TILGJENGELIG MOTE: Slik skal du se ut til våren, og det kommer ikke til å koste deg skjorta engang.  Foto: Produsenten
TILGJENGELIG MOTE: Slik skal du se ut til våren, og det kommer ikke til å koste deg skjorta engang. Foto: Produsenten Vis mer

Oslo Fashion Week

26 antrekk du har råd til

Slik blir våren hos Vero Moda, Vila, Selected og Pieces.

Publisert
Du kan være moteriktig uten å bruke opp hele klesbudsjettet på ett antrekk. Mens kjendiser, designere og fashionistaer samlet seg for Oslo Fashion Week for litt siden, fikk vi også en påminnelse om at mote ikke bare handler om haute couture, eksperimentell design og stive priser.

Tilgjengelig fashion

På Månefisken i Oslo viste Bestseller fram mote som er lett tilgjengelig – både økonomisk og geografisk.

Bestseller har merker som Pieces, Selected, Vero Moda og Vila, og det var klær og tilbehør fra disse merkene som prydet catwalken. Her får du se hva du kan vente deg fra den kanten i tiden som kommer.

Se bilder fra catwalken:


Antrekkene blir å finne i butikker over hele landet fra neste sesong, altså til våren.

Slik tolket de trendene

Som tydelige trender hos de lommebokvennlige merkene, ser vi denim og skinn. Olajakker, -skjorter, -bukser og -shorts kommer til å spille en viktig rolle også i 2011, så det er ingen grunn til å rydde bort denimplaggene riktig ennå.

LES OGSÅ: Jeansene som gjelder i 2010

Både buksedresser og mønstrede bukser lever videre til våren. Og det er ikke noe i veien for å skaffe seg designerlookene til en billig penge.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer