Frisyrer

Bør jeg forandre stil?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg er en jente på 19 år som gjerne vil ha noen makeup/hårtips. Hvilke farger bør jeg gå for og hvilke frisyrer passer jeg? I de siste har jeg brukt veldig mye mørkebrune øyenskygger, som jeg synst har framhevet meg og mitt ansikt bra. Er dette feil?

De siste årene har jeg hatt langt hår, og synest jeg passer dette best. Det er på måte blitt min «identitet» og jeg føler meg vel. Ikke farget så mye håret, men heller stripet det i lyse nyanser og klipt det opp.
Camilla (19)

Svar: Det er ikke feil å bruke brune toner på makeupen din. Det er helt riktig at det fremhever dine flotte trekk. Du ser ut til å kle varme farger, altså farger som har en gul undertone. Men det er klart du kan boltre deg i hele fargeskalaen! Men å velge brunt, blått, grønt etc som har en gul undertone, er veldig flott til deg! En varm oransje øyeskygge hadde vært utrolig flott på deg også. Brynene dine er flotte, og du har store fine øyne, med masse plass å boltre deg på.

Frisyre: Jeg synes faktisk du er fin på håret, og at det passer deg godt. Det ser ut som håret ditt er ganske fint i strukturen, så det er et poeng at det ikke blir for kort eller for mye oppklippet, da virker det enda «tynnere».

Du er også flott med litt krøller, har du prøvd å rulle det opp noen gang på veldig store ruller, eller varmruller? Dette er veldig effektfullt, samtidig som det er enkelt. Helt glatt og stritt er også en kul greie. Dette er to måter å variere på som du kler godt. Fargen din ser også fin ut, og det å velge litt lyse sjatteringer synes jeg er veldig riktig. Som du forstår, er du på riktig veg og har god sans for hva som kler deg. Fortsett sånn, og lykke til.

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

- Har jeg funnet min riktige stil? spør Camilla.
- Har jeg funnet min riktige stil? spør Camilla. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer