Blogg

De små ting

Små ting irriterer meg mye mer enn store ting.

Publisert
Sist oppdatert
Det fine med en blogg, er at ingen sak er for liten til å ta opp i den. Det er jeg glad for, for jeg har en del bittesmå ting som irriterer meg. For eksempel:Damer og mailadresserNår man jobber i en redaksjon, kommer det inn massevis av mail fra ulike hold hver eneste dag. Et merkelig fenomen jeg har lagt merke til i den forbindelse, er dette: det finnes så utrolig mange damer som ikke har egen mailadresse! I fra-feltet står det kanskje Per Hansen, men mailen er undertegnet av Kari Hansen. Det skjer faktisk forbløffende ofte, og jeg skjønner ikke noe av det. Hvorfor i all verden bruker dere samboerens/ektemannens mailadresse? Hva er vitsen med det?Det er ikke en kvinnegreie, men en persongreie. Vær en person. Vær deg selv. Ha et navn. Og ha en mailadresse. Gå hit eller hit eller hit, for eksempel. Noen klikk, og dere kan være dere selv. Ærlig talt.Gnomer på konsertOookå, la meg stille spørsmålet på denne måten: hvor vanskelig kan det være å komme i tide til en konsert i mars når billettene har vært dere i hende siden oktober? Og hvor vanskelig er det - både på konsert og i andre sammenhenger - å sette seg på den plassen man har billett til, i stedet for å snike til seg en annens sete og dermed skape kaos når den som egentlig har reservert den plassen dukker opp? Takket være knottskolter av dette kaliberet fikk jeg bare sett halvparten av Dolly Partons fremføring av Little Sparrow under konserten på torsdag, og det var dråpen som fikk begeret til å flyte over. Skjerp dere!Folk som ikke kan kjøre i rundkjøringdette er ikke vanskelig. Du blinker deg ut av rundkjøringen, ikke inn. Med mindre det er skiltet annerledes, legger du deg i ytre fil hvis du skal til høre eller rett frem, og i indre fil hvis du skal til venstre eller helt rundt. Ok? Pugg!PMS? Neeeida.Lill Kristin Syversenhelse- og livsstilsjournalist, kk.nolks@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer