De beste Zalando rabattkoder og tilbud i November

Aktive Zalando rabattkode & kampanjer i november 2017

Gode Zalando rabattkoder og tilbud finnes her hos KK.no. Om du benytter en av våre eksklusive kuponger kan du få 10% rabatt på hele handlekurven! Her er det mye penger å spare på topp kvalitetsplagg fra kjente merker. Zalando er nettstedet som har det store utvalget innen moteklær til både voksne og barn. Med et merkevareutvalg som inkluderer mange merker man ikke finner andre steder i Norge, så blir Zalando et naturlig valg for mange moteinteresserte. Varene leveres raskt og effektivt og blir du ikke fornøyd kan du returnere varene helt gratis. Med en Zalando rabattkode får man det største utvalget av moteklær til en svært god pris. Klikk deg inn og ta en titt i dag! 


Zalando logo / link til butikkside

10% rabatt på ditt første kjøp!

Med denne unike Zalando rabattkoden får alle nye kunder hos Zalando 10% rabatt på sin første handel! Dette er en unik mulighet til å ta en opprydning i garderoben og handle det du trenger til høsten og vinteren av klær, sko og tilbehør. Tilbudet gjelder varer til både dame, herre og barn. Klikk deg direkte videre til nettbutikken via rabattkupongen, koden er gyldig på kjøp inntil kr 14000!

43 dager gjenstår

Rabattkode

Zalando logo / link til butikkside

50% rabatt på kjente merker!

Sjekk ut salget til Zalando og finn varer fra kjente merker nedsatt med hele 50% eller mer. Du kan spare mye på trendy klær, sko og tilbehør ved å handle på salg i nettbutikken! Ingen rabattkode nødvendig.

43 dager gjenstår

Tilbud

Zalando logo / link til butikkside

-60% på en mengde varer!

Zalando har salg hvor du kan gjøre et kupp til både dame , herre og barn! Finn klær, sko og tilbehør nedsatt med opptil 60%. Ingen rabattkode er nødvendig.

43 dager gjenstår

Tilbud

Zalando logo / link til butikkside

Gi bort et gavekort!

Visste du at Zalando tilbyr gavekort? I nettbutikken finner du flere ulike design. Beløpet velger du selv. Overrask en som har alt med et gavekort!

43 dager gjenstår

Tilbud

Zalando logo / link til butikkside

Fri frakt!

Zalando har alltid gratis frakt til sine kunder, uansett hvilken sum du bestiller varer for. Ingen Zalando rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet. Kupongen tar deg rett til nettbutikken.

44 dager gjenstår

Tilbud

Zalando logo / link til butikkside

Fri frakt!

Fri frakt på alt du bestiller fra Zalando. Ingen Zalando rabattkode nødvendig.

44 dager gjenstår

Tilbud

Zalando logo / link til butikkside

Zalando – Ankelskor til under 500Kr!

Hos Zalando får du akkurat nå ankelskor til under 500Kr. Du trenger ikke å ta i bruk en Zalando rabattkode bare klikk på kupongen her får å gå direkte inn til kampanje siden hos Zalando!

Hemmelig sluttdato

Tilbud

Zalando logo / link til butikkside

Zalando – Opptil 70% rabatt!

På denne kampanje siden hos Zalando finner du alt fra klær, skor og accessoarer som er opp til 70% rabatt på. Du trenger ikke en Zalando rabattkode for å beytte deg av tilbudet, bare klikk på Zalando kupongen her for å gå direkte inn til kampanjen.

Hemmelig sluttdato

Tilbud


Godt utvalg og kort leveringstid

Hvem vil vel ikke velge fra øverste hylle når det kommer til mote? Dessverre kan prisen fort bli høy, men med Zalando rabattkoder så kan man få mye for pengene. Så kan man fritt velge blant merkenavn som er godt kjent i Norge og i tillegg sjekk en rekke merker man sjelden ser i Norge. For det er utvalget som gjør at denne motebutikken virkelig skiller seg ut som en av mest populære nettbutikkene innen moteklær. Hos KK.no finner du Zalando rabattkoder som kan brukes i kassen for å spare mye penger.

I tillegg til det store utvalget så har Zalando et stort varelager. Fordelen med dette er at man slipper å tenke på toll og andre uforutsette avgifter. Pakkene leveres til ditt nærmeste postkontor, men kan også leveres rett på døren. Zalando betaler selvsagt vanlig frakt, og ellers så gjelder vanlige takster. De har gode tabeller og størrelse oversikter som hjelper deg å velge rett størrelse, men skulle du bomme på størrelsen så er det gratis retur. Det er bare å legge det tilbake i posen og sette på returlappen. Deres kundeservice avdeling er alltid klar til å hjelpe deg, enten du trenger hjelpe med selve pakken eller med Zalando rabatter eller kuponger.

Nyt en butikk som er like opptatt av mote som du er!

Vi er heldigvis ikke alle like og vi har forskjellig stil. Felles er likefult at man vil trives og se flott ut i klærne. Dette vet Zalando og de kommer med flere motetips så man kan bli inspirert til å skape sin egen stil. De har alltid oversikten over hva som er trendy og deler gjerne med kundene ved å ha mange flotte bilder av forskjellige stiler. Det er lett å finne frem til forskjellige plagg og stiler via deres enkle menyer. De har et utmerket lagerutsalg med sterkt nedsatte plagg og ikke minst mange forskjellige tilbud. KK.no gir deg gode rabattkoder som kan brukes hos Zalando, så husk å sjekke KK.no før du legger inn en bestilling. Da er du sikker på at du alltid får den beste prisen hos Zalando.

La deg forføre av farger, plagg av topp kvalitet og ikke minst tilbehør som matcher hos Zalando. Denne nettbutikken har noe for enhver form og ikke minst, for alle aldersgrupper. Kunder kan enkelt navigere mellom forskjellige avdelinger, og kan begrense utvalget ytterlige ved hjelp av de interaktive menyene. Dette gjør det enkelt å skulle finne akkurat det plagget man ser etter, uansett hva dette måtte være. De har et stort utvalg av størrelser og flere av buksemodellene kan også bestilles med forskjellige beinlengde. Rimelige priser og gratis frakt, samt mange gode tilbud gjør dette til det selvsagte valget for mange moteinteresserte kunder. Med en rabattkode fra KK.no så får man en ytterlige reduksjon i en allerede rimelig pris. Den eneste ulempen er at klesskapet fort kan bli for lite. Så sett sammen topper og bunner, tilbehør og sko, til din egen stil uten å måtte betale en formue.

Kjente merkevarer til hele familien

Hos Zalando finner du klær, sko og tilbehør til enhver anledning og til hele familien. Handler du i nettbutikken vil du alltid være moteriktig både til hverdags, fest og trening. Butikken er full av inspirasjon og består av hundrevis av kjente merkevarer. Du kan blant annet handle disse merkene:

 • Michael Kors
 • Converse
 • KIOMI
 • Lee
 • Samsøe & Samsøe
 • Vagabond 
 • Vero Moda
 • Tommy Hilfiger
 • Nike
 • Gant
 • Adidas
 • Dr. Denim
 • Fiveunits
 • Name it
 • Tiger of Sweden
 • Ralp Lauren
 • DKNY
 • J. Lindeberg
 • Hugo Boss
 • Filippa K
 • Marc Jacobs
 • DAY Birger et Mikkelsen
 • Timberland 
 • Superfit
 • Puma
 • Calvin Klein
 • Casall
 • SNÖ of Sweden
 • Helly Hansen


Utgåtte kuponger og tilbud
Zalando logo / link til butikkside

10% rabatt på designermote til dame!

Med denne Zalando rabattkoden får du hele 10% avslag på deres hele deres premium-sortiment til dame i nettbutikken. Benytt deg av dette fantastiske tilbudet til å oppdatere vintergarderoben med klær, sko og tilbehør, eller kom i gang med julegavehandelen! Koden er gyldig for kjøp over kr 950, og gjelder også på sortimentet for herre og barn. Rabattkupongen gir deg direkte tilgang til hele tilbudet!

Utgått

Rabattkode

Zalando logo / link til butikkside

10% avslag på premium-sortiment til barn!

Spar 10% på hele premium-sortimentet til barn i nettbutikken! Du finner alt du trenger til barna innen klær, sko og tilbehør, klikk deg inn i dag for å spare penger. Koden gjelder ved kjøp over kr 950. Gå videre via rabattkupongen for å få tilgang til koden!

Utgått

Rabattkode

Zalando logo / link til butikkside

10% avslag på designermote til herre!

Nå får du hele 10% avslag på all designermote i premium-sortimentet ved bruk av denne Zalando rabattkoden. Benytt deg av dette fantastiske tilbudet til å komme i gang med julegavehandelen eller klikk hjem alt du trenger av klær, sko og tilbehør til vintergarderoben svært rimelig! Koden gjelder for kjøp i utvalg kategori over kr 950. Klikk deg inn via rabattkupongen for å få direkte tilgang til salget.

Utgått

Rabattkode

Zalando logo / link til butikkside

10% avslag på designermote til dame!

Du får hele 10% rabatt på all designermote i premium-sortimentet med denne Zalando rabattkoden. Bruk dette fantastiske tilbudet til å komme i gang med julegavehandelen eller finn det du trenger av klær, sko og tilbehør til vintergarderoben rimelig! Koden gjelder for kjøp i utvalg kategori over kr 950. Rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Zalando logo / link til butikkside

10% rabatt på premium-sortiment til barn!

Denne Zalando rabattkoden gir deg hele 10% rabatt på deres premium-sortiment i nettbutikken! Klikk deg inn i dag for å finne alt barna trenger til vinteren av klær, sko og tilbehør og spar penger, koden er gyldig for kjøp over kr 950. Rabattkupongen gir deg direkte tilgang til hele tilbudet!

Utgått

Rabattkode

Zalando logo / link til butikkside

10% rabatt på designermote til herre!

Med denne Zalando rabattkoden får du hele 10% rabatt på deres premium-sortiment til herre i nettbutikken! Klikk deg inn i dag for å oppdatere garderoben til vinteren med klær, sko og tilbehør, eller kom i gang med julegavehandelen og spar penger. Koden er gyldig for kjøp over kr 950, og rabattkupongen gir deg direkte tilgang til hele tilbudet!

Utgått

Rabattkode

Zalando logo / link til butikkside

10% ekstra avslag på jakker og kåper!

Denne Zalando rabattkoden gir deg hele 10% ekstra avslag på allerede reduserte jakker og kåper til både dame og herre i nettbutikken. Klikk deg inn nå for å spare penger på nytt yttertøy til høsten og vinteren, dette fantastiske tilbudet kan du ikke gå glipp av! Rabattkupongen tar deg direkte til nettbutikken.

Utgått

Rabattkode

Zalando logo / link til butikkside

10% ekstra avslag på ytterklær til barn!

Denne Zalando rabattkoden gir deg 10% ekstra avslag på alle ytterklær til barn i salgsavdelingen. Rabattkupongen gir deg direkte tilgang til hele utvalget, klikk deg videre nå for å oppdatere barnas yttertøy til vinteren!

Utgått

Rabattkode

Zalando logo / link til butikkside

10% rabatt på HELE nettbutikken!

Med denne Zalando rabattkoden mottar alle nye kunder 10% avslag på alt man handler i nettbutikken. Klikk på denne rabattkodekupongen og benytt koden i kassen for å få trukket fra 10% når du handler. Tilbudet gjelder for alle nye kunder og alle kjøp inntil 14000 kroner.

Utgått

Rabattkode

Zalando logo / link til butikkside

Weekend-salg med 20% avslag på barneprodukter!

Dersom du tar i bruk denne Zalando rabattkoden vil du få hele 20% rabatt på alle sesongens stiler, både til barn, dame og herre! Tilbudet gjelder alle kjøp over 1499 kr. Klikk på kupongen for å se kupongkoden, kopier den og fyll den inn i kassen. Kupongen tar deg rett til nettbutikken!

Utgått

RabattkodeFornøyde kunder

Zalando er svært opptatt av at kundene skal være tilfredse, og her har de virkelig lyktes. Varene finner du frem til svært enkelt i nettbutikken og har hjemme hos deg innen en liten uke. Skulle du av en eller annen grunn angre på handelen har du hele 100 dagers åpent kjøp og gratis retur. Det er med andre ord nærmest umulig å ikke være fornøyd med slike muligheter. Er du heldig finner du også en Zalando rabattkode som gjelder akkurat det du ønsker å kjøpe, slik at handelen blir litt billigere. Fordelene ved å handle hos Zalando er mange:

 • Fri frakt 
 • Fri retur
 • 100 dagers åpent kjøp
 • Zalando rabattkode
 • Trygg e-Handel
 • God kundeservice
 • Produkter for hele familien
 • Rask levering
 • Kjente merkevarer
 • Inspirasjon i nettbutikken
 • Enkel navigering i nettbutikken
 • Gode betalingsmuligheter

Ikke betal mer enn du må

Vi i KK gjør alt for at våre kjære lesere skal betale minst mulig for den nyeste mote. Derfor vil det alltid lønne seg å se etter en rabattkode før du klikker hjem varer. Dette gjelder ikke bare hos Zalando, men også lignende nettbutikker som: Nelly.com, Stylepit, ASOS, Ellos, Boohoo og Eleven. For flere gode tilbud og rabattkoder kan du også sjekke ut https://www.dagbladet.no/rabattkode og https://www.dagbladet.no/rabattkode/zalando-rabattkode for flere Zalando rabattkoder.