Scandinavian Design Center

Aktive Scandinavian Design Center rabattkode & kampanjer i april 2017

Scandinavian Design Center ble etablert av Jörgen Bödmar i 2002. En av visjonene hans var å starte en innredningsbutikk på nett som gjorde god design tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor man bor. Etter bare 13 år har de i dag kunder i over 70 land, fra Norge i nord til New Zealand i sør. Produktene er inndelt i kategorier slik at du enklere kan finne fram til nettopp det du er på jakt etter, enten det er til deg selv eller en gave til en venn. Skandinavisk og unik design finner du på Scandnavian Design Center - Din innredningsbutikk på nettet!


50 kroner i rabatt på din første bestilling!

Dersom du melder deg på nyhetsbrevet i nettbutikken til Scandinavian Design Center mottar du hele 50 kroner i rabatt på din første bestilling! Klikk på denne rabattkupongen som tar deg rett til forsiden hvor du kan registrere deg for å motta rabatten.

248 dager gjenstår

Tilbud

Spar opptil 40% på kampanjetilbud!

Denne rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken sine kampanjer hvor det er mulig å finne varer fra kjente merker nedsatt med hele 40%! Ingen Scandinavian Design Center rabattkode er nødvendig.

248 dager gjenstår

Tilbud

Scandinavian Design Center – Fri frakt

På alle bestillinger over 999kr har du alltid gratis frakt. Du trenger ikke noen Scandinavian Design Center rabattkode da rabatten trekkes automatisk fra ordren.

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Scandinavian Design Center – Outlet, innredningartikler fra velkjente varemerker til gunstige priser!

Besøk Scandinavian Design Center Outletside for her kan du gjøre store funne på design og innredningsartikler fra velkjente varemerker. klikke på kupongen her under for komme direkte til Ouletbutikken.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Utgåtte kuponger og tilbud

-10% på ALLE varer!

Denne helgen får du 10% rabatt på alle varer hos Scandinavian Design Center! Gjennom denne rabattkupongen klikker du deg inn på nettbutikken. Rabattkoden må oppgis i kassen for å motta tilbudet.

Utgått

Rabattkode

-50% på kjente merkevarer!

Scandinavian Design Center har nå stort salg hvor du kan spare hele 50%. Handle billige merker nå! Ingen rabattkode trengs for å motta dette tilbudet.

Utgått

Tilbud

Opptil 50% avslag på design salg

Du kan nå få opptil 50% avslag på et stort utvalg med design varer. Linken nedenfor sender deg til dette tilbudet. Ingen rabattkode trengs.

Utgått

Tilbud

Opptil 30% avslag på julegaver

Nå som det er kun en uke før jul kan det være litt hektisk med å finne julegaver. Derfor har Scandinavian Design Center opptil 30% avslag på et stort utvalg med julegaver.

Utgått

Tilbud

November favoritter - opptil 40% rabatt!

Siden 1958 har det lille selskapet fra Kinsarvik i Hordaland levert bestikk og sølvtøy til skandinaviske hus og hjem! Akkurat nå tilby vi opptil 40% rabatt på utvalgte bestikk!

Utgått

Tilbud

Vår høstsalg starter nå - opp til 50%!

Som eksklusiv nyhetsbrev tilbud, er du blant de første til å få sjansen til å utforske vår HØSTSALG med over 500 produkter med opp til 50% rabatt! Finn design for alle rom i huset.

Utgått

Tilbud

Hundrevis av tilbud og salg ute nå!

Akkura nå opp til 30% rabatt på produkter fra Gense, 20% rabatt på Kaasa lyslykter fra Iittala, 40% rabatt på produkter fra Menu, 5% rabatt på seriene Functional Form og Functional+ fra Fiskars og mye mer!

Utgått

Tilbud

25% rabatt på utvalgte tepper og krus!

Forbred deg på mørke og koselige høstdager med noe godt å drikke i krus fra kjente merkevarer. Akkurat nå har vi 25% nedsettelse av priser fra våre favorittmerker, som f.eks Rørstrand, Arabia, Iittala og Höganäs!

Utgått

Tilbud

25% rabatt på 24h & 24h Tuokio fra Arabia

Nå kan du få et unikt tilbud på merket Arabia. Du kan få 25% rabatt på 24h & 24h Tuokio fra merket Arabia. Ingen Scandinavian Design Center rabattkode trengs.

Utgått

Tilbud

20% rabatt på Wall-Fixer fra Brabantia

Akkurat nå kan du få 20% rabatt på Wall-Fixer fra Brabantia. Ingen Scandinavian Design Center rabattkode trengs for å få tilgang til tilbudet.

Utgått

TilbudØkt tilgjengelighet av skandinavisk design

Har du et søskenbarn i Australia som noen ganger lengter hjem til norsk kultur og skandinavisk design? Overrask de med flott designinteriør. Bestiller du varene fra Scandinavian Design Center i dag, så bruker de kun 4-5 dager i posten før de er fremme i Australia. Du får alltid fri frakt ved kjøp over kr 999, samt rask levering og 21 dagers angrerett. På nettstedet deres finner du en egen salgsside med enda bedre Scandinavian Design Center tilbud. Kombiner de med en rabattkode fra KK.no. Du vil garantert finne noen unike skatter til ditt hjem.

Her finner du både gamle, retro klassikere og nytt design fra det siste året. Skandinavisk design blir satt pris på, og nettstedet har gaver til alle anledninger. Her finner du både dåpsgaven, bryllupsgaven og julegaven. Og når du ønsker å skjemme bort deg selv, finner du både miljøvennlig design og «typisk svensk» blant deres utvalg. Har du bestått eksamen? Belønn deg selv med et vakkert te-sett som vil minne deg på følelsen av mestring hver gang du nyter en kopp te. Skandinavisk design er ikke lenger bare forbeholdt de rikeste i de største skandinaviske byene. Tilgjengeligheten har økt, og i dag finner du skandinavisk design over hele verden. Sørg for at du også har noen perler i ditt hjem!

Ledestjernen er kvalitet hos Scandinavian Design Center

Blant det flotte utvalget til Scandinavian Design Center finner du et gjennomtenkt utvalg av god kvalitetsdesign. Deres ambisjoner er ikke å tilby alt som finnes av skandinavisk design, men å gi ditt hjem det lille ekstra. Dermed vil du finne unike produkter i deres utvalg, som du ikke finner overalt ellers, verken i butikker eller på nett. Er du smart, så bruker du en Scandinavian Design Center rabattkode som du finner hos oss på KK.no. Da kan du sikre deg noen stilige godbiter til en hyggelig pris. Benytter du deg i tillegg av et Scandinavian Design Center salg, så kan du glede ditt søskenbarn i Australia også, uten at det svir i lommeboka di. Dette er «Din innredningsbutikk på nettet», og her finner du tusenvis av varer fra mer enn 200 kjente varemerker med et godt rykte. Produktene er nøye utvalgt, og de tilfredsstiller både kravene til funksjon og til kvalitet. Du finner en praktisk oversikt på nettstedet deres over de ulike varemerkene de til enhver tid har inne.

En trygg og god handel

Du skal føle deg trygg når du handler hos velrenommerte firmaer på nett. Scandinavian Design Center har krypterte systemer for betalinger, og nettstedets sikkerhet har døgnovervåking av det kjente sikkerhetsfirmaet Symantec/Verisign. Scandinavian Design Center bestreber seg på å gi deg som kunde en god handleopplevelse. Dette innebærer at produktopplysninger alltid er oppdaterte og korrekte. Står det at en vare er på lager, så er den det. Får du beskjed om leveringstid på 7 dager, så skal du føle deg trygg på at leveringstiden stemmer. Har du noen spørsmål om kjøp, frakt, levering eller andre ting, så har de en dyktig kundeservice som står klar til å hjelpe deg. Skaff deg en oversikt over hvilke Scandinavian Design Center salg som finnes, og gjør et virkelig kupp allerede i dag!