Spør Helge

Bli vårvakker med Helge

Trenger hud og hår en vårrengjøring? Spør Helge Borgen om råd i nettmøtet mandag 14. april.

Publisert
Sist oppdatertHelge Borgen er vår faste makeupekspert. Han er tidligere norgesmester i styling og ordner makeup, hud og hår på kjendiseliten.

Har du spørsmål til ham, kan du sende en e-post til helge@kk.no

OBS! Du må også sende med et bilde av deg selv for at Helge skal kunne gi personlige råd.Vår skjønnhetsekspert Helge Borgen gir deg mer enn gjerne råd om hudpleie, makeup og hår.

Du treffer ham i nettmøte mandag 14. april fra 12-14.

Han har solid erfaring etter 22 år i forskjønnelsesbransjen, og deler villig vekk sine beste råd om makeup, hudpleie, hår og styling med kk.no-leserne.
Helges mål er ikke å skape trendslaver det går 13 på dusinet av, men å gi deg en look som passer perfekt for deg, basert på personlighet og ansiktstrekk.

Helge har hatt ansvaret for styling til blant annet Nobelkonserten og Grand Prix, samt en rekke prisutdelinger, filmer og tv-serier. Han er også fast stylist for frokost-tv. Han har vunnet norgesmesterskapet i makeup og var dommer i VM i makeup 2006.

Helge har sin faste ekspertspalte her på kk.no, hvor du som leser kan sende inn et bilde av deg selv og få personlig veiledning.


Klikk her og se Helges videoguide til en perfekt makeup trinn for trinn


Send inn dine spørsmål til Helge nå.


Nettmøtet er nå avsluttet.

Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

pudder????

, innsendt av puddernub
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.04.2008 / kWednesday. 18:34
hvordan legger man pudder bra jeg får hele tiden forskjellige farger på nesa, kinnene og panna HJELPhilsen puddernub
Hei Puddernub.For å få så perfekt makeup på huden som mulig, så bruk først en foundation som har eksakt samme farge som din egen hud, så børster du veldig lett over med et transparent pudder, og børst med hårene, ikke mot. Da legger pudderet seg fint, og det har da et godt underlag. egger du et vanlig pudder rett på huden, har det et veldig tørt underlag, og pudderet blir fort skjoldete.Lykke til.Hilsen Helge.

vipper

, innsendt av Marie
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.04.2008 / kWednesday. 18:35
Jeg vil ha lange fine vipper med maskara men har lit problemer der så kanskje du har noen hjelpsome triks ville det være til kjempe hjelp
Hei Marie.Bruk gjerne en primer først, så bruk gjerne litt tid når du påfører maskaraen, jobb med vippene, børst gjennom med en nøytral kost mellom noen av maskaralagene. Husk å rense hver kveld!!!Lykke til.Hilsen Helge.

Billigprodukter farlige?

, innsendt av Sarah
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.04.2008 / kWednesday. 18:36
Hei! Jeg lurer på om sminkeprodukter fra kjeder som feks. H&M er skadelige for huden på noen måte? Har selv en concealer derfra som jeg er meget fornøyd med. Burde denne likevel byttes ut med en fra et dyrere merke? (I så fall, har du noen anbefalinger? Er ikke fornøyd med verken YSL, Lancome, eller Shiseido sine). Vennlig hilsen meg :)
Hei Sarah.Disse merkene er neppe skadelig for huden, jeg opplever bare at man får et annet resultat. Men uansett så er det superviktig at du renser huden din hver kveld skikkelig, uansett merke, og med gode produkter som også er riktig for huden din.Lykke til.Hilsen Helge.

Svarte prikker

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.04.2008 / kWednesday. 18:36
Jeg er 16 år og jeg er ganske plaget av store porer og svarte prikker. Jeg renser ansiktet morgen og kveld og peeler det ca to ganger i uka. Jeg har også prøvd forskjellige produkter som skal hjelpe, men det hjelper ikke så mye. Jeg føler liksom ikke jeg kan gå uten sminke pga dette. For ellers har jeg en fin og sunn hud. Må jeg bare leve med det eller er det noe mer som kan gjøres?
Hallo.Du må ikke glemme at du er i en alder hvor kroppen er i en kjempeforandring, og det er helt vanlig med litt uren hud, men dette går over. Vær tålmodig, og fortsett med å være flink med å rense huden og peele den.Lykke til.Hilsen Helge.

Solpudder

, innsendt av Marthe
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.04.2008 / kWednesday. 18:37
Hei!Hvilket makeupmerke har et bra solpudder? Og hvordan skal man egentlig påføre solpudder i ansiktet for at det skal se naturlig ut?
Hei Marthe.Jeg synes at vår nordiske vinterbleke hud ikke kler solpudder enda, men om sommeren så glir solpudderet lettere inn i huden vår. Det er så alt for mange som buker solpudder, og sorry, men de ser ikke bra ut. Det er flott å være blek! Det viktige er å finne et solpudder som passer hudtonen din, og kun gir en friskhet i huden. Påfør pudderet med en rougekost, og legg den på "toppene" i ansiktet: kinnben, panne, hake etc. De fleste merkene har gode produkter.Lykke til.Hilsen Helge.

Øyenskygge/leppestift

, innsendt av kristina
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.04.2008 / kWednesday. 18:37
Hei Helge ! Jeg lurte på hvilke øyenskyggefarver en bør gå for dersom en velger å gå får den klassiske røde munnen? Har du noen tips for hvordan å unngå å få leppestiften dratt utover når en har på lipgloss i tillegg?Takk for råd hilsen Kristina
Hei Kristina.Ønsker du en klassisk rød munn, så er det flott å dempe øyen makeupen, enten å kun fremheve bryn, eyeliner og maskara, ingen ting mer. Eller å lage litt dybde med nøytrale farger, brunt, grått, sort, men dust. For å oppnå best mulig resultat på leppene, så liker jeg å bruke en lippliner i samme nyanse som lebestiften, og tegne opp konturen, men også legge lineren på hele leppen, da får du farge som gjør det holdbart, fordi blyanten er litt tørr, så lebestiften over, og så litt gloss. Du kan også legge foundation og pudder aller først på leppene, da sitter det enda bedre. Men det kan også fort bli for mye, prøv deg frem.Lykke til.Hilsen Helge.

Glød til gusten hud

, innsendt av Goldie
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.04.2008 / kWednesday. 18:37
Hei Helge og takk for kjempebra spalte! Hva er det beste tipset for å gi ansiktshuden glød? Hvilken peeling anbefaler du - noen favorittmerker? Og, jeg har mørkeblondt/sandfarget hår, blå øyne og relativt lys hud - hvilke farger på leppestift og øyenskygge passer jeg best til hverdags og til party? På forhånd takk for svar :-)
Hei Goldie.Det som gir huden din flottest glød, er å rense og peele huden din, og tilføre huden masse fuktighet, da får du en flott hud med glød og friskhet. Det er vel ingen hemlighet lenger at mitt favorittmerke er Babor, men Decleor, Matis og Carita er også supre produkter.Det er litt vanskelig å si hvilke farger du kler best uten å se et bilde av deg, men selvfølgelig så kler du de nøytrale fargene, naturfarger, det samme på leppene, om munnen kler de kalde eller varme fargene er ikke lett å si uten å se bilde av deg.Hilsen Helge.

Tunge øyenlokk

, innsendt av Anonym
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.04.2008 / kWednesday. 18:37
Kjære Helge! Kan du ikke være så snill å fortelle hvordan man sminker øyne med tunge øyenlokk? Bare noen få tips? Jeg har sjekket så mange videoer og bøker og nettsider, men det er alltid en modell med store åpne øyne, og det virker ikke så relevant for meg med ganske små øyne og tunge øyenlokk. På forhånd takk!
Hei Anonym.1. Alltid matte skygger! 2. Lys farge fremhever, mørkt demper trekker tilbake.3. Legg en lys matt skygge på hele lokket opp til brynet, så legg en mørk grå/brun skygge kun på lokket, ikke trekk den oppover!!!!4. Tynn sort/brun eyeliner, sort maskara.5. antaglig ingen ting på undersiden, det kan smale igjen øyet ditt, evnt litt langs undervippene, nesten usynlig, og kun halveis inn modt midten, 6.Ingen ting på våtkanten!! Evt hvit kajal.Av og til så kan det være finest å kun legge den lyse skyggen, og bare det av skygger, i tillegg til liner og maskara.Lykke til.Hilsen Helge.

Bryllup

, innsendt av Maja
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0009.04.2008 / kWednesday. 18:55
Hjelp! Jeg er blitt invitert i bryllup bare en uke før det holdes, og har selvfølgelig ikke fått planlagt noe angående hår og tøy. Jeg er nødt til å reise langt på selve dagen, og rekker ikke en tur til frisøren. Jeg har ganske langt, fint, typisk nordisk hår, klippet i etasjer, og vil gjerne ha oppsatt hår på dagen. Har du noen tips til hvordan jeg kan gjøre det selv? Og kan det i det hele tatt bli pent...? Noen stylingprodukter som kan få sveisen til å holde?
Hei Maja.Skaff deg gode hårspenner, både vanlige, og store og kraftige parykknåler, og en skikkelig god hårspray, da er du i allefall godt rustet. Det jeg tror ofte man gjør feil, det er at man er for opptatt av at dete skal se så korrekt og pent ut, ikke tenk på det. Del håret opp fra øre til øre, konsentrer deg om å få satt opp håret bak godt, tupér håret skikkelig, og sett det opp del for del, lag ditt eget system, jobber du etter et system så går alt. Avslutt med fronten, enten med eller uten skill, det er lettere med en skill for deg. Bruk litt spray til å begynne med, så mer og mer etterhvert som du blir fornøyd med resultatet. Skaff deg gjerne noe pynt av noe slag, det er kjekt å bruke over spenner etc. Lykke til.Hilsen Helge.

leppepomade

, innsendt av silje
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0010.04.2008 / kThursday. 23:21
Hei Helge!Jeg har aldri likt å ha lebestift på meg. Jeg har derfor brukt lepomade for å få litt glød i leppene. Har brukt mye lypsyl, men føler at den bare tørker ut leppene. Har du en favoritt som du kan dele med meg? Er på jakt etter en lepomade som gir masse fuktighet og som ikke tørker ut leppene. Og som er i stift..hilsen silje =)
Hei Silje.Det er korrekt at Lypsyl er uttørrende på leppene, som så mange andre leppepomader. Babor har en super god leppekrem som som ikke tørker ut, det samme har Decleor. Disse får du kjøpt kun hos hudpleieren. Prøv de!Lykke til.Hilsen Helge.

Øyebryn

, innsendt av Ida
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0011.04.2008 / kFriday. 20:20
Hei Helge! Først og fremst må jeg få si at jeg synes du er kjempe dyktig og gir mange flotte tips som er gode å ta med seg=) Det jeg lurer på er om du kan gi meg noen tips om hvor jeg kan gå for å få "perfekte" øyebryn? Mange ganger når jeg har gått til såkalte profesjonelle blir brynene for tynne:( Noen tips til noen bra steder? Ha fin dag! Hilsen Ida
Hei Ida.Takk for hyggelig tilbakemeldinger.Skjønner problemet, det er ikke alltid så lett å finne de rette. Makeup artister bør jo kunne dette, hvis du finner noen på en hudpleiesalong. Ofte er det ikke så mye som skal til, du klarer ikke å nappe dette selv? Brynene skal ikke være for tynne, enig. Beths beauty??Lykke til.Hilsen Helge.

sorte poser under øynene

, innsendt av fortvilet jente 18
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0011.04.2008 / kFriday. 23:43
Hei! Jeg er ei jente på 18 år og sliter med veldig store svarte poser under øynene. Dette har gjort at jeg har veldig lav selvtillit og det er meget skjemmende. Jeg har prøvd uttalige øyekremer uten hell. Så nå vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Jeg ser så trett, sliten og gammel ut. Blir deprimert av å se meg selv i speilet.Sminker de over, men de vises alltid under uansett.Hva råder du meg til å gjøre? jeg vil ikke ha det slik lengre. Det tar så mye av kreftene mine. Håper på svar! Hilsen fortvilet jente 18
Hei Fortvilet jente 18.Hvordan er det med kostholdet ditt, og væskeinntaket? Dette er kjempeviktig i forhold til at huden skal se frisk og sunn ut. Huden rundt øynene er veldig tynn, og det synes veldig godt hvis ikke kroppen er i balanse. Send inn et spørsmål til kks ernæringsekspert, og få litt hjlep der i forhold til kosthold.Lykke til.Hilsen Helge.

rødbrune flekker

, innsendt av jente20
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0012.04.2008 / kSaturday. 12:46
til sommeren vil jeg gjerne gå uten foundation får å bli brun, men jeg har røde/brune flekker i huden pga kviser.. hvordan kan jeg behandle det?
Hei Jente 20.Renser du huden din skikkelig, og bruker produkter som huden din liker, både rens og fuktighet? Prøv også et produkt for kviser som er desinfiserende. Du har antagelig en fet/kombinert hud, dette må du ta hensyn til, ellers så vil du ikke oppnå et bra resultat. Når huden kommer i solen og sommeren er her, så vil huden din bli mye bedre, men husk solkrem.Lykke til.Hilsen Helge.

, innsendt av Marie
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0012.04.2008 / kSaturday. 13:16
Hei!Jeg har to spørsmål; det føste er om jeg, en jente på 18 år, trenger å bruke øyekrem... Eller er det bare for de eldre som begynner å få anydning til rynker?Det andre er om mineralpudder. Jeg bruker I.d sminke siden det er rene mineraler. Det er jo ganske dyrt, og jeg ser nå at isadora har kommet med noe lignende, men som er mye billigere... Er dette akkurat like bra, eller er isadora bare en mindre god etterligning? Jeg er villig til å bruke penger på I.d hvis det er bedre enn isadora, men hvis det faktisk er like gode produkter er jo ikke det nødvendig.. Håper du vet noe om dette.. Marie=)
Hei Marie.Jeg holder nokk en knapp på ID. Huden rundt øyne trenger fuktighet, så det gjør ingen ting om du bruker en veldig lett øyekrem, men finn en som er billig og ok, hovedsaken er at du tilfører fuktighet.Lykke til.Hilsen Helge.

bryllup

, innsendt av ann
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0012.04.2008 / kSaturday. 20:53
Bryllupet mitt nærmer seg med stormskritt. Jeg skal sminke meg selv og lurer på om du kan si noe om hva jeg MÅ huske på sånn i den forbindelse...Jeg har kjøpt inn: primerpudder (kanebo compakt)Mascara (vannfast) 2 øyenskyggerrougelipgloss som forsterker fargene på leppeneKajal (skal jeg gå for grønn eller brun??? har GRØNNE øyne)YSL dekkstiftEr det noe mer da??? Ellers skal jeg farge og forme brynene i en salong... Er det forresten noe ellers som jeg bør kjøpe for å ta ekstra vare på huden?? Bruker deromologica sine produkter til vanlig...Takker;)
Hallo Ann.Så spennende! Det som er superviktig, det er at du har testet disse produktene skikkelig før den store dagen, slik at du vet at pudderet ikke gjør huden din for tørr, sikker på at du ikke trenger en annen foundation etc. Ellers så ser det ut som du har husket det meste. Har du en concealer som evt dekker mørke ringer under øyne ( hvis du ikke får nok søvn de siste dagene..?) Da trenger du en concealer med et oransje pigment, ikke en lys. En lippliner i samme fargen som leppene dine, som du påfører på hele leppen, det er smart, det frisker opp ørlite, men det gjør både fargen og glossen litt mer holdbar. Det er bedre med for lite enn for mye!!Lykke til på din store dag!Hilsen Helge.

Tørr og fet hud

, innsendt av Maria K.
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0012.04.2008 / kSaturday. 22:07
HeiJEg er en 43 år gammel som lenge har hatt problemer med kviser. For 7 år siden brukte jeg Roacutan.Jeg har en hud som er tørr i hud underlaget og med tendens til små hvite prikker i hudoverflaten. Når disse små prikker kommer er det rød rundt dem. De er ikke kviser fordi de går av bare hvis jeg tørke meg med en hånkle, men de lager små hull. Jeg har brukt en del penger til å finne det riktige fuktighetskrem og riktige produkter men uten lykkes. Har du noe å anbefale? Noe jeg kan gjøre? Noe jeg bør gjøre?HilsenMAria K.
Hei Maria K.Jeg er litt usikker på hva ditt problem skyldes, så har ikke noe godt svar til deg, annet enn at du bør oppsøke en hudpleier, hun/han vil kunne gi deg et riktig råd, ved å kunne se skikkelig på huden din. Men er du flink nok til å rense huden din, og peele den? Selv om du evnt ikke bruker makeup? I det ligger det enormt mye.Lykke til.Hilsen Helge.

Hei

, innsendt av Sofie
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0013.04.2008 / kSunday. 00:04
Hei! Jeg skal snart ha konfirmasjon og vil gjerne ha litt sminke og sånn:) Men problemet er at frisørene jeg har sett sminke folk er så slurvete!Vet du om noen proff sminkere eller noen med litt mer peiling enn frisører som kan sminke en konfirmant? Og vet du sånn ca. hvor mye dette vil koste?Takk på forhand!
Hei Sofie.Jeg vet ikke om noen i ditt område som er makeupartister, men mitt beste tips er å ta med mor, eller en veninne på en liten tur til Oslo, det er jo ikke langt unna Sarpsborg, og ta deg et privatkurs på makeup, det tar en time, og er ikke dyrt, noen plasser får du produkter med på kjøpet, Make up store eller Visage make up store er superbra, prøv dette.Lykke til.Hilsen Helge.

Fuktighetskrem

, innsendt av darphin
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.04.2008 / kMonday. 01:30
Hei!Min kjære mann har ganske tørr hud i ansiktet (flasser i enkelte områder) og føler at det svir når han smører seg med fuktighetskrem (har prøvd mange forskjellige merker)..så det tyder vel på at han har tørr og sensitiv hud...Vet du om noen kremer (som er beregnet for menn) som kan passe?TVennlig hilsen darphin
Hallo Darphin.Jeg vil anbefale turen innom en hudpleier, der får du supre produkter, og de fleste merkene der har også egne serier for menn.PS! Jeg bruker hudpleieprodukter utenom de som er spesiellt for menn, de er jeg super fornøyd med ...Lykke til.Hilsen Helge

Ikke fotogen

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0013.04.2008 / kSunday. 03:58
Hei. Jeg er ei jente på 25 år som faktisk er ganske fornøyd med utseendet mitt. Folk sier jeg ser pen ut, og jenta som møter meg i speilet synes jeg som oftest ser bra ut. Problemet mitt er at jeg er så lite fotogen. På bilder ser jeg rett og slett mindre pen ut. Hvorfor er noen sånn? Enten det er bilder fra fester, eller bare vanlige bilder ser jeg bleik ut, fet i ansiktet og med utstikkende kinnben og øynene mine blir helt borte... Litt sårende når jeg har en søster som her helt fantastisk ut på alle bilder....Hater kamera!!!
Hallo.Mitt eneste råd, er at du spiller med til "fotografen", by på deg selv, og vær med foran kamera. Den største feilen folk gjør som selv føler de ikke er fotogene, og som da automatisk hater kameraet, er at de blir flaue, og ser vekk, etc, dermed blir det ikke noen fine bilder overhode. Bestem deg for at neste gang noen kommer frem med et fotoapparat, så by på deg selv, smil og se i kameraet, ikke bli flau og forlegen, jeg skal love deg at bildene blir superfine!!! Lykke til.Hilsen Helge.

Napping av bryn

, innsendt av Sol
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0013.04.2008 / kSunday. 14:29
Finnes det noen måte å bedøve "brynene" på før man napper? Jeg er pysete og synes det gjør vondt. Derfor napper jeg ikke, og det er ikke veldig pent. Har veldig lyse bryn, hvordan markere dem best? Bruker nå et produkt fra Modelco, men synes at de lyse brynene legger seg litt uten på fargen. Har du gode tips?
Hei Sol.Bedøving til brynene, hm nei, desverre ikke. (Det måtte være embla-krem, men her er jeg helt uten erfaring, så ikke min anbefaling!!)Gå til en hudpleier eller frisør og får det gjort, det pleier å være mye bedre, en hudpleier kan også vokse brynene, noen ssynes det er bedre, prøv.Jeg synes en øyebynsskygge er best. Det finnes mye varierende på markedet. Synes du fargen setter seg dårlig, så bruk en øyebrynsgele, og ørlite farge over, da setter fargen seg bedre, men ikke buk mørkere farge en grått, lys grå.Lykke til.Hilsen Helge

Hårfarge

, innsendt av QueenJ
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0013.04.2008 / kSunday. 15:38
Hei Helge!Jeg har farget håret mitt mørkebrunt i mange år nå, fordi jeg gikk lei av å være mørkblond. Nå er jeg 19 år, begynner jeg å bli lei av å farge etterveksten min konstant, og har funnet ut at jeg har lyst til å bli lys igjen. Derfor har jeg begynt å spare ut den normale hårfargen min, noe som går alt for seint! Hva kan jeg gjøre for å bli blond igjen? Gjerne i flere nyanser. Jeg er lys og kald i hudtonen, og jeg aner ikke hvilke blonde nyanser jeg kler. Jeg står midt i mellom et frisørbytte, så jeg vet heller ikke i hvor stor grad jeg kan stole på den nye frisøren min.Klem fra Janne
Hei Queenj.Hørse bra ut! Jeg synes du skal ta utgangspunkt i din naturfarge. Lag noen tynne striper i denne fargen over det hele, da vil ovegangen og sparingen bli mye lettere, og hvis du ønkser det, så velg en nyanse til, men i samme nyansen, kun for spillets skyld. Velger du farger som er ganske lik din egen, så slipper du lettere unna med etterfargen, du kan drøye det litt mer, og etterveksten synes ikke så lett. Og gå for litt kjølige nyanser. Det å stole på din frisør er viktig, og det er det bare du som kan finne ut av, og det merker du ganske fort, gå for magefølelsen.Lykke til.Hilsen Helge

Consealer

, innsendt av Millema
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0013.04.2008 / kSunday. 20:59
Hei,Hva er egentlig forskjellen på high lighter og consealer??
Hei MillemaHighlighter = Den fremhever, den er veldig lysreflekterende (skimmer), så du bruker den på områder som du vil ha godt frem.Concealer = Den brukes for å dempe ting, skjule, som feks mørke ringer under øyne.Hilsen Helge

Fine linjer

, innsendt av Linea
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0013.04.2008 / kSunday. 22:10
Kjære Helge. Hvordan kan man sminke bort fine linjer i pannen, rundt øynene, og fra nesen og ned mot munnen? Jeg e 32 år gammel, og ikke mer "rynkete" enn andre på min alder, men det plager meg veldig. De siste årene har jeg vært så glad for å ha funnet mineral foundation, fordi jeg for første gang følte at jeg hadde funnet sminke som var lett å påføre om som naturlig ut. Nå føler jeg det som at pudderet legger seg i linjene, og at de blir tydeligere. Hva synes du jeg skal gjøre? Slutte med min kjære foundation eller "fylle inn" linjene med noe først? På forhånd tusen takk for svar. Du har en super spalte!!
Hei Linea.Takk.Skjønner problemet ditt, og selv om mineralfoundation er superbra, så så må man være obs på linjene, uansett hvor fantastisk sunt og godt denne mineralfoundation er. Det jeg gjør, er enten å droppe foundation rundt øyepartiet, eller å velge en annen type foundation, flytende uten pudder.Legg den veldig lett på, og gå heller lett over de andre områdene med mineralfoundation. Hvis du er super link, kan du legge usynlig lite av YSLs gullpenn, concealeren som kalles tryllepennen, midt i selve linjen. Fade den godt ut på sidene, men dette er ikke så enkelt. Prøv deg fram, det kan fort bli verre. Husk å bruk masse deilig fuktighet i huden, også egne øyeprodukter.Lykke til.Hilsen Helge

sjø

, innsendt av elise
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0013.04.2008 / kSunday. 22:41
hei. lurer på åssen man lager sjømakeup? frisk, blått og skinnende. øyenskygge blir vanskelig, da noen ganger ser ut som et blåmerke på hvert øye ^^ noen spesielle hårkurer du anbefaler til tørt hår? klem fra elise ^^
Hei EliseDu trenger en klar blå øyenskygge, og en helt lys, begge gjerne med skimmer. Legg først den lyse på hele området, så legger du den blå over, feks på lokket, så mikses fargene sammen, og det blir et spill i skyggen, som forhåpentlig ikke ser ut som en blåveis.Noen hårkurer som jeg liker: Kerastase, SP, KMS, Redken. Det finnes mange, men kjøp kuren hos frisøren, de er best.Lykke til.Hilsen Helge

hestehalefella

, innsendt av langt hår
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.04.2008 / kMonday. 10:57
Hei,Jeg er en jente på 29, men langt blondt hår. Orker ikke å ha det løst på jobb, og tyr alltid til hestehale. Noe annet mer spennende jeg kan finne på??
Hei Langt hår.Hmm, langt hår kan absolutt være en utfordring. Lag noen kuuule rotfletter, sett håret opp på en ok måte, som er tilfeldig, tja, kommer vel ikke på så mye annet.Lykke til.Hilsen Helge

, innsendt av Hanne
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.04.2008 / kMonday. 11:23
Hei Helge:)Jeg har fått ganske langt hår nå noe som er fantastisk siden man kan style det på mange forskjellige måter. Aberet mitt er at jeg "røyter" vanvittig mye. Mangler ikke vitaminer og har nettopp begynt på ekstra B-vitaminer for å håpe det blir bedre. Har du andre forslag til vitaminkur for langt hår?Og hvor mange ganger i uken bør huden ha peeling?Takk
Hei Hanne.Husk på at det er vanlig å miste en del hår pr dag, og nå som det er blitt langt, så kan det se mye ut, uten at det nødvendigvis er det..... Ikke få panikk. Har du en noermal hud (ikke ømfintelig), så kan du peele huden 2-3 ganger pr uke, men husk at peelingen skal være mild, små kornet, ikke grov!!!!!Hilsen Helge.

farger

, innsendt av j88
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0014.04.2008 / kMonday. 11:35
hei, er en jente med rødlig hår og blå øyne. lurer på hvilke farger og nyanser som passer best ved sminke.:)
Hei J88.Du kler veldig godt de varme fargene, naturfarger, i tillegg så er du flott med grønt.Hilsen HelgeBli vårvakker med Helge
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer