Grand Prix

Bli lekker til julebordet

Skjønnhetsekspert Helge gir deg oppskriften.

Publisert
Sist oppdatertHelge Borgen er vår faste makeupekspert. Han er tidligere norgesmester i styling og ordner makeup, hud og hår på kjendiseliten.

Har du spørsmål til ham, kan du sende en e-post til helge@kk.no

OBS! Du må også sende med et bilde av deg selv for at Helge skal kunne gi personlige råd.Glitter og glam, eller nedtonet eleganse? Vår skjønnhetsekspert Helge Borgen gir deg de tipsene du trenger for å skinne på julebordet.

Han har solid erfaring etter 22 år i forskjønnelsesbransjen, og deler villig vekk sine beste råd om makeup, hudpleie, hår og styling med kk.no-leserne.
Helges mål er ikke å skape trendslaver det går 13 på dusinet av, men å gi deg en look som passer perfekt for deg, basert på personlighet og ansiktstrekk.

Helge har hatt ansvaret for styling til blant annet Nobelkonserten og Grand Prix, samt en rekke prisutdelinger, filmer og tv-serier. Han er også fast stylist for frokost-tv. Han har vunnet norgesmesterskapet i makeup og var dommer i VM i makeup 2006.

Helge har sin faste ekspertspalte her på kk.no, hvor du som leser kan sende inn et bilde av deg selv og få personlig veiledning.

 • Klikk her og se Helges videoguide til en perfekt makeup trinn for trinn • Nettmøtet er nå avsluttet.

  Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

  Håpløst pizzatryne...

  , innsendt av
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.11.2007 / kFriday. 10:43
  Heisann! Jeg er en jente på 19 år som har hat kviser, uren hud og porer som syns fra månen "bestandig", altså fra jeg gikk på barneskolen. I begynnelsen prøvde foreldrene mine å hjelpe meg, og vi gikk på apoteket for å få råd. Der kjøpte vi noen produkter mot acne og uren ungdomshud, men etter flere måneder var det svært liten eller ingen bedring. Siden da har jeg prøvd "alt"... For å sette det litt på spissen; de pengene jeg har brukt på å prøve å bli kvitt problemet, kunne jeg sikkert ha kjøpt et helt nytt ansikt... Jeg har prøvd to forskjellige hudpleiere, kjøpt DYRE produkter av disse, og kjøpt andre anbefalte produkter. (Med produkter mener jeg rens, tonic, krem etc. det som er anbefalt...) Jeg har også hatt perioder der jeg har prøvd å bruke så lite som mulig av ting og stæsj i ansiktet, uten hell. Jeg er veldig opptatt av sunnhet, så jeg spiser ikke usunne ting, ikke på lørdag en gang. Og i hvertfall ikke sukker, som veldig mange fraråder å spise hvis man har problemhud. Hva er det jeg gjør feil? Jeg prøver virkelig hart å bli kvitt problemet, og jeg "ofrer" mye uten at det har det minste effekt. Jeg vet det høres ut som dette er et verdensproblem for meg, men det er jo egentlig ikke det. Jeg får dårlig samvittighet hver gang jeg står å furter i speilet over at jeg har stygg hud. Jeg har det jo egentlig vannvittig bra! Tenk så mange mennesker som ville gjort hva som helst bare for å få lov å ha livet mitt, inkludert kvisene! Men allikevel, jeg kan ikke noe for det... Jeg har dårlig selvtillit fra før, og kvisene gjør det bare værre. Jeg syntes det er så flaut å gå rundt å se ut som en pizza. I tillegg ser jeg at det blir arr, selv om jeg ikke plukker og peller, noe som jeg sikkert kommer til å se resten av livet. Så har du noen råd til meg? Er det virkelig de aller dyreste og mest avanserte behandlingene som skal til? eller er det mulig for meg som student å gjøre noe med den lille krisa mi? Tar i mot alt av råd jeg kan få! Også fra andre som leser dette! Takk på forhånd:) Hilsen forvirra sutrekopp med dårlig samvittighet...:)
  Hallo.Slapp av, jeg forstår deg, og du trenger ikke å få dårlig samvittighet, ta det heller som et "sunnhetstegn" at samvittigheten virker!!Men når det gjelder problemet ditt, så kjenner jeg at jeg kommer litt til kort her, det er to ting som jeg tenkner på, har du fått riktig hjelp av hudpleierene du har vært hos, og har de gitt deg riktige produkter??????? Huden din trenger minimalt med olje, den trenger skikkelig rens, og desifisering.. Og er det skikkelig ille, så ville jeg oppsøkt en spesialist, som kunne se på deg. Jeg opplever at man dessverre må betale for gode produkter, som skal hjelpe. Kanskje det er noen av de som leser dette som har noen tips å gi deg.......Lykke til.Hilsen Helge.

  tørr hud

  , innsendt av anonym
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.11.2007 / kFriday. 13:03
  hei.Tusen takk for en super spalte, dine svar har virkelig hjulpet meg ved mange anledninger!!Jeg er i slutten av tenårene og har ganske bra hud egentlig, svært få kviser og ikke noe problem med uren hud... Men jeg har tørr hud i T-sonen, spesielt på vinteren. Om sommeren går det ganske greit, men jeg kjenner at nå begynner det å blir faretruende tørt, spesielt mellom øyenbrynene. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre for å bli kvitt dette, om det i det hele tatt er mulig? Jeg smører meg hver kveld med en ansiktskrem fra biotherm og tar ansiktsmaske jevnlig. Jeg lurer også på om Johnson`s babyoil er bra? Jeg bruker den etter jeg har dusjet for så å "klappe" huden tørr? Er dette egentlig vits? hehe...Hilsen meg:)
  Hallo Anonym.Tusen takk.Det er viktig at du bruker en fuktighetskrem som er riktig til din hud, og som gir masse fukt. Du kan feks bruke et serum som er mer konsentrert på dette området, og så gå over med fuktighetskremen. Peel huden også på dette området. Ta deg en tur til hudpleieren også. Babyoil, tja, jo da det er ok det, men ikke bruk den i ansiktet.Hilsen Helge.

  Timeglass

  , innsendt av Caroline
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.11.2007 / kFriday. 14:20
  Hei :)Jeg lurer rett å slett på, hva er en timeglassfigur?Da mener jeg selvfølgelig ikke sånn man får etter mye bruk av korsett eks.: Dita von Teese.. Men en vanlig timeglassfigur :)
  Hei Caroline.Det ligger liksom i ordet det da, men forutsetningen er at du vet hvordan et timeglass ser ut.... Finn ut hvordan det ser ut, timeglasset altså, så vil du forstå.Hilsen Helge.

  Hårtips

  , innsendt av Nina
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.11.2007 / kFriday. 16:29
  Hei Helge!Har du tips til hvordan jeg kan få til litt volum og bevegelse i håret mitt, jeg som har typisk nordisk hår, det vil si tynt og altfor glatt. Det er vanskelig å få til volum, og jeg ender nesten alltid opp med hestehale fordi jeg aldri blir fornøyd. Vanligvis, etter å ha vasket det, bruker jeg MASSE volumskum (fra Big sexy hair), bøyer meg fram og føner håret tørt, men det varer ikke lenge før håret er like flatt og glatt igjen...Har vurdert varmruller, hva tror du om det? Andre tips tas også imot med stor takk:)
  Hei Nina.Varmruller er et veldig godt tips!!!!! Kjøp det!!! Så er det noe med dere med et langt hår, det er litt prisen dere må betale for å ha et langt hår, det er tung og LANGT, og da ligger det liksom litt i kortene at det er jobbigt å få liv i det!! Tupéring er et godt hjelpemiddel, og en god spray, alt annet kan være med å tynge håret, ikke for mye kremer etc, det gjør det bare tungt, synes jeg.... Lykke til.Hilsen Helge.

  Tannbleking

  , innsendt av Isadora
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.11.2007 / kSaturday. 08:42
  Hei Helge!Må bare først si at jeg synes du er kjempeflink:)Dette spørmålet har kanskje ingenting med sminke og hudpleie å gjøre, men det er tross alt for skjønnhetens skyld!Jeg har lenge tenkt på å bleke tennene mine hos tanlegen, men det er jo så dyrt! I går kom jeg tilfeldigvis over en reklame på internett om proffesjonell tannbleking hjemme til den utrolige prisen 395-. Etter 22 år i forskjønnelsesbransjen har du vel noen tips og råd å gi meg til hvordan jeg kan få hvitere tenner? Tror du den reklamen holder hva den lover?Vet du får utrolig mange spørsmål hver gang, men jeg hadde blitt så glad om du svarte!På forhånd mange takk!
  Hallo Isadora.Takk for komplimentet!Nei dessverre så tror jeg ikke på den reklamen!!! Mitt beste tips på dette området, er å gå til din tannlege, ta avstøpning av tennene dine, så blir det laget skinner til tennene, og du ligger med dette om natten, med et blekemiddel, etter ca 5 netter så er du klar. Det gjør mindre vondt, enn om du går og tar laser, og du har selv kontrollen, og kan fikse opp fargen litt om kanskje 1-2 år, og du har det som skal til selv. Det blir også billigere i lengden å gjøre det selv, men altså med remedier fra din tannlege.Lykke til.Hilsen Helge.

  Fantastisk hår?

  , innsendt av Emma
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.11.2007 / kSaturday. 21:36
  Du ser ofte bilder av Ashley Olsen, Nelly Furtado og Jessica Alba med fantastisk bølgete, sommerhår. Korleis får du det til?
  Hei Emma.Ved å ha profesjonell hjelp til stylingen i 2 timer, før man viser seg utendørs, da er det håp for alle sammen, vi må ikke bli så lurt.Hilsen Helge.

  SMINKE

  , innsendt av Ameera
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.11.2007 / kSunday. 00:36
  Hei Helge! Jeg synes du er super dyktig og jeg følger nøye med på spalten din :)Jeg har et spørsmål angående sminke, vel egentlig farger.. Jeg har en gyllen hudtone, brune øyne og svart hår. jeg elsker å sminke meg og liker godt brun/bronse/gull/beige toner.. men er dette mine farger? feks hvilke farger tror du jeg kler (hvis det gåt an å svare ut fra den lille beskrivelsen jeg gav) jeg synes feks alltid det er vanskelig å velge øyenskygge og rouge.Håper du kan gi meg noen tips ;-)STÅ PÅ!klem
  Hallo Ameera.Det er nesten umulig å svare på uten å se deg. Det høres jo ut som du kler de varme fargene flott, så gå for det, og det gjelder også rouge og lepper. Det er lettest å se på leppene om du er varm eller kald i fargene, hold en kald og en varm leppestift foran munnen din, så ser du lett hvilke farge huden din kler, og gå da for den på det hele fargespekteret, altså kald/varm. Men rougen er finest synes jeg når den er nesten nøytral.Lykke til.Hilsen Helge.

  Ringer under øynene

  , innsendt av Kira
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.11.2007 / kSunday. 15:37
  Er en godt voksen dame, men i alle år har jeg hatt kompleks for lillablå ringer under øynene.Hva anbefaler du av beste triks for å skjule det? Vet at nok søvn og vann hjelper endel.
  Hei Kira.Jeg synes du skal kjøpe deg en god øyegel, som er drenerende, det er viktg, slik at ansamlingen under øyet får hjelp til å dreneres bort! Ellers så er en concealer som har et oransje pigment i seg det som skal til for å dempe det mørke under øyet. Men når man er blitt godt voksen, så må man passe på at ikke concealeren er for hard og tørr, men mye softere, eller så synes det lettere, og linjene kommer frem.Lykke til.Hilsen Helge.

  SOS hudpleie!

  , innsendt av Hun som lurer
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.11.2007 / kSunday. 15:46
  Hei Helge!Jeg har noen spørsmål angående hudpleie.Først og fremst lurer jeg på hvordan Dr. Hauschka-produktene egentlig er? Og nøyaktig i hvilken butikker får man tak i dette merket? trenger nemlig en god nattkrem siden huden min blir så stiv og tørr nå som det begynner å bli kaldt.Som dagkrem bruker jeg Superdefense fra Clinique og den liker jeg veldig godt, men den gir bare ikke nok fuktighet om natten. Kanskje du har noen andre forslag? Jeg sliter også med store porer og litt sorte prikker på hake og nese.Renser huden morgen og kveld med Vichy produkter som skal passe min hudtype, men jeg syns ikke de funker spesielt bra mot akuratt dette. Har du noen forslag til produkter mot dette som ikke er så altfor dyrt?Håper på svar!for akkurat dette syns jeg er så vanskelig!
  Hallo Hun som lurer.For å svare kort og kanskje litt kjedelig på dette spørsmålet, så vil jeg du skal gå til en hudpleie salong, få en analyse av huden din, og kjøp produktene der, og kan jo gjenta min favoritt........som begynner på B og slutter på ....R.. Husk også peeling, viktig!!!Lykke til.Hilsen Helge.

  Mørke ringer under øynene

  , innsendt av anonym
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.11.2007 / kSunday. 16:32
  Hva kan jeg gjøre for å få det lyst rundt øynene. ? bruker øyekrem og concealer, men synes ikke det hjelper.
  Hei AnonymFor å dempe mørke ringer under øyne, hjelper det ikke å bruke en concealer som er lys. Det forverrer det bare!!Det du må bruke, er en concealer som har en oransjetone i seg. Det er komplimentærfargen til det blå/mørke, og det vil kunne roe ned det mørke. Ingenting annet!!! Men det er viktig at konsistensen hverken er for myk eller for hard, og det er usynlig lite som skal til! Lykke til.Hilsen Helge

  Tykt hår...

  , innsendt av Vineke
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.11.2007 / kSunday. 18:59
  Hei Helge!Jeg har tykt, langt (noe oppklipt) hår. Jeg ønsker å lage bølger i håret mitt til julebordet, men hvordan skal jeg gjøre det sånn at de sitter hele kvelden? Jeg har prøvd å lage bølger med glattetang, men det sitter i en halvtime også er de borte igjen. Hva bør jeg bruke og hvordan?På forhånd takk:-)
  Hei VinekeDet sikreste rådet jeg kan gi, er å gå til frisøren. Da blir du flott, og du får noe som holder. Bølger er ikke enkelt å få til selv, men poenget er i allefall at du ikke jobber med mye hår om gangen, kun bitte litt, og bruk krølltang, men ikke for stor! Vær tålmodig, det tar tid! Men så vakkert.Lykke til.Hilsen Helge

  skimrende hud

  , innsendt av anne
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.11.2007 / kSunday. 19:44
  Hei Helge :)Jeg synes det er lekkert med litt skimmer på kroppen, men ikke glitter! Synes det er stilig når huden ser litt "skinnende" ut. Etter at min favoritt-bodylotion fra Dior gikk ut av produksjon, har jeg lett etter en ny som får meg til å skinne... Noen tips?Synes også det er flott med skimmer i ansiktet, men har for lys hud for solpudder, har du noen gode make-up kremer å anbefale da?Klem fra Anne
  Hei Anne.Enig det er flott med skinn i huden. Til ansiktet vil jeg anbefale deg enten mineralfoundation, eller et pudder med skimmer, som du påfører der du ønsker effekten. Jeg synes det er lettere i ansiktet når du påfører med et pudder enn en krem, da har du mer kontroll, og jeg synes det er fint når denkelte partier skimmrer, og ikke hele ansiktet!Prøv for eksempel Makeup Store, Mac, Glo mineral, Benifit, Dior etc, de er alle bra merker. Det samme gjelder bodylotion, men prøv Chanel også.Lykke til.Hilsen Helge

  Napping av bryn

  , innsendt av Peggy
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.11.2007 / kSunday. 20:47
  Hei Helge!Jeg lurer på om du har noen tips til hvordan man egentlig napper øyebryn? Jeg sliter litt med å få dem jevne og få fasong på dem, hva skal jeg egentlig gjøre?
  Hei PeggyGå inn på en av mine makeup-videor, feks glam-makeup, som du finner ved å klikke her. I videoen viser jeg trinnvis hvordan dette gjøres, og hva man går etter. Det er kjempeviktig at man rydder opp i brynene, du får et mye flottere uttrykk. Og brynene jevnes eller forsterkes, så bruk en øyebrynsskygge, det blir soft og flott.Lykke til.Hilsen Helge

  Hei Helge:)

  , innsendt av
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.11.2007 / kSunday. 21:07
  Jeg har halv-langt til langt og litt gradert og oppklippet hår. Håret Det er veldig glatt, og blir dermed også veldig flatt. Jeg ønsker meg mer volum og liv i det når jeg skal ut i helgene, og har prøvd det meste. Det hele ender som regel bare med at håret mitt blir stivt og nesten "skittent" av forskjellige produkter, og det ønskede volumer uteblir hver gang:( Har du noen ideer til produkter eller andre tips blir jeg veldig glad! :D
  HalloIkke helt enkelt det der nei, volum og løft på et langt hår er ikke alltid så lett. Du har prøvd det meste, og det finnes deverre ikke noe hokus pokus her, nei. Men én ting som kan funke er varmruller, hvis du tar en del hår i hver rull. Da blir det ikke så krøllete, og du vil få litt løft og bevegelse, veldig bra. En annen ting er å rulle håret opp når det er tørt på vanlige hårruller, spray litt over med en setting-lotion, føn det, og gå litt med det, da vil du også få litt løft, men føler varmrullene holder litt mer. Prøv dette ut, og lykke til.Hilsen Helge

  , innsendt av Trine
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.11.2007 / kSunday. 21:27
  Hei!Jeg har ganske mørkt hår og ønsker å stripe håret lyst.. er det lurt? tror du det blir bra?
  Hallo Trine.Det er ikke så enkelt å svare på uten og vite mer om deg og håret ditt, eller å se bilde av deg. Men ønsker du litt liv i fargen, så kan noen lyse striper absolutt være med å live det litt opp.Lykke til.Hilsen Helge.

  hårmaske til tørrt hår

  , innsendt av Aina
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.11.2007 / kMonday. 09:28
  HeiHåret mitt er veldig tørrt og uten glans. Jeg lurer på om du har noe tips på hårmaske jeg kan lage med ingredienser jeg har på kjøkkenet? Har hørt at olivenolje er for eksempel veldig bra for håret stemmer det? Har du en oppskrift på en god hårmaske til tørrt og skadet hår?Takk!
  Hei Aina.Har dessverre ingen oppskrift på en hårmaske du kan lage selv hjemme. Men hvis du ikke vil kjøpe en maske hos din frisør, så er olivenolje absolutt noe å bruke, men pass på, det kan bli veldig tungt av det. Jeg vil anbefale deg at du kjøper en god hårmaske hos frisøren din, som er bygget opp for et tørt og slitt hår, unn håret ditt det!Hilsen Helge.

  Sveis til besvær

  , innsendt av Kathy
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.11.2007 / kMonday. 11:01
  Hei :-).Jeg har tjukt, blondt hår med fall. Det er egentlig ganske fint, hehe. Men... jeg har et problem med at jeg får så skrekkelig hodepine hvis jeg gjør noe som helst med det. Å skulle sette det i en spenne eller et strikk en hel dag er å spør etter en begredelig natt. Og sånn har det vært hele livet mitt. Hvorfor er det sånn? Finnes det noe tips til hvordan jeg skal kunne fikse håret mitt litt av og til så jeg ikke alltid er helt lik?
  Hallo Kathy.Problemet er at håret ditt kan bli for tungt, og faktisk gi hodepine, og det er mange med deg, det er mange som har et tykt og langt hår som forteller det samme som deg. Det som vil hjelpe på problemet er dessverre å klippe det en del. Og det blir verre når du har tyngden et sted, fremfor når det er løst, og lettere hvis du får det oppsatt uten at det henger ned, og at det ikke strammer og gir tyngde. Lykke til.Hilsen Helge.

  disco-look!

  , innsendt av Tullemor
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.11.2007 / kMonday. 11:11
  Hei!Jeg skal på disco-julebord og har sølvkjolen og sølv-platåskoene klare. men hva gjør jeg med håret? Har tenkt på afro-parykk, men hadde vært kjekt om jeg kunne gjort noe med mitt eget hår i stedet. Håret mitt rekker et stykke nedenfor skuldrene og er uten krøller. Hva gjør jeg? Og har du noen sminketips som kan gjøre meg klar for flashdance? Jeg tåler sterke farger.Tullemor
  Hei Tullemor.Gud så gøy, jeg vil også...... Her er det bare å kjøre på, masse glitter, og det er flott hvis øyemakeupen går i sølv, falske vipper, kjempeglossy munn, men ikke sterk farge her. Håret, hm tja si det..... det hadde vært veldig stilig med en parykk, og gjerne afro, det er også enklere enn om du skal prøve på ditt eget hår...du får kjøpt billige parykker som ser ok ut...Lykke til.Hilsen Helge.

  Mineralsminke

  , innsendt av Lise
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.11.2007 / kMonday. 11:42
  Hei Helge,Jeg lurer på om det er bedre for huden å bruke mineral sminke? Jeg er 27 år og sliter fremdeles med litt uren hud. Hadde vært fint å vite litt om dette.Burde jeg forresten begynne med anti aldringsprodukter nå?Hilsen Lise
  Hei Lise.Du kan fint begynne med produkter som er litt mer aktive nå, det er med på å forebygge bra. Når det gjelder makeup generelt, så lenge du er flink til å rense og pleie huden din, så er du safe. Men det er enkelte mineralmakuper som er bedre enn andre, ta deg en runde og test ut litt, og se hvordan huden din reagerer.Lykke til.Hilsen Helge.

  Tips

  , innsendt av christine19
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.11.2007 / kMonday. 11:45
  Hei :-)Jeg skal på to julebord nå i november og desember, og jeg vet ikke hva jeg kan ha på meg eller hvordan jeg skal style håret og sminke. Hvordan farge på kjole og tilbehør? Hvordan sminke passer til? Jeg har ganske kort (bob) lyst hår, blå øyne og ganske blek i huden.Og så lurer jeg på om jeg skal farge håret, kunne jeg ha kledd brunt hår?Håper på et par tips fra deg:=)Tusen takk:)
  Hei Christine.Her kom det litt for mange spørsmål som jeg ikke kan svare på uten og ha sett deg. Jeg vil anbefale deg at du sender meg spørsmålet ditt på nytt med bilde til meg på helge.kk, da kan jeg gi deg riktige svar. Venter spent.Hilsen Helge.

  Store porer

  , innsendt av Christina
  Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.11.2007 / kMonday. 11:49
  Hei! Jeg har store porer i ansiktet og får veldig lett blank nese med ellers tørre partier. Renser huden morgen og kveld og peeler 2-3 ganger i uken og tar ansiktsmaske etter peelingen. Er det noe mer jeg kan gjøre for å bli kvitt porene?Har også veldig veldig tynt hår nå, pga kronisk sykdom. Er det noe jeg kan gjøre for å få det til å se tykkere ut uten å tynge det ned med stylingprodukter?På forhånd tusen takk for svar!Hilsen Christina.
  Hei Christina.Det som er viktig når det gjelder din egenpleie av huden din, er at du bruker produkter som du vet passer til huden din, og at de er anbefalt av en som kan hud!!! Regelmessig behandling hos en hudpleier er lurt! Bruk gjerne et anti-t-zone produkt under makeupen, det matter ned litt ekstra. Bruk gjerne en foundation som inneholder litt pudder, det dekker litt ekstra.Håret. Pass på slik at det ikke blir for langt og tungt, bruk lette stylingprodukter i håret, som bygger opp volum, uten at det tynger håret. Krølltang og hårruller (på tørt hår) er tingen å hjelpe seg med, for å få frem mer liv og volum i håret. Bruk shampoo for et fint hår, og ikke bruk så mye conditioner i håret.Lykke til.Hilsen Helge.  Bli lekker til julebordet
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer