Rapunzel of Sweden

Aktive Rapunzel of Sweden rabattkode & kampanjer i mars 2017

Rapunzel of Sweden er blant Nordens fremste leverandør av løshår. Eventyret startet i 2007, og siden har det vokst fram til å levere blant annet løshår og andre hårprodukter til kunder over hele verden. Rapunzel of Sweden gir deg god kvalitet, rask leveranse og en sikker betalingsordning. Enten du er på jakt etter parykker, clip-on’s eller andre løshårprodukter, så finner du et stort utvalg hos Rapunzel of Sweden. Her får du også tips, triks og masse inspirasjon til de mest populære hårmotene. Du finner gode forklaringer og informasjon om ulike løsninger og hvordan du kan feste håret på best mulig måte. Langt hår er rett rundt hjørnet!


Heat Protection nå kr. 89, før kr. 139.

Heat Protection fra Ranpunzel beskytter håret og inneholder ingen sulfater eller parabener. Klikk på denne kupongen og spar hele 50 kroner i dag.

2 dager gjenstår

Tilbud

-15% på ALLE varmeverktøy!

Denne Rapunzel rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken hvor du nå vil kunne spare 15% på alt av varmeverktøy. Ingen rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

11 dager gjenstår

Tilbud

-5% på din første bestilling!

Nå får du hele 5% rabatt på din første ordre i nettbutikken dersom du melder deg på deres nyhetsbrev! Klikk på denne Rapunzel of Sweden rabattkupongen for å gå til registreringen.

277 dager gjenstår

Tilbud

Rapunzel – Hårforlengelse og hair extensions opptil 70% rabatt!

Spar opptil 70% på ditt drømme hår! Akkurat nå finner du hårforlengelse og hair extensions nedsatt med inntil 70%! Denne side oppdateres med jevne mellomrom , så følg med !

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Utgåtte kuponger og tilbud

150kr verdisjekk

Du kan akkurat nå få en verdisjekk på 150kr, hvis du handler varer for 500kr eller mer. Du finner rabattkoden som gir deg tilgang til dette tilbudet nedenfor.

Utgått

Rabattkode

Jo mer du handler, desto større blir rabatten!

Benytt anledningen til å handle vinterens mest trendy lokker til virkelig gode priser! Jo mer du handler, desto større blir rabatten! Kjøp for 750 få 50 kr rabatt Kjøp for 1500 få 200 kr rabatt Kjøp for 2500 få 300 kr rabatt

Utgått

Rabattkode

Opptil 300kr rabatt ved kjøp for 2500kr

Tre tilbud på en rabattkode fra Rapunzel of Sweden: - 50kr rabatt når du handler for minst 750kr - 200kr rabatt når du handler for minst 1500kr - 300kr rabatt når du handler for minst 2500kr!

Utgått

Rabattkode

Jo mer du kjøper, jo større blir rabatten!

Samle vennene dine og benytt anledningen til å handle vinterens mest trendy lokker til virkelig gode priser! Kjøp for 750 få 50 kr rabatt Kjøp for 1500 få 200 kr rabatt Kjøp for 2500 få 300 kr rabatt

Utgått

Rabattkode

Besties days

Kjøp for 1000 få 50kr rabatt, kjøp for 2000 få 200kr rabatt eller kjøp for 3000kr og få 450kr rabatt. Bruk Rapunzel of Sweden rabattkoden nedenfor.

Utgått

Rabattkode

Gratis frakt!

Nå får du fri frakt i nettbutikken! Klikk deg inn via denne rabattkupongen for å gå rett til nettbutikken og handle!

Utgått

Tilbud

Gratis frakt!

Denne rabattkupongen gir deg fri frakt hos Rapunzel of Sweden. Klikk deg inn på kupongen for å gå rett til tilbudet.

Utgått

Tilbud

10% på nylanserte ekstensjons

Rapunzel of Sweden har nå et lanseringstilbud som gir alle deres kunder 10% avslag på deres helt nye ombre ekstensjons. Linken til tilbudet finner du nedenfor.

Utgått

Tilbud

Fri frakt på hele ditt kjøp

Kun i dag kan du få fri frakt på hele ditt kjøp. Klikk på linken nedenfor for å få tilgang til dette tilbudet. Ingen rabattkode trengs.

Utgått

Tilbud

20% avslag på ekstensions

Nå kan du få 20% avslag på en mengde med ekstensions. Ingen Rapunzel of Sweden rabattkode trengs for å få tilgang til dette tilbudet.

Utgått

TilbudRapunzel of Sweden verdsetter sine trofaste kunder

For deg som driver med skjønnhet, handler mye, og er en trofast kunde hos Rapunzel of Sweden, så finnes det et eget Plusskundeprogram. Dette programmet gir deg spesialtilbud og egne rabatter som kun er for plusskundene. Er du ny kunde, eller ikke handler så ofte, så finnes det fremdeles gode Rapunzel of Sweden tilbud for deg. Her hos KK.no kan du finne rabattkoder som gir deg enda bedre priser på gode kvalitetsprodukter. På nettsidene deres finner du spennende før og etterbilder, slik at du får et visuelt inntrykk av hva som faktisk er mulig å gjøre med extensions.

Hvilke typer løshår finnes?

På Rapunzel of Sweden kan du velge mellom ulike løshårkvaliteter. Avhengig av hvordan ditt naturlige hår er, så kan du velge mellom Original, European eller Luxury løshårskvalitet. Er du brunette med tykt hår, bør du gå for en Original kvalitet. Dette håret har vært gjennom flere behandlinger, og kan styles akkurat slik som du ønsker. Det er et rimelig og populært løshår. Den europeiske kvaliteten passer for deg som har tynnere og lyser hårstrå. Dette er en stor favoritt blant både private kunder og frisører. European løshår har ikke gjennomgått like mange behandlinger som den Originale, og er derfor litt finere og bedre i kvaliteten. Løshåret med Luksuskvaliteten passer for deg som ønsker det lille ekstra. Dette er det mest eksklusive løshåret, men med en Rapunzel of Sweden rabattkode fra KK.no, så kan du unne deg dette lille ekstra. Dette håret kan brukes flere ganger, og i tillegg så bølger det seg litt etter vask.

Farge er et annet viktig valg. Vil du ha en farge som står i stil til ditt naturlige hår, eller vil du ha noe helt annet? For et spennende fargespill i håret, anbefales det at du blander ulike farger. Er du i tvil om hvilken farge du skal velge, så kan du sende inn et bilde av håret ditt, så vil du få stylistenes egne anbefalinger for nettopp ditt hår. Her finnes det mye å velge i, og det er like populært med naturlige farger, som spreke farger i lilla, blått og rødt. Handler du på et Rapunzel of Sweden salg, kan du jo eksperimentere med flere nyanser og farger. Sjekk innom regelmessig på KK.no for de nyeste tilbudene på Rapunzel of Sweden.

Det skal være enkelt å velge Rapunzel of Sweden

Teamet bak Rapunzel of Sweden leverer sine produkter med tanke på deg som kunde. Det skal være enkelt for deg å velge produkter fra dem, og manglende kunnskap skal ikke være et hinder for at du skal prøve deg på nye teknikker. Derfor har de laget en egen side med flotte og infrmative instruksjonsvideoer, som viser deg hvordan du selv kan feste ditt nye løshår. Det finnes ulike teknikker, festemetoder og verktøy, og videoene viser deg de ulike metodene. Bestill ditt nye løshår fra Rapunzel of Sweden i dag, og prøv deg på en ny stil til helgens festligheter. Enklere blir det ikke!