Nettmøte

Bli sommersprek med Jill

Treningsekspert Jill Jahrmann stiller til nettmøte på kk.no fredag 7. juli, klokken 11-13.

Bli sommersprek med Jill
Publisert
Sist oppdatert
Jill Jahrmann (36) er utdannet fysioterapeut og jobber for SATS-kjeden. Hun er KKs faste treningsekspert, og holder jevnlig foredrag om temaer som effektiv trening, aktiv livsstil, overskudd til hverdagen og yoga. I tillegg har hun skrevet bøker om trening, yoga og vektreduksjon.

Jill kan svare på alle spørsmål som berører trening og fysisk aktivitet - alt fra styrketrening til turer i skog og mark. Orker du ikke trene som vanlig i sommervarmen og vil ha tips til alternativer, eller kanskje du ser ferien som et perfekt tidspunkt for å komme igang? Jill kan svare. Hvis du sliter med motivasjonen, trenger hjelp til å velge treningsform eller lurer på hva slags trening som er mest effektiv, er Jill den du skal spørre.

Send inn spørsmål til Jill allerede nå.

Nettmøtet er nå avsluttet.

Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

Ellipse

, innsendt av Anne
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0013.06.2006 / kTuesday. 21:27
Hei!Jeg står på Ellipsemaskinen 1 time ca 5 ganger i uken + at jeg trener litt styrke i tillegg.Er dette bra nok trening med tanke på å opprettholde en god fysisk form? Jeg varierer motstand og grader oppover...Vennlig hilsen Ellipsemaskin-entusiast!
Hei AnneJeg er en fan av ellipsemaskiner selv. De gir god bevegelse og bra treningseffekt samtidig som du slipper støt som ved løping. En time er lenge, blir det ikke kjedelig?Det er i alle fall mer enn nok trening for å opprettholde en god form. Om jeg skal gi deg et råd må det være å variere litt, ellers kan du lett gå lei. Bli for eksempel med på en spinningtime en gang i uken, og/eller en styrketreningstime.Hilsen Jill:-))

kondisjon vs. styrke

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0013.06.2006 / kTuesday. 21:39
Hei! Jeg ønsker meg en strammere og slankere kropp. Trener derfor m god effekt; høy intensiv kondisjonstrening på mølle 3 ganger i uken, samt styrke på beina like etterpå. Dagen etter trener jeg styrke for overkroppen, med påfølgende moderat kondisjonstrening(3x/uke). Jeg trives med å trene så mye, problemet er bare at jeg blir veldig tung i beina av dette. Vurderer derfor å måtte kutte enten en dag med høyintensiv kondisjon eller en dag med styrketrening på beina. Men vet ikke hva jeg ev. skal kutte? Kondisjon er jo mest kaloriforbrennende, samtidig tenker jeg at hvis man først skal trene styrke må jo beina være viktigst, da det er her vi har størst muskler..har du noen tips? På forhånd takk:)
Hei duDette var da et veldig ambisiøst opplegg, men som du selv sier så trives du med det. Om du skal kutte ut noe ville jeg tatt bort en høyeintensiv kondisjonstrening OG en styrkeøkt på bena. Det er mer enn nok med to av hver. Denne nye fridagen kunne for eksempel brukes på en morsom saltime eller aller helst yoga eller pilates. Da får du optimalt utbytte av treningen din. Dersom det er slik at du vil opprettholde seks treningsdager og ikke gjøre større endringer, dropp styrketreningen for bena.Lykke til med treningen, og om du går lei, husk at to-tre ganger i uken også er kjempebra!Jill:-)

Ønsker strammere mage

, innsendt av Desiree
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0013.06.2006 / kTuesday. 23:50
Hei Jill.Begynte i Januar på Grete Roede kurs og har klart å slanke meg 14kg,er utrolig stolt av det.Men jeg har født et barn for snart 4år siden og har aldri blitt kvitt magen etter graviditeten.Jeg har prøvd en periode å trene på helsestudio,men sønnen min likte ikke å være der.Samtidig som jeg begynte å slanke meg gikk jeg 1times tur hver dag og prøver å trene magen litt etterpå.Men jeg trenger virkelig gode tips og råd for at jeg skal lykkes med en flattere mage.Jeg er villig til å prøve alt og har tenkt til å kjøpe meg trimaparater til hjemmebruk.Jeg håper at du kan gi meg alle gode tips og hjelpe meg med dette.Tusen takk på forhåndHilsen Desiree
Hei duGratulerer med vellykket vektreduksjon! Det står det virkelig respekt av. Se for øvrig mitt svar under heading magefett rett under.Jill:-)

Løpeglad med kneskade

, innsendt av Ingeborg
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 00:13
Hei!Er en joggeglad kvinne 44 år som i hele vår har gledet meg over lange turer på 1-2 timer i skogen. Etter fall under annen trening slo jeg kneet og får smerter og hevelse når jeg prøver å løpe igjen. Har du gode råd for hvordan jeg kan drive litt kondisjonstrening mens jeg venter på at kneet skal bli bra? (Har sjekket hos lege.)Trenger sårt å "blåse ut" med høy puls!
Hei IngeborgDu har min fulle sympati. Jeg er joggeglad selv, og rusler for tiden rundt med menisk-skade som rehabiliteres. Kjedelige greier!Ulike kneskader vil kreve ulik tilnærming, for noen er vridning det vonde og for andre er det støt som ikke fungerer. Det viktige er i alle fall at du i denne perioden trener former som ikke gjør vondt i kneet, du må altså prøve ut.Tips til utprøving: Sykling ute, spinning og elliptisk maskin (også kalt rotex eller synchro). For å oppnå utblåsningen vil jeg sette en knapp på spinningtimen. Det gjør i alle fall susen for meg. Ta på deg pulsbelte og prøv ut de ulike formene, så finner du det som passer både personligheten din og det vonde kneet ditt best.Lykke til!Jill:-)

Trening i varme

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 03:07
jeg synes det er så slitsomt å trene når det er så varmt som nå, fordi jeg svetter så fælt. Har du noen gode råd mot det?
Hei duSvette er nok bare noe du må venne deg til når du trener ute om sommeren. Du kan jo snu på det hele og tenke på svettingen som en god og nyttig rensing av kroppen? Mange synes at svetting er en viktig del av det å føle at de trener, og de mistrives om vinteren når ikke svetten siler under trening.Tips: Bruk gjerne et skjerf eller pannebånd rundt hodet for å slippe at svetten renner ned i øynene. I tillegg er det viktig å ha klær det går an å svette i, såkalte tekniske klær som ikke blir tunge og våte. Bruk lette, tynne materialer. Spør gjerne i sportsbutikken om hjelp.Nyt varmen og sommeren med bra, svett trening!Jill:-)

Forbrenning og mat

, innsendt av Undrende
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 03:08
Jeg lurer på hvilken trening som øker forbrenningen mest og hvilken mat som passer best til.
Hei undrendePå kort sikt er det alle former for kondisjonsformer som øker den daglige forbrenningen. Det er fordi kroppen bruker veldig mye energi under treningen. På slutten av dagen kan du regne sammen hvor mange kalorier du har forbrukt, og dette regnestykket blir mye høyere med en skikkelig økt kondisjonstrening. Du kan velge blant rask gange, stavgang, jogging, sykling, spinning, fjelltur, aerobic, kondisjonsmaskiner.... Det viktige er at du kjenner at du tar i og at du blir anpusten gjennom hele økten.På lengre sikt er styrketrening også viktig. Når du trener skikkelig styrketrening med tung motstand bygger du opp musklene litt. Når du får litt mer muskler øker forbrenningen din hele døgnet, fordi musklene bruker energi på å opprettholde seg selv. Fikk du svar? Først kondisjon, og deretter styrke i tillegg. Ikke start med begge på en gang, det blir for mye for både hodet og kroppen!Jill:-)

trening/slanking

, innsendt av bolla
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 08:37
Hei har trent ca 2-3 ganger i uka i et halvt år. Hovedsaklig kondisjon men også styrke min 1 gang pr uke. Merker formen har blitt mye bedre og at jeg er fastere i kroppen. Likevel kjennes det nesten som magen har blitt større!Er det riktig at når man trener forblir fettet "utenpå" musklene og at man må slanke seg for å bli strammere?
Hei BollaSå bra at du trives med treningen og føler deg sprek. Er ikke det deilig?Jeg vet ikke om jeg forstår spørsmålet ditt, men bare for å roe deg ned med tanke på magemuskler først - disse kan ikke bli så store slik at de buler ut og får magen til å se større ut!Du har imidlertid helt rett i at øvelser for magen ikke fjerner fettlagrene på magen. Om fettlagrene skal forsvinne må det skje ved reduksjon av fettlagrene generelt - ved at du bruker opp flere kalorier enn du spiser. Enten ved å bruke mer på bevegelse og trening eller ved å spise smartere og sunnere. Lykke til videreJill

Dårlig form

, innsendt av NK
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 09:00
Hei du! Jeg skulle så gjerne ha begynt og trene. Jeg er i utrolig dårlig form. Jeg bor i nærheten av en SATS og kunne tenke meg å gå dit, men lurer på: har de noen spesielle partier for utrente? Blir så flau hvis alle andre er i ok form mens jeg peser som en hval etter et kvarter...
Hei NKPesing gjør da slett ingenting! Alle peser når de trener, også de veltrente. Jeg har imidlertid flere gode forslag til deg når du skal i gang, og jeg synes det er helt riktig avgjørelse å starte med gruppetrening. Bra for både motivasjon og læring.Du bør se etter gule timer på timeplanen. De holder ikke et kjempehøyt tempo, og er tilpasset de som er nye. Gul Aerobic eller Step 30 er halvtimes kondisjonstimer. StramOpp er en styrketreningstime på 55 min med oppvarming først. StramOppPuls har litt lenger kondisjonsdel slik at det blir 50/50 kondisjon og styrke. Ta deg gjerne er tur på MageRygg 30 også. En halv time med skikkelig effektiv mage - og ryggtrening.Lykke til!Jill

Ny trening

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 09:02
Jeg har lagt merke til at det har kommet mye ny trening på banen, veldig mye kropp og sjel-fokus. Senteret jeg trener på (ikke i en kjede) har begynt med en hel rekke nye tilbud. det virker som om mye av dette er mer sjel enn kropp, hvis du skjønner? Er det noen vits i å delta på sånne timer for formens skyld, eller er det bare for å bli avslappet?
Hei duGod beskrivelse - mer sjel enn kropp:-)). Jeg forstår innstillingen din. Man har jo ikke allverdens tid til å trene, så hva gir bra effekt, ikke sant?De kropp og sjel timene som gir god effekt også på fysikken er SatsYoga, Poweryoga og Ashtanga yoga. I tillegg vil du ha god nytte av pilates. Roligere former er klassisk yoga, hatha yoga og T´ai chi. Du vil kjenne selv hva som gir fysisk effekt eller ei.Jeg vil råde deg til å prøve om du synes at du har tid. Min mening er at disse treningsfomene fyller et viktig hull i vestlig trening med både smidighet, funksjonell styrke, kroppsbevissthet, tilstedeværelse, konsentrasjon og indre ro. Alle disse er viktige å ta med seg.Jill:-)

Sit-ups

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 09:04
Nå er jeg forvirret! Da jeg gikk på skolen, lærte vi at sit-ups var det beste for å trene magen. De siste årene har jeg lest og hørt mye om at vanlige sit-ups ikke virker, at man heller skal gjøre andre ting. Er det riktig?! I såfall: hvordan klarte folk å trene seg til flate mager for 20 år siden hvis sit-ups ikke virker?
Hei duSit-ups er en aav mange øvelser som kan være bra for mage og rygg. Det viktige er å gjøre den riktig for at den skal være bra. Det vil si; i alngsomt tempo samtidig som korsryggen presses i gulvet og magen trekkes inn både mens du løfter opp og ned igjen.Men den er ikke "det best for magen" slik man tidligere trodde. Grunnen er at magemusklene og tildels ryggmusklene både ser ut og oppfører seg annerledes enn alle andre ryggmuskler. I tilleg har de en helt annen oppgave. Mens musklene i ben og armer skal være sterke for å løfte, bøye, løpe, hoppe osv. skal musklene i mage og rygg passe på at ryggen er stabil mens alle disse andre øvelsene gjøres. Selve sit-ups bevegelsen trenger vi ikke i dagliglivet (md unntak av når vi står opp av sengen om morgenen). En ny innstilling til magetrening er å utsette magemusklene for mange ulike utfordringer slik at de blir allsidige, gode støttemuskler. Da gjør de joben sin. Du ser noen eksempler i denne artikkelen. http://www.kk.no/php/art.php?id=287641Til slutt: Flat mage kommer av en blanding av svært lavt fettnivå og god kontroll med de stabiliserende magemusklene som er nevnt over. Men først og fremst er det alstå snakk om lite fett på magen...Jill:-)

MÅ jeg trene?

, innsendt av Silje
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 09:09
Hei! Jeg er 32 år. Har tvillinger på tre år. Jeg er så heldig at jeg kan være hjemme med barna. De går i barnepark noen timer i uka, men ellers er vi sammen hele dagen. Jeg leker med dem, tar dem med på det meste og flyr rundt. Vi går turer stort sett hver dag, leker i parken og finner på andre aktiviteter. I tillegg gjør jeg mesteparten av husarbeidet hjemme. Når mannen min har ferie, drar vi ofte på "aktive" turer med ski om vinteren, fotturer/padling etc. om sommeren. Jeg synes i det hele tatt at jeg lever ganske aktivt, at jeg rører meg mye. Trenger jeg å trene i tillegg? Jeg synes jeg er i god form, tåler mye før jeg blir kortpustet og svett.
Hei SiljeDet høres ut som du har noen heldige barn. Tenke seg å ha en sprek og morsom mamma som både ar tid og dessuten tar dem med på flotte aktive naturopplevelser. Gratulerer med gode valg!Du er antagelig såpass mye i aktivitet at du strengt tatt ikke trenger målrettet trening nå. Det er imidlertidig lurt å tenke på det litt for fremtiden. Det du ikke får med ditt aktive liv er de litt hardere anstrengelsene over tid. Da snakker jeg om skikkelig kondisjonstrening og skikkelig styrketrening. Begge disse to virkemidlene er gode å ha for å bremse aldring etter hvert. Kondisjonstreningen holder deg frisk og vital, den reduserer forekomsten av nesten alle sykdommer og plager. Styrketreningen vil hjelpe deg med å beholde muskelmassen når denne gradvis bygges ned med årene. Når den bygges ned reduseres også forbrenningen, vil vil alstå beholde musklene for å opprettholde 20-års forbrenningen, og det er fullt mulig med god styrketrening.Lykke til videre.Jill:-)

Pilates

, innsendt av Janne
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 09:15
Hei!I tillegg til å ut og gå 2-3 ganger i uken (varierer mellom rolige turer på 90-120 min og hardere turer på 60-90 min i bratt terreng) har jeg nå kjøpt en pilates-video. Programmet for nybegynnere tar ca 20 min. Hvor ofte anbefaler du å trene pilates? Selv hadde jeg tenkt 3 ganger i uken. Høres det greit ut?Takker for svar. Hilsen Janne.
Hei JanneDette er et strålende opplegg. Jeg kan bare si JA! Kjempebra:-))Jill

Sykkelferie

, innsendt av Tråkker´n
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 10:13
Jeg har lyst til å dra på sykkelferie i Danmark til neste år. Da har jeg tre uker fri og kan gjøre hva jeg vil. Problemet er at jeg ikke er i så veldig god form. Hvor bør jeg være formmessig for å gjennomføre en sykkelferie med noen timers sykling hver dag? Hva bør jeg trene for å komme i form til noe sånt?
Hei Tråkker´n Så fint at du tenker litt forberedelser. En slik sykkeltur betyr jo mange timer på sykkelsetet, så det er vel verdt å være klar for det.Denne sommeren kan du jo begynne å sykle lette fine turer. Etter hvert som du blir vant til å sitte på sykkelen kan turene bli litt lenger - opp mot 2-3 timer. Om du sykler to ganger i uken er det flott. I vinter kan du bli med på spinningtimer. Da bygger du opp formen din til å tåle mye mer enn det danske landskapet, du kommer antagelig i kjempeform, men det er bra. Da ar du nemlig litt ekstra form slik at de danske sykkelturene vil gå som en lek. Til våren igjen kan du gå inn for å sykle flere lange turer før du skal avgårde slik at bakenden er vant med å sitte timesvis på sykkel. Jeg vil anbefale sykkelbukse!Jill

Hjemmeutstyr

, innsendt av Lillian
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 10:14
Er det noen vits i å kjøpe hjemmeutstyr fra f.eks. postordrekataloger og tv-shop, eller er disse apparatene stort sett bare tøys? Jeg har ikke så veldig god råd, men kunne tenke meg et treningsapparat hjemme. Kan man evt. kjøpe sånt brukt?
Hei LillianBrukt utstyr kan kjøpes på Finn eller hos www.norskfitness.no. Den sistnevnte selger litt større apparater. Det aller beste jeg har hjemme er en spinningsykkel. Den koster litt, men man kan få den brukt. Bli med på noen sykkeltimer på treningssenter så du vet hvordan det gjøres, lag din egen musikk-cd og kjør avgårde.Det er ærlig talt mye rart og lite nyttig å få kjøpt der ute. Du kan jo ta en titt på denne artikkelen. http://www.kk.no/php/art.php?id=294986En treningsstrikk er et godt hjelpemiddel, det samme er KK sin strikkstang. Eller kan det være nyttig med noen vekter/manualer og en god matte.Lykke til!Jill

Kaffe

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 10:30
Er det sant at man forbrenner mer hvis man drikker kaffe før man trener? Synes det høres merkelig ut, men jeg prøver å gå ned en del og er villig til å forsøke alt.....Hilsen Lise
Hei LiseDenne opplysningen er av typen "sikkert interessant for mikrobiologer, men ikke relevant for vanlige mennesker". Om det er slik at kaffen kanskjemuligens kan ha en bittebitteliten effekt på forbrenningen de første to minuttene av treningen, så har dette ingen praktisk konsekvens, det er ikke nok til å gjøre noe utslag. Da er det MYE viktigere hva og hvordan du trener, og spesielt med hvilken intensitet.Jill:-)

magefett

, innsendt av juliane
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 10:59
HeiEr en aktiv dame på 31år som trener det meste på helsestudio,men magefettet blir jeg ikke kvitt. Trener spinning, jogging, aerobic, stryrke,pilates og yoga. Har du noen effektive metoder som tar knekken på magefettet?
HeiDet er veldig mange som er opptatt av fettlagrene rundt magen. Pussig egentlig, fordi dette fokuset har kommet sammen med moten med lave bukselinninger. Slik motebildet er i dag er dette området det man legger mest merke til i motsetning til før da man kunne skjule magens nedre del med høyere linninger på buksa.Over til spørsmålet ditt. Det finnes ingen øvelser i hele verden som kan fjerne fettvev, verken rundt magen, på overarmene eller andre steder. Man kan trene styrke for å få en mer spenstig muskulatur under fettet, men selve fettet kan altså ikke påvirkes av enkeltøvelser. Den eneste kjente måten for å redusere fett (foruten kirurgi) er å sørge for at forbruket av energi (trening, generell aktivitet, god muskelmasse) er høyere enn inntaket (hva du spiser). Da vil kroppen redusere fettlagrene og bruke dem i forbrenningen. Det vil tas fra fettlagrene rundt omkring på kroppen slik kroppen er programmert, og det tas aldri bare fra et sted.Nå skal det sies at trening har vist seg via forskning å være den mest effektive metoden for å redusere fett rundt livet fordi kroppen velger det lett omsettelige fettet derfra i forbindelse med trening der kroppen trenger mye energi på kort tid.Det er altså skikkelig trening som gjør susen. Både kondisjon og styrke, men mest kondisjon.Lykke til med treningenJill

pilates

, innsendt av Kate
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 10:59
Hei!Ser at alle stjernene driver med pilates. Hva går det ut på egentligm,og hvordabn er treningseffekten av pilates?
HeiDu har helt rett i at endel "stjerner" bidrar til en liten hype rundt pilates. Det er en treningsform som ble satts sammen av tyskeren Joseph Pilates. Han hadde dårlig helse og vond rygg. Treningen går ut på øvelser for å styrke og øve opp kontrollen av kjernemusklene i mage og rygg samtidig som pusten brukes målbevisst. Det er flott trening av kjerne og kroppsbevissthet, men ikke nok alene. Blandet med kondisjonstrening og styrketrening for armer og ben er det en suveren treningsform.Jill

Trening og barn

, innsendt av Guro
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 11:02
Jeg har en 13 år gammel sønn jeg begynner å bekymre meg for. Han beveger seg ikke utover en ti minutters rusletur til skolen, og all fritid brukes på dataspill. Han begynner å bli slapp i fisken, og jeg bekymrer meg for helsa hans. Hvordan kan jeg oppmuntre ham til å forbedre formen uten at han føler at jeg presser? har du noen forslag til aktiviteter som er morsomme for en gutt på 13 og som vi kanskje kan gjøre sammen?
Hei GuroDet er nok mange foreldre som føler med deg her. Det er en bekymringsfull utvikling av ungdommers stillesittende liv. I den alderen han er betyr venner alt. Har han venner som er aktive. Driver de med noe han har lyst til? I tilleg til at venner er viktig, er det avgjørende at trening/aktiviteter er gøy. Spør han om det er noe han har lyst til å lære seg. Kanskje snowboard, skateboard? Kanskje en form for kampsport? Det kan jo du også være med på (joda, det kan du). Har han rollerblades? Om ikke kaan dere jo lære denne ferdigheten sammen.Dra gjerne ut på tur med hele familien. Gjør ting som er morsomt. Legg inn små rebusoppgaver, bruk fantasien. Ta gjerne med en av kameratene hans på tur. Morsomme turer kan sprites opp med leie av kano for eksempel. Sykkelturer med spennende mål er også en god mulighet.Håper du fikk noen tips.Jill:-)

yoga etc

, innsendt av Linn
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 11:04
Hei, jeg har lyst til å begynne å trene litt, men hater å stå side om side med andre og svette på tredemølle, sykkel etc.Har sett at flere sentre tilbyr timer i yoga, pilates, taichi, balanse osv - er det noen treningseffekt i dette, dvs får jeg strammet opp noe, eller er dette mer mental trening? Har du generelt noen gode tips for å komme opp av sofaen?
Hei LinnSe svar under heading Ny trening under. Det er mange gode kropp&sjel treningsformer!Pilates er kjempefint. Blander du denne gode og grundige kjernetreningen med noen raske gåturer blir totalen veldig bra.Jill

elliptisk maskin

, innsendt av Nina
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.06.2006 / kWednesday. 12:19
Hei Jill!Jeg har tenkt på å kanskje investere i en elliptisk maskin. Er det bra trening? Hvor kan man skaffe en slik maskin? Har sett de på xxl,er de av god kvalitet?
Hei NinaJeg har ikke testet maskinen de har på XXL, men er bittelitt skeptisk til slike i utgangspunktet. Maskinene som finnes på treningssentrene koster titusener, så det sier seg selv at en hjemmeversjon ikke blir like god.Jeg synes du kan prøve en elliptisk maskin på treningssenter med pulsbelte, og gjøre det samme med modellen på XXL (de har den sikkert stående for test?) Da får du svar på om følelse er nogenlunde lik. Husk at det viktige med slike kondisjonsmaskiner er at du skal kunne holde på lenge av gangen. Om det er vanskelig å balansere, hakkete eller du blir fort stiv i musklene er det ingen vits.Lykke til med eventuelt innkjøpJill
Bli sommersprek med Jill
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer