Annet

10 nettsteder for kvinner

Du kjenner Facebook, men har du vært innom disse? KK.no viser deg et utvalg av de beste sosiale nettstedene for kvinner.

10 nettsteder for kvinner
Publisert
Sist oppdatert
Du er sikkert på Facebook allerede, men har du fått med deg de andre nettsamfunnene der ute som retter seg mot kvinner? KK.no viser deg et utvalg av de beste.

 • Dumper telefonen for nettet

 • 10 nettsteder for kvinner

  1. Ivillage  Ivillage ble opprettet i 1995, og er derfor den eldste av sitene vi lister opp her. Dette nettstedet tilbyr informasjon om helse, bryllup og graviditet, shopping, skjønnhet og velvære. Du kan også opprette din egen profil, blogge og dele bilder og videoer.


  10 nettsteder for kvinner

  2. CafeMom  CafeMom er stedet for deg som helst skulle vært på kafé, men som sitter hjemme på pc-en i stedet, mens poden tar middagsluren sin. Siten ble opprettet i 2006 og har siden da fått én million medlemmer og har mer enn 6 millioner besøkende hver måned. Du kan velge blant 35 grupper på siden og diskutere alt fra graviditet til ekteskapet som sådan.


  10 nettsteder for kvinner

  3. Glam  Glam er nettstedet for knallrosa kvinner, med 43 millioner månedlige besøkende. Her får du svar på det meste du lurer på om helse, skjønnhet, mote og kjendiser. Du kan også lage din egen profil i det såkalte Glam-rommet, og selvsagt delta aktivt i diskusjoner med andre.


  10 nettsteder for kvinner

  4. ParentsConnect  ParentsConnect er et ledende nettsted for nettopp foreldre. Her får du daglige tips, oppskrifter, forslag til aktiviteter og produktanbefalinger.


  10 nettsteder for kvinner

  5. Kaboose  Kaboose er et annet nettsted som er rettet mot etablerte kvinner og gir tips og råd om graviditet, kosthold og helse. Du kan opprette en egen profil, diskutere eller dele bilder.


  10 nettsteder for kvinner

  6. AOL Women  AOL Women er et nettsted for kvinner som spenner seg over et vidt spekter av områder. Her kan du fråtse i stoff om skjønnhet, mote, velvære og lese dagens horoskop. Også her kan du opprette din egen profil.


  10 nettsteder for kvinner

  7. Team Sugar  Team Sugar er et nettsamfunn for unge kvinner hvor det diskuteres over en lav sko om alt fra shopping til politikk. Du kan opprette din egen hjemmeside eller blog. Siden har også en egen online pratekanal.


  10 nettsteder for kvinner

  8. Club Mom  Club Mom har holdt det gående siden 1999 og er netttedet for deg som går i babytanker, har en nyfødt i huset eller strever med å forstå tenåringsbarn. I tillegg finnes det et bredt spekter av andre stoffområder, som blant annet går på mat, kosthold og kjærlighet.


  10 nettsteder for kvinner

  9. Mayas Mom  Mayas Mom er nettstedet for «de gode historiene». Du kan melde deg inn og opprette egne grupper, dele tanker og bilder.

  10 nettsteder for kvinner

  10. Minti  Minti er verdens største forelder til forelder-leksikon, ifølge siden selv. Du kan selv prøve deg som journalist ved å publisere egne artikler som andre kan kommentere. Når du registrerer deg får du din egen familieside, en blogg og et fotoalbum. Siden kan også friste med mer enn 600 ulike interessegrupper.

  Sjekk også ut et par nordiske favoritter:

 • Aftonbladet kvinna
 • B.T. kvinder

  LES OGSÅ:
 • Kvinner skyr nettsex
 • Klikker seg rett til køys
 • Er han en nettcasanova?
 • Få blikkontakt på nettet
 • Lettere å få napp på nett
 • Unngå nettflausene
 • Vi elsker nettflørting
 • Nettdating for nybegynnere

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer