Sexy

10 sexy julegaver til henne

Ooooooh, jul med din glede.

Årets frekkeste julegavetips til henne får du her! Foto: All Over PressAll Over Press
Årets frekkeste julegavetips til henne får du her! Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ønsker du å få en virkelig gledelig jul i år? I så fall bør du sende denne ønskelista til din kjære. Han vil trolig få litt glede ut av gavene selv også.(Bare sørg for at presangen ikke åpnes opp i julesamvær med svigers og gamle tanter.)Det går selvfølgelig også fullt mulig å kjøpe en aldri så liten presang til seg selv...Her får du 10 forslag til sexy julegaver til henne. Alle produktene kan kjøpes over nettet. For flere detaljer og kjøp av varen, gå til leverandørens nettside (følg linken etter «Mer info»)
 • Få det gøy med sexleketøy
 • Slik shopper du sexleketøy
 • Sexleketøy du ikke blir flau av
 • Den store glidemiddel-guiden
 • For sexy sengelek

  1. «Lyst»Hva: Erotisk brettspillPris: 499 kronerMer info: www.erotikknett.no Spillet er laget som et samarbeid mellom Erotikknett og Kondomeriet, og det er et av Norges mest solgte sexspill noensinne, ifølge Erotikknett.no.I beskrivelsen står det som følger: Spillet egner seg godt som «forspill» for to som kjenner hverandre godt, eller for de som ønsker å lære litt mer om partnerens fantasier og begjær.2. Kamasutra-spillHva: Erotisk spillPris: 199 kronerMer info: www.martinshop.no Kamasutra er verdens mest kjente og omtalte tekst om seksualitet. Da boken ble skrevet, var seksualitet én av de tre hovedpilarer i menneskelivet innenfor hinduismen, ifølge Wikipedia.Mange bruker i dag Kamasutra som en guide til bedre sex.Martinshop.no beskriver Kamasutra-spillet som «Det klassiske, asiatiske spillet om kjærlighet og lystfulle leker. Lette regler og tydelige kort på stillingene. En veldig informasjonsrik kilde til Kamasutra».

  For vidunderlige vibber

  3. «Layaspot» klitorisvibratorHva: KlitorisstimulatorPris: 529 kronerMer info: www.kondomeriet.noIfølge Kondomeriet er dette «den perfekte klitorisstimulator».Designet er unikt, den ser uskyldig ut – men likevel stilig. Den skal ligge godt å hånden og vibrere bra.«Vibratoren er tilnærmet stillegående og med sine fem vibrasjonstrinn og 3 pulserende rytmer er Layaspot lett å like».4. «Joy»Hva: Stav/dildoPris: 1 695 kronerMer info: www.martinshop.noDildoen til den designbevisste kvinnen.Den er skulpturert og glasert for hånd, designet av kunstneren Catherine Djurklou. Hver stav er nummerert og signert.En stilren og elegant stav som tross det diskrete utseendet skjenker effektiv nytelse direkte, skriver Martinshop.no.5. Fjernstyrt «Rabbit»-vibratorHva: Vibrator med fjernkontrollPris: 790 kronerMer info: www.kondomeriet.noHer har du gaven til high-tech-jenta! Det finnes ingen ledninger eller knapper på selve vibratoren. Alt styres med fjernkontrollen – både rotasjon av vibratorhodet og klitorisstimulatoren. Med deilige kuler i skaftet og en pirrende kanin på «rette stedet» er dette vibratoren for deg som har lyst til å prøve noe nytt!, lover Kondomeriet.no.6. «MX Fighter»Hva: VibratorPris: 1 299 kronerMer info: www.erotikknett.noDenne vibratoren er en av Norges mest kjente, den har høstet strålende omtaler overalt hvor den er prøvd, men kan nok være noe i kraftigste laget for enkelte, skriver Erotikknett.no.«Men dersom du trenger kratig vibrasjon, så er dette det absolutt beste alternativet på markedet i dag».Vibratoren kan benyttes over hele kroppen.7. «Limited Edition Rabbit»Hva: «Rabbit»-vibrator i begrenset opplagPris: 690 kronerMer info: www.kondomeriet.noDenne vibratoren kommer i begrenset opplag og passer utmerket til «henne som liker det lille ekstra». Med sitt bling-bling-utseende er denne vibratoren perfekt å gi bort som gave, skriver Kondomeriet.Staven og kulene i skaftet roterer. Vibratoren stimulerer derfor G-punktet innvendig samtidig som «kaninen» tar seg av klitoris. 8. «Delight»Hva: VibratorPris: 1 099 kronerMer info: www.erotikknett.noDelight er resultatet av et samarbeid mellom noen av Europas og USAs fremste eksperter på sexleketøy, ifølge Erotikknett.no.Vibratoren er også den første som noensinne har vunnet en internasjonal, anerkjent designpris i konkurranse med «vanlige» produkter.Delight kan brukes både som G-punktsstimulator og direkte på klitoris. Den er også oppladbar. Fulladet har den en brukstid på hele 90 minutter.

  For viderekomne

  9. «Rock-Chick»Hva: Vibrator som stimulerer både G-punktet og klitoris samtidigPris: 499 kronerMer info: www.lystogglede.noIfølge Lystogglede.no vant denne vibratoren prisen for beste sexleketøy i 2006.Den kan benyttes uten å bruke hendene, derav navnet. Du kan nemlig vugge deg (engelsk «rock») til de deiligste orgasmene.Rock-Chick er laget av silikon. Husk derfor kun å benytte vannbasert glidemiddel sammen med vibratoren.10. «Trippel Joy Bullets»Hva: Triple vaginale egg Pris: 199 kronerMer info: www.lystogglede.noEggenes størrelse varierer fra 3-6 centimeter. Alle tre kan brukes samtidig, vaginalt og analt. Ønsker du en optimal opplevelse, kan du bruke det tredje til å stimulere klitoris, ifølge Lystogglede.no. Bonus: Eggene kan også brukes til å trene opp/styrke skjedemuskulaturen.Les mer om hvordan du kan gjøre dette her:
 • Den magiske sexmuskelen
 • 1-2-3, knip!
 • KK.no understreker at redaksjonen ikke har testet ut noen av produktene. Prisendringer kan også ha forekommet. For mer info, gå til leverandørenes hjemmesider:www.erotikknett.nowww.kondomeriet.nowww.lystogglede.nowww.martinshop.noLES OGSÅ:
 • Slik shopper du sexleketøy
 • Den store glidemiddel-guiden
 • Sexleketøy du ikke blir flau av
 • Få det gøy med sexleketøy
 • Den store sexleketøytesten
 • Lek dere til køys
 • 9 verktøy kvinner trenger
 • Sex for viderekomne
 • Sannheten om g-punktet
 • Se video fra Sexhibition 2008
 • Ta testen: Hvor vågal er du i senga?
 • Ta testen:Hvor bra er sexlivet deres?
 • Ta testen: Hvor sexy er du?
 • Ta testen: Hvem er du i senga?
 • Ta testen: Hvor lysten er du?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer