THOMAS HAYES: Denne våren er skuespiller Thomas Hayes å se i TV3-serien «Elven». Til KK.no forteller han at han sluttet i «Skam» for å  prøve seg på nye utfordringer. Foto: NTB Scanpix og TV3
THOMAS HAYES: Denne våren er skuespiller Thomas Hayes å se i TV3-serien «Elven». Til KK.no forteller han at han sluttet i «Skam» for å prøve seg på nye utfordringer.
Foto:NTB Scanpix og TV3
Thomas Hayes:

- Nå vil jeg bli mer kjent som Thomas Hayes og ikke Skam-William

20-åringen forteller til KK.no at han bevisst prøver å komme seg unna «Skam»-stemplet. Nå er han aktuell i TV-serien «Elven» på TV3.

Samtidig som spekulasjonene rundt sesong 4 av «Skam» er i gang for fullt blant «Skam»-fansen, har én av de mest populære skuespillerne fra serien valgt å avslutte samarbeidet for å prøve seg på nye utfordringer. Thomas Hayes (20), som spilte kjekkasen William Magnusson i «Skam», er i disse dager aktuell i thriller-serien «Elven» på TV3. Her spiller han rekrutt August Wildhagen. 

Til KK.no forteller han at det har vært spennende å gå fra NRK-suksessen til TV3-thrilleren.

- Det har vært veldig lærerikt, og det var akkurat slik jeg ville ha det også. Jeg gikk ut av «Skam» fordi jeg ønsket å lære mer, og det fikk jeg gjort her. Jeg har møtt mange erfarne skuespillere og flere gode mennesker i apparatet rundt meg, samtidig som det er en serie som er litt annerledes enn «Skam». 

Thomas hayes
ELVEN: I den nye thriller-serien på TV3 spiller Thomas Hayes rekrutt August Wildhagen. Foto: TV3

- På hvilken måte føler du at det er annerledes?

- Det å spille i «Elven» byr jo på helt andre omgivelser. Man spiller mot helt andre type mennesker også. Folk som har vært i gamet lenge. Det har vært krevende å møte så erfarne skuespillere, men også veldig lærerikt. 

- Hvem føler du at du har lært mest av?

- Ingeborg Sundrehagen Raustøl (spiller karrieresoldat Mia Holt) og Espen Reboli Bjerke (spiller politimannen Thomas Lønnhøiden) har jeg nok lært mest av. Både på måten jeg har sett på de øve til hvordan de har gjort det på settet, sier Hayes til KK.no.

LES OGSÅ: Sjekk hvilken «SKAM»-skuespiller som dukker opp i ny film!

Spiller rekrutt - dropper selv militæret

Hayes forteller videre at det har vært gøy «å teste ut» militæret, noe han selv ikke har planer om verve seg til. 

- Jeg skal ikke i militæret nei, men mange av gutta mine er i militæret nå, så det å reise nordover å få oppleve de omgivelsene der oppe hvor mange av gutta er, og løpe rundt å teste ut krevende ting som de går gjennom har vært gøy. 

- Hva er grunnen til at du ikke skal i militæret?

- Jeg føler ikke at det er noe for meg, samtidig som at jeg heller har lyst til å drive med skuespill og fokusere mer på det. 

SKAM
POPULÆRT PAR: Thomas Hayes spilte William i sesong 1 og 2 av Skam mot blant andre Josefine Frida Pettersen. Foto: NRK

Thomas Hayes spilte tenåringen William Magnusson i sesong 1 og 2 av den populære serien, men innrømmer nå at han bevisst prøver å komme seg bort fra «Skam»-stemplet han har fått - også utenfor landegrensene. 

Til forsiden