Oslo Fashion Week

26 antrekk du har råd til

Slik blir våren hos Vero Moda, Vila, Selected og Pieces.

TILGJENGELIG MOTE: Slik skal du se ut til våren, og det kommer ikke til å koste deg skjorta engang.  Foto: Produsenten
TILGJENGELIG MOTE: Slik skal du se ut til våren, og det kommer ikke til å koste deg skjorta engang. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du kan være moteriktig uten å bruke opp hele klesbudsjettet på ett antrekk. Mens kjendiser, designere og fashionistaer samlet seg for Oslo Fashion Week for litt siden, fikk vi også en påminnelse om at mote ikke bare handler om haute couture, eksperimentell design og stive priser.

Tilgjengelig fashion

På Månefisken i Oslo viste Bestseller fram mote som er lett tilgjengelig – både økonomisk og geografisk. Bestseller har merker som Pieces, Selected, Vero Moda og Vila, og det var klær og tilbehør fra disse merkene som prydet catwalken. Her får du se hva du kan vente deg fra den kanten i tiden som kommer.Se bilder fra catwalken:

Antrekkene blir å finne i butikker over hele landet fra neste sesong, altså til våren.

Slik tolket de trendene

Som tydelige trender hos de lommebokvennlige merkene, ser vi denim og skinn. Olajakker, -skjorter, -bukser og -shorts kommer til å spille en viktig rolle også i 2011, så det er ingen grunn til å rydde bort denimplaggene riktig ennå.LES OGSÅ: Jeansene som gjelder i 2010Både buksedresser og mønstrede bukser lever videre til våren. Og det er ikke noe i veien for å skaffe seg designerlookene til en billig penge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer