Hud & Hår

Bort med mørke ringer

Lei mørke poser under øynene? Helge gir deg løsningen på problemet.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg ønsker å finne riktig måte å sminke bort de fæle blå ringene under øynene, og en diskret sminke. Håret vil jeg gjerne spare langt nå, og vil ha en god sparefrisyre.

Til daglig vasker håret hver dag, og bruker en del produkter. Vasker fjeset med vann for å fjerne sminke, og for å vaske fjeset før sminke. Bruker foundation, pudder, øyeskygge og maskara.
Lena Cathrine (24)

Svar: Makeup: For å dekke de mørke ringene under øyet, trenger du en concealersom har et oransje pigment, fordi det oransje vil dempe det blå. En helt lys concealer vil derimot bare fremheve det mørke. Legg den på med en tynn syntetisk pensel, og «blend» det inn i det mørke området.

Legg concealern på først, så litt (usynlig) foundation over. Husk at det er veldig lite mengde som skal til av produkter som man generelt bruker i ansiktet. Kanskje du skal rydde opp litt rundt brynene dine? Fasongen er fin, men det hadde vært fint om du ryddet opp litt rundt. Hva med å bruke en mørk champagnefarget øyeskygge, eller en mørkbrun bronsefarge? Du har store fine øyne å sminke.

Legg gjerne en frisk rouge i varm farge på kinnbena dine. Den vil gi deg litt mer liv og friskhet i ansiktet. Marker også med en eyeliner, gjerne sort, og påfør sort maskara.

Men en ting jeg vil forbedre i ditt tilfelle, er den daglige rensen av din hud, det ser ut som den er litt uren. I tillegg er det også viktig å gi huden fuktighet selv om den er litt fet. Så på dette området vil jeg brukt litt tid og penger, så vil huden din bli enda flottere. Ikke bare rens huden med vann!

Hår: Tja hva skal jeg si, du skal spare ut lengden, så da er det vel bare å la det gro. Denne perioden kan jo være ganske kjedelig.. Vær allikevel flink med å klippe det regelmessig, og du kan jo friske det opp med litt spennende farger og sjatteringer.

Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

- Hva skal jeg gjøre for å bli kvitt mørke poser under øynene? spør Lena Cathrine.
- Hva skal jeg gjøre for å bli kvitt mørke poser under øynene? spør Lena Cathrine. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer