Hud & Hår

Åpne øyne

Det skal ikke mye til for å forandre blikket.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg vil vite mer om sminke som forstørrer øyne. Og uren hud, hva kan jeg gjøre? Hvilke hårfarger/nyanser kler meg? Hvilke frisyrer kler min ansiktform?

Om morgenen vasker jeg ansiktet med vann, deretter hudkrem, så sminke. Håret kammer jeg og setter det opp eller lar det henge løst. Om kvelden vasker jeg huden med renseprodukt, så hudkrem.
Tove (18)

Svar: For å få kontroll på huden din, må du bruke produkter som er tilpasset huden din. Bruk produkter for en fet/uren hudtype. Og når det gjelder fuktighetskremer, inneholder disse kanskje for mye olje? Vær også flink til å peele huden din 2-3 ganger i uken. Unn deg også et besøk hos en hudpleier en gang i blant. Godt for huden, og litt luksus til deg. Det er noe alle burde være flinke til. Orker du å rense huden på morgenen også, er det supert.

Makeup: Jeg synes du er veldig flink til å legge øyemakeup, fint gjort, og jeg synes øynene absolutt ser store ut. Hvis du ønsker enda større øyne, kan du for eksempel beholde lokket lyst, slik at du kun legger den mørke fargen i globen, og skygger den opp på øyebenet. Løft skyggen litt til, i forhold til det du har gjort på bildet. I tillegg, så kan du trekke skyggen litt mer ut på sidene, slik at det ikke blir så rundt, du har sminket de litt runde. Lineren er superfin. På undervippene kan du stoppe ca halvveis inn mot øyekroken, det vil også åpne litt ekstra. Brynene er også veldig fine.

Hår: Når det gjelder hårfargen din er den også ok, men den kan få et dypere spill innimellom det lyse, slik at du får enda mer spill og liv i fargen. Ellers synes jeg godt du kan bli litt mer rampete og kulere på håret. Hva med å klippe det kort? Du er flott med det glatte og litt flate håret, men få det litt mer typete, og personlig, noe som er deg!

Enten kortere over det hele, eller kortere i fronten og litt lengde bak. Jeg synes også du hadde vært tøff med en kort lugg. Få en frisyre hvor poenget er at det er det litt strie og glatte skal få komme frem. Når det gjelder brillene dine, så er de ok, men de er litt for snille til deg, synes jeg. Kanskje du skulle få noen som fremhever litt mer av personligheten din? Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Tove kunne tenke seg å fremheve øynene.
Tove kunne tenke seg å fremheve øynene. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer