Kk-ekspertene

Aldri mer tung manke

Helge gir Natalia råd om ansiktspleie og hår.
Helge gir Natalia råd om ansiktspleie og hår. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg ønsker å få hjelp med å velge farge på håret og frisyre, ønsker også å få hjelp til å påføre makeup. Bruker fuktighetskrem (Spenol), gjør ingenting med håret. Bruker leppestift og maskara.NataliaSvar: Du har jo et flott hår og en fin farge. Men altfor mye hår, synes jeg. Hva med å klippe det ganske kort, og få frem ditt vakre ansikt? Jeg synes du gjemmer deg for mye i alt håret. Klipp det opp mye, hakk håret og unngå rette kanter slik at det blir mykt og feminint. Ikke ha for mye bredde på sidene. Få frisøren til å myke det godt opp og ta en god del på lengden på sidene når det er klippet godt opp. Få også frem pannen din, men behold lugg, men ha det litt mer udefinert. Når det gjelder hårfargen, så kunne du ta en minicoloration i din farge, kun for å få den mer glansfull og jevnere. Vil også anbefale deg å legge inn striper som har en lys kobberfarge for å live litt opp, og gi litt mer spenst.Makeup: Du har en fin hud, men anbefaler det å bytte ut Spenolen med et produkt som er mer tilpasset din hud. Vær også flink til å rense huden, selv om du ikke bruker så mye sminke. Dette er noe du absolutt får igjen for på sikt. Du kan bruke en lett foundation eller et mineralpudder for å jevne huden. Huden din trenger ikke så mye makeup, bare veldig lett. Bruk et transparent pudder over, også på øyelokket. Bruk så en lys øyeskygge over hele lokket, så legger du for eksempel en dyp lilla i globelinjen, og tekker den litt ned på lokket i ytterkant, omtrent som en trekant. Legg så en tynn eyeliner langs vippekanten for å ramma inn øyet mer, da vil vippene se tettere ut. Legg litt av øyeskyggen i underkant av undervippene. Brynene dine ser fine ut, så ikke marker disse mer enn på bildet. Rouge: Legg denne i underkant av kinnbeina , det vil smale ansiktet. Pass på å duse ut kantene slik at du ikke får noen «strek», men en skygge. Bruk så en lipgloss med en anelse lilla (ikke mye). Du kan også tegne opp contouren med en leppeblyant, men påfør også blyanten på hele leppen, da får du også en farge som varer lenger. Håper jeg har gitt deg noen nyttige tips slik at du kan gå i gang med et «nytt ansikt». Lykke til.Helge Borgenmakeupeksperthelge@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer