Blogg

Agent Provocateur sett fra innsiden

Blogg: Dypdykk i verdens mest sexy undertøy.

Publisert
Sist oppdatert
Etter en sen, og ikke spesiell glamorøs arbeidsnatt, var det hardt å sette seg på første rad under dagens første visning på catwalken. Mads Nørgaard satset på å vekke det trøtte pressekorpset med blendende, hardt lys. Og det greide han. Vi fikk med oss de rebelskeguttene og jentene i lateksbukser, stilongser i blendende knallfarger, store skjerf, islendere, finlandshetter og skjerf med propaganda i sølvskrift over munnen. Alle mer eller mindre klare til å kaste den første stein. Visse assosiasjoner til ungdomstiden fikk man jo, selv om jeg var av det ordentlige og yndige slaget. I alle fall ordentlig.
 • Rapport fra åpningen av moteuken

 • Så var endelig tiden kommet til å dra til godtebutikken for elskovssyke. Agent Provocateur. Med jakkeslaget oppe, og målrettet gange, påtok jeg meg oppgaven som en av tre agenter for KK for å overvære åpningen av deres første butikk i Skandinavia (den neste åpner snart i Bogstadveien i Oslo). Og ingen ble ikke skuffet. Som seg hør og bør ble det servert rosa champagne av yndige bunnies i nettingstrømper og rosa body. Interiøret og undertøyet var utsøkt godteri for øyet. Koster nok noe mer enn i kjedebutikkene. Men har du først vært innom, er det motivasjon i seg selv til å gå forbi godtehylla på Rimi, og heller bruke godtepengene i butikken som kommer til Oslo snart! Kan nesten ikke vente.

  Dagens høydepunkt av visningene var definitivt Baum und Perdgarten. Sofistikert og aristokatisk. Grått er høsten største basisfarge. Og lilla- og blåfargene passer helt perfekt til alle gråsjatteringene. Viktorianske elementer som snurpehalser og korte, vide jakker, shortser, kjoler og bluser med puff gjorde kolleksjonen mangfoldig og morsom. Og hele det mer eller mindre glamorøse pressoppbudet så ut til å mene det samme. Ikke verst.

  Etter en lang dag med såre føtter og kanapeer som mettet akkurat i ett sekund, var det tid for fest.

  Alle har vel nå fått med seg at popstjernen Kylie Minogue har gått fra sin ikke så lenger kjære Oliver Martinez. Synd for henne - bra for meg. For hvem sitter ikke i baren sammen med meg, jo - ingen ringere enn kjekkasen Oliver. Vel kanskje ikke helt ... Men det var i alle fall en bra kopi.

  Tone Skipà Johnstad
  motejournalist i KK
  LES OGSÅ:
 • Bilder fra moteuken i København
 • Rapport fra åpningen av moteuken

 • Tone Skipá Johnstad er motejournalist i KK.
  Tone Skipá Johnstad er motejournalist i KK. Vis mer
  Sexy bunnies fra Agent Provocateur serverte rosa champange. Foto: Siv Eide
  Sexy bunnies fra Agent Provocateur serverte rosa champange. Foto: Siv Eide Vis mer
  Det er ikke til å unngå å bli lykkelig i Agent Provocateures godtebutikk for elskovssyke. KKs Tone Skipá Johnstad i lykkerus med verdens mest sexy undertøy.
  Det er ikke til å unngå å bli lykkelig i Agent Provocateures godtebutikk for elskovssyke. KKs Tone Skipá Johnstad i lykkerus med verdens mest sexy undertøy. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer