Hud & Hår

Bli sexy og frekk

Vil du øke spenningsnivået litt? Helge gir rådene.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Vil gjerne ha noen tips om sminke og hår - hvilke farger som passer meg og lignende. Jeg liker å eksperimentere litt med sminke, men ofte blir det brun/bronse øyeskygge, maskara og eyeliner. Er vel litt rocka, men slik jeg ser meg selv nå, ser jeg litt «blond og bimbo» ut. Hvordan kan jeg se litt mer sexy og frekk ut?AnonymSvar: Hår: Tar du en utfordring? Klipp deg skikkelig kort! Behold litt lengder rundt ansiktet, men klipp det kort. Kort lugg, få frem ansiktet ditt og få vekk din følelse av å være bimbo. Bli mer frekk og sexy som du ønsker, og man trenger ikke nødvendigvis ha langt lyst hår for å oppnå det. Finn deg en kul og dyktig frisør. Når det gjelder hårfargen din, kan du godt beholde noe av det lyse, men gjør det lit kaldere - ev. med noen kalde farger innimellom, som brekker av for det lyse.Makeup: Prøv deg frem med kalde farger på øynskyggen i tillegg til sort, det vil kle deg. Du kler litt dramatiske øyne og look. Vær frekk! Gå for litt kalde, røde kinn, eller legg en skygge i underkant av kinnbena. Bruk mye gloss på munnen, men ikke nødvendigvis i for kraftig farge. Markér heller øyne og ton ned munnen. Tør å våge, du kan bli kanonstilig. Lykke til!Helge Borgenmakeupeksperthelge@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer