LINNI MEISTER: Linni Meister sammen med kjæresten Niklas Tangen (20) på finalefesten til "Kjendis farmen". - Han er mer moden enn mange av vennene mine, sier Linni til kk.no.
 Foto: Foto:Scanpix/VG
LINNI MEISTER: Linni Meister sammen med kjæresten Niklas Tangen (20) på finalefesten til "Kjendis farmen". - Han er mer moden enn mange av vennene mine, sier Linni til kk.no.
Foto:Foto:Scanpix/VG
Linni Meister:

- Farmen-oppholdet har endret meg

Linni Meister forteller til KK.no at hun har blitt en mer takknemlig person, og mindre forfengelig. - Jeg er ikke like nøye på shavingen av legger!

- Folk sier de er overrasket over hvor tøff jeg var. Både fysisk og psykisk. Også er det en del som er overrasket over at jeg kan lage mat. Men jeg elsker å bli undervurdert jeg, da blir jo alle positivt overrasket, sier Linni Meister (31) til KK.no. 

Hun er tilbake i sitt vante habitat (byen) og vår tid (2017), etter å ha imponert en drøy million nordmenn  som utfordrer i «Farmen Kjendis». Nå sitter hun i rosa bomberjakke og rosa caps og drikker en rosa smoothie, mens hun forteller om opplevelsen - og veien videre. For når TV2 kan slå i bordet med sin største seersuksess noensinne - da drypper det litt på deltakerne også. 

Innsamling av penger
- Dennis er alt for meg, jeg er en skikkelig hønemor, sier Linni.Andreas Fadum/Se & Hør

- Jeg har absolutt en del planer framover ja. Jeg skal lage luekolleksjon med Lothepus - det tror jeg blir kjempekult! Også er det snakk om en slags livet etter Farmen-greie, også jobber jeg med en smykkekolleksjon. Det er mange som tar kontakt. Det liker jeg, jeg blir rastløs av å ikke ha nok å gjøre, sier Linni.

-Jeg har vært i bransjen i elleve år - og jeg har aldri opplevd så ville tilstander som det har vært nå. Det har vært et eventyr, understreker Linni og forteller at hun var veldig usikker på om hun skulle tørre å takke ja til forespørselen.

- Jeg var litt redd for å ikke levere, liksom. Et TV-program som så mange liker, jeg vil ikke ødelegge det, tenkte jeg først, og fikk litt prestasjonsangst. Også var det dette med å være borte så lenge fra Dennis, sønnen min. Det måtte jeg tenke nøye over, sier Linni.

(Dennis er sønnen på 7 år, som Linni har fra tidligere forhold med Bernhard Berntzen.) Da logistikken falt på plass, og sønnen også fortalte mamma at han kom til å heie på henne hjemmefra, takket mamma Linni ja.

- Hvordan vil du beskrive deg selv som mamma?

- Åh, jeg er en skikkelig hønemor. Dennis er alt for meg! Jeg er kanskje litt overbeskyttende. Jeg har selv mistet begge foreldrene mine, så mulig jeg tenker litt for mye på alt som kan skje, sier Linni som beskriver seg som svært familiekjær. Moren døde da Linni var 17, og faren var oberst løytnant i millitæret, og døde i 2014.

- Dennis vil nok si at jeg er litt streng. Det har jeg nok etter pappa. Jeg er opptatt av høflighet, at vi skal oppføre oss ordentlig mot folk, og ikke ta alt for gitt. Jeg vasker gulvene mine selv, for eksempel - har aldri hatt vaskehjelp! Jeg syns det er viktig at Dennis ser mammaen sin med en vaskeklut. Jeg ber jo han om å rydde rommet sitt, så da lærer han at dette er noe vi alle må bidra med, sier Linni og høres ut som fortsatt er på gården og lekser opp for resten av gjengen at de må ta i et tak.

Til forsiden