Kysse

7 måter å bli kvitt ham på

Lei av kjæresten? Her er de beste - og verste måtene å avslutte forholdet på.

7 måter å bli kvitt ham på
Publisert
Sist oppdatert
Du må regne med å kysse noen frosker før du finner prinsen.
 • Ta testen: Hva slags type mann er han?
 • Ta testen: Er han noe å samle på?
 • Men hvordan går du fram for å bli kvitt de froskene du måtte finne på å rote deg borti?
 • Finnes varig kjærlighet?
 • Unngå forholdsfella
 • Samlivsekspertene på det britiske rådgivingsnettstedet The Site har sju mer eller mindre høytidelige forslag til hvordan det kan gjøres.
 • Vil forholdet ditt vare? Sjekk oddsen her
 • Her er de, fra den beste til den verste metoden:

  1. Ansikt til ansikt

  På den positive siden: Du utviser respekt, ærlighet og forståelse. Sjansen er god for at dere vil ha en god tone også etter bruddet.På den negative siden: Avhengig av reaksjonen til den som blir dumpet risikerer du å bli utsatt for tårer eller andre følelsesmessige utbrudd. Du kan også bli forsøkt overtalt til å skifte mening.

  2. Per telefon

  På den positive siden: Er du heldig får du telefonsvareren. Det er ingen risiko for at du blir fysisk angrepet, og du slipper også å møte det triste ansiktet til den du slår opp med.På den negative siden: Det er en risiko for at han faktisk tar telefonen, og du kan bli utsatt for både gråting og roping fra den andre enden av linja.

  3. Per post

  På den positive siden: Du slipper å snuble i ordene når du kan formulere deg skriftlig.På den negative siden: Når noe står skrevet svart på hvitt kan det vises til andre og eventuelt brukes mot deg. Avslutningsprosessen forlenges dessuten når du må vente på at posten kommer fram.

  4. Per e-post

  På den positive siden: Det er kjapt og enkelt og har lite rom for misforståelser.På den negative siden: Det er en nokså kald måte å avslutte forholdet på. Du risikerer også å havne i en kinkig mail-diskusjon.

  5. Via en venn

  På den positive siden: Du kan bare slappe av og vente på at andre gjør jobben for deg.På den negative siden: Du blir stemplet som feiging. Og hvorfor skulle noen påta seg denne kjipe oppgaven for deg om ikke vedkommende også hadde en egen agenda?

  6. Du ignorerer ham fullstendig

  På den positive siden: Det krever ikke mye innsats annet enn å innta en likegyldig holdning.På den negative siden: Igjen er faren for å bli stemplet som feiging sterkt overhengende. Det er også svært sannsynlig at du forlenger både selve bruddet og sorgprosessen til han du dumper.

  7. Du innleder et forhold til en annen

  På den positive siden: Du gir en klar melding.På den negative siden: Der ryker troverdigheten din. Du ydmyker både deg selv og eksen sosialt. I tillegg skal du ikke se bort fra at du kan bli utsatt for hevnaksjoner.LES OGSÅ:
 • Ta testen: Sex eller kjærlighet?
 • Dette lyver kvinner om
 • Dette lyver menn om
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer