Tanum

Aktive Tanum rabattkode & kampanjer i juni 2017

Det er få bedrifter, uansett hvilket marked de opererer i, som kan skilte med den samme erfaringen som bokhandelen Tanum. Med røtter tilbake til den første bokhandelen i Oslo, grunnlagt i 1832 og med utsalg på samme adresse siden 1880, er det liten tvil om at Tanum er et tradisjonsrikt norsk firma. I 2001 åpnet de nettbokhandelen tanum.no, og har i dag i tillegg flere butikker i Oslo-området, samt på Oslo Lufthavn, Torp og Flesland. På Tanum finner du et enormt utvalg av litteratur i alle former, og med en Tanum rabattkode fra KK.no får du ekstra hyggelige priser på allerede gode tilbud!


Gratis frakt for studenter!

Alle studenter får alltid fri frakt fra Tanum på sitt kjøp! Ingen rabattkode nødvendig.

190 dager gjenstår

Tilbud

Tanum - Opp til 75% på forskjellige kampanjer!

På denne siden hos Tanum finner du alltid minst en bok som er opp til 75% rabatt på. Klikke på Tanum kupongen for å gå direkte inn til kampanjen og bestill din neste favoritt. DU trenger ikke en Tanum rabattkode for kampanjen!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Tanum – Bøker fra kun 49Kr

Tanum har samlet en mengde bøker på denne siden fra kun 49kr. Du trenger ikke å ta i bruk en rabattkode fra Tanum, uten bare klikk på lenken her for å gå direkte inn til kampanjen og bestill dine favoritter!

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Utgåtte kuponger og tilbud

Boken "Kokkelære" for kun kr 299,- /Veil. pris kr 599,-!

Trykk deg inn på linken for å komme til Tanum sitt fantastiske tilbud hvor du får boken "KOkkelære for kun kr 299,-! Ingen rabattkode nødvendig.

Utgått

Tilbud

Spar 85% på Mammutsalget!

Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen og motta fantastiske tilbud i Mammutsalget. Du kan gjøre et kupp på bøker, e-bøker og lydbøker. Klikk hjem favorittene dine før de blir utsolgt!

Utgått

Tilbud

Hvordan fatte matte kun kr. 306!

Nå sparer du utrolige 43 kroner på boken Hvordan fatte matte av Anne Lene Johnsen og Elin Natås hos Tanum! Tilbudet mottar du ved å klikke deg inn i nettbutikken gjennom denne kupongen.

Utgått

Tilbud

Jakten på Thunder kun kr. 332!

Nå sparer du utrolige 47 kroner på boken Jakten på Thunder av Eskil Engdal og Kjetil Sæter hos Tanum! Tilbudet mottar du ved å klikke deg inn i nettbutikken gjennom denne kupongen.

Utgått

Tilbud

På vår vakt kun kr. 350!

Nå sparer du utrolige 49kr på boken På vår vakt av Malin Stensønes hos Tanum! Tilbudet mottar du ved å klikke deg inn i nettbutikken gjennom denne kupongen.

Utgått

Tilbud

Boken: Syria - En stor krig i en liten verden til kun kr. 350!

Nå sparer du 49 kroner på boken Syria - En stor krig i en liten verden av Cecilie Hellestveit hos Tanum! Tilbudet mottar du ved å klikke deg inn i nettbutikken gjennom denne kupongen.

Utgått

Tilbud

Forhåndsbestill bøker i mammutsalget!

Snart er det mammutsalg hos Tanum og nå kan du forhåndsbestille dine favoritter! Klikk deg inn gjennom kupongen for å komme til dette tilbudet.

Utgått

Tilbud

99,- for puslespill!

Tanum sin nettbutikk gir deg nå gode priser på puslespill til barna! Du får et godt utvalg av puslespill til 99 kroner. For å utnytte deg av tilbudet klikker du deg inn via denne kupongen.

Utgått

Tilbud

Kun 99 kroner for E-Bøker!

Tanum gir deg nå et godt utvalg av E-Bøker til kun 99 kroner! Klikk deg inn via denne rabattkupongen for å få dette gode tilbudet.

Utgått

Tilbud

Pensumbøker nedsatt med 20%!

Lite å rutte med som student? Nå kan du finne de pensumbøkene du trenger opptil 20% rabatt hos Tanum! Tilbudet mottar du ved å klikke deg inn gjennom denne rabattkupongen.

Utgått

TilbudBli inspirert

Det er vel få ting som er mer avslappende, hyggelig og tilfredsstillende enn å fortape seg i en god bok. Fantasien kan ta deg med på reise til de utroligste steder, noen ganger langt utenfor vår egen virkelighet, og la deg bli kjent med fantastiske mennesker, steder og vesener. Tanum tilbyr bøker for enhver smak, og med god brukervennlighet på sine sider kan du lett finne frem til de bøkene du leter etter. Men, har du ingen spesielle bøker i tankene som du ønsker deg er det lett å la seg inspirere. Ikke bare av utrolige Tanum tilbud, men også av hvor enkelt du finner frem til ulike topplister, sjangere, og sesong- og leserfavoritter. Du finner også spesifikk informasjon om hver bok på Tanum, utdrag av anmeldelser, og tips om hva andre som likte samme bok også likte. Med andre ord er det veldig enkelt å finne det du leter etter på Tanum, selv om du kanskje ikke vet hva du leter etter!

Utrolig utvalg hos Tanum

Men romaner er ikke selvfølgelig ikke det eneste en stor bokhandel som Tanum har å tilby. Utvalget av sjangere er enormt både innenfor skjønn- og faglitteratur. Med alt fra kart og oppslagsverk til biografier og memoarer, inkludert faglitteratur innenfor blant annet jus, markedsføring, psykologi, religion, filosofi, matematikk, og mye mer finnes det nesten ikke grenser for hva du kan finne av interessant lesestoff hos Tanum. I tillegg ønsker Tanum å hjelpe unge studenter med stramt budsjett, og tilbyr opptil 20% rabatt på norske pensumbøker! Med egne seksjoner på sine sider for studenter og bedrifter er det lett å finne frem uansett hva dine behov er. Er du usikker på hva du skal gi til kjæresten, foreldre, søsken eller venner til jul eller bursdag? Finn noe som garantert vil falle i smak ved å kikke på bestselgerne innenfor sjangere du vet de liker. (Og hvis du ikke vet hva de liker å lese har du en glitrende unnskyldning til å invitere deg selv på kaffe og ta en sniktitt på hva som står i bokhyllen eller ligger på nattbordet).

Den største oppfinnelsen

Oppfinnelsen av skriftspråket er det vanskelig å overdrive viktigheten av. Det er nesten umulig å forestille seg en verden uten skriftspråk, uten bokstaver og tall finnes det nesten ingenting i samfunnet vår som hadde vært mulig. I starten var det tegn, og som regel var det kun av praktiske årsaker; hvor mange sekker korn var det vi hadde? Hvor mange øl ble utbetalt som lønn? (Øl var faktisk en vanlig form for betaling i for eksempel oldtidens Egypt.) Og fra den praktiske bruken i hverdagen utviklet skriftspråket seg til å bli noe for å beskrive samtiden, fortiden, og så kom poetene – resten er kunsthistorie. Men Tanum står på toppen av en utrolig lang tradisjon av kultur- og historieformidling blant mennesker i etablerte samfunn. Et ansvar som Tanum, og KK.no også, er seg bevisst. Derfor er vi på KK.no stolte av å kunne tilby gode Tanum tilbud til våre lesere, og vi oppfordrer alle til å lese, lære, og drømme.