken nedenfor for komme direkte til kampanje siden.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

Proteinfabrikken – Gratis Frakt på alla ordrer over 800kr!

Du får alltid gratis frakt når du handler for minst 800kr i nettbutikken til Proteinfabrikken. Rask levering - lave priser - stort utvalg! klikke på Proteinfabrikken kupongen nedenfor for starte din shopping.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

Proteinfabrikken – Gjør storkjøp og få opptil 70% rabatt !

Ju mer du handler for ju mer i rabatt får du! Hos proteinfabrikken får du en prisavslag på opptil hele 70%. Klikke på kupongen nedenfor for å komme til nettsiden.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Alt du trenger på ett nettsted

Proteinfabrikken begynte i det små allerede i 2001. Derfra har suksessen vært et faktum, og virksomheten tilbyr nå produkter også utover Norges grenser. Det lave prisnivået, og bedriftens erfaringsbakgrunn innen trening, er et par av nøkkelordene for denne suksessen. Nettstedet tilbyr i dag en mengde produkter tilpasset deg som trener eller trenger tilskudd av forskjellige grunner. Er du en hund etter pannekaker, men innser at de ikke holder mål ernæringsmessig? Test ut nettstedets P

rotein Pancakes. Eller hva med rimelige måltidserstattere, for deg som er mye på farten? De lave prisene blir enda lavere når du bruker Proteinfabrikken rabattkode fra dagbladet.no. Trenger du litt treningsutstyr til å bruke hjemme tilbyr Proteinfabrikken flere produkter. Tren kondisjon med hoppetau, stram opp muskler med strikk eller hva med en tredemølle? Finn ditt proteinpulver, barer, tilskudd for energi og annet på nettstedet. Husk å legge inn koden for rabattkode Proteinfabrikken før du sender inn bestillingen. Det er slik du får den beste prisen.

Proteinfabrikken gjør det lettere for deg å nå dine mål. Med gode produktbeskrivelser og et bredt utvalg av treningsutstyr, kostholdstilskudd og måltidserstattere gjør Proteinfabrikken det lettere for deg å nå dine mål. I nettbutikken kan du blant annet handle:

 • Aminosyrer
 • Barer
 • Energi- og proteindrikk
 • Proteinpulver
 • Gainer
 • Fettforbrennere
 • Kreatin 
 • Karbohydrater
 • Slankeprodukter
 • Vitaminer og mineraler
 • Pre-workout
 • Oljer og fettsyrer
 • Sukkerfrie bakevarer og godteri
 • Måltider
 • SuperFood
 • Selvbruning
 • Bøker og filmer
 • Bagger
 • Vekter
 • Kondisjonsapparater
 • Styrketreningsapparater
 • Utstyr for yoga og pilates
 • Treningsklær


Lave priser, rask levering og kvalitetsprodukter

Å handle varer fra proteinfabrikken er rimelig, og enda billigere med dagbladet.no sin Proteinfabrikken rabattkode. Nettstedet gir også andre muligheter for å presse prisene ytterligere. Det kan man ved å bestille i litt større mengder. Nettstedet har stadig kampanjer for litt større kvanta på forskjellige produkter. Bestiller du mer i slengen slipper du også unna å betale for frakten. Alle kjøp over 800 kroner sendes fraktfritt. Når bestillingen din er sendt inn vil du motta varene raskt. Hvor raskt avhenger av hvilken leveringsmåte du har valgt. Velger du post ligger leveringstiden normalt på 2-3 dager. Produkter du bestiller fra nettstedet er selvsagt underlagt strenge kvalitetskontroller. Dette gjelder både for de norske og de utenlandske produktene. Dermed har du en garanti for at de forskjellige varene du bestiller holder mål. Velg tilskudd og varer som kompletterer treningen din, eller tilfører kroppen det den trenger, til de aller laveste prisene. Bruk rabattkode Proteinfabrikken fra dagbladet.no.


Utgåtte kuponger og tilbud
Proteinfabrikken logo / link til butikkside

300 kroner rabatt på kjøpet!

Handler du får over kr 1000 eller mer, får du hele kr 300 rabatt på kjøpet! Bruk denne Proteinfabrikken rabattkoden og få tilbudet. Klikk deg inn gjennom denne kupongen og benytt koden i kassen for å motta tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

200 kroner avslag på handlekurven!

Benytt denne Proteinfabrikken rabattkoden og motta 200,- i rabatt + fri frakt på bestillinger over 1000,-. En perfekt sjanse til å bestille hjem et lite lager av dine favoritter. Klikk på kupongen for å se kupongkoden og for å gå til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

15-75% avslag på Zentio

Akkurat nå kan du få opptil 75% rabatt på et stort utvalg av produkter fra Clubzentio. Proteinfabrikken rabattkoden nedenfor vil gi deg tilgang til tilbudet.

Utgått

Rabattkode

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

40% avslag på Whey Tech Protein 3 kg!

Akkurat nå får du hele 40% avslag på 3 kg Whey Tech Protein hos Proteinfabrikken. Perfekt for deg som vil fylle opp lageret ditt med fantastisk proteinpulver. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn via rabattkupongen for å komme til tilbudet, ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

52% avslag på 910 gram protein pancakes + less cooking spray!

Akkurat nå får du hele 52% avslag på 910 gram protein pancakes + less cooking spray hos Proteinfabrikken. Perfekt for deg som vil har noe godt og sunt til frokost eller som snack. Klikk deg inn i dag for å gjøre et kupp før det er for sent, ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

50% avslag på 2,5 kg whey & oats!

Akkurat nå får du hele 50% avslag på 2,5 kg whey and oats hos Proteinfabrikken. Dette tilbudet er perfekt for deg som er ute etter en rask, sunn og næringsrik frokost. Alle treningsglade mennesker vet at sunn mat er vel så viktig som å trene. Klikk deg inn i dag for å gjøre et kupp før det er for sent, ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

BLACK FRIDAY: OPPTIL 80% AVSLAG

I forbindelse med Black Friday får du KUN i dag opptil hele 80% avslag i nettbutikken! Du vil finne et stort utvalg kosttilskudd, treningsutstyr, klær og mye mer. Finne noen favoritter til treningen, ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig.

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

Kun kr 449 for 4 kg proteinpannekaker!

Nå gir Proteinfabrikken deg hele 4 kg av denne proteinpannekakefavoritten til kun kr 449! Disse er perfekte for en rask frokost, eller et proteinrikt måltid etter trening. Ingen rabattkode nødvendig. Trykk på linken for å komme til tilbudet.

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

41% rabatt på proteinpudding!

Nå har Proteinfabrikken stort salg på proteinpudding og du får 41% rabatt! Trykk deg inn på linken for å komme til tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Proteinfabrikken logo / link til butikkside

53% rabatt på komplett slankepakke!!!

Akkurat nå får du 53% rabatt på komplett slankepakke fra Proteinfabrikken! Alt du trenger til en 12 dagers slankekur. Trykk på linken for å komme til tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

TilbudFornøyd og i form

Det er ikke nødvendig å være kroppsbygger eller proff, for å være fornøyd med produktene fra Proteinfabrikken. Nettstedet er for alle som vil holde seg i form, uansett hvordan. Kundemassen har satt pris på dette, og gir selskapet "tommelen opp" ved å stadig vende tilbake for nye bestillinger. En annen faktor for suksessen er at nettstedet har tips for inspirasjon. De har laget en egen nettside hvor du kan lese om forskjellig som angår trening, lære nye ting via artikler og få smarte oppskrifter. Kundene får med andre ord "alt" på en enkel og grei måte. Benytt anledningen og bli en del av denne fornøyde kundekretsen. Bestill til de laveste prisene med rabattkode Proteinfabrikken.

Netthandelen hos Proteinfabrikken er uten tvil en god helseinvestering, men det finnes også flere andre gode grunner til å handle i nettbutikken:

 • Rask levering
 • Lave priser
 • Proteinfabrikken rabattkode
 • Kvalitetsprodukter
 • Fri frakt på kjøp over 800 kroner
 • Bredt utvalg
 • God kundeservice med egen chat
 • Flere betalingsmuligheter
 • Enkel og oversiktlig nettbutikk
 • Gode produktbeskrivelser


Vi i KK heier på deg!

Vi vet hvor tungt det kan være å komme i gang med trening og slanking, og vi vet hvor hard veien kan være for å nå nye mål. Det er krevende både fysisk, psykisk og en utfordring tidsmessig for veldig mange. Dessverre kjennes det også ofte på lommeboka. Vi ønsker å lette litt her og samler derfor de beste trenings- og kostholdstilbud til våre kjære lesere. Ønsker du flere tilbud innen trening og kosthold kan du også ta en titt på: Zalando, Nelly, Sportamore, Ellos, ASOS, Stylepit, Gymgrossisten og Boohoo

Flere Proteinfabrikken rabattkoder kan du være heldig å finne hos Dagbladet

Lykke til!