Kk-ekspertene

Den vanskelige sorgen

Sexologen svarer: Slik takler du kjærlighetssorgen.

Publisert
Sist oppdatert
SPØRSMÅL:

For ett år siden ble det slutt mellom meg og samboeren min, vi hadde vært sammen i ni år, og det var han som gikk. Det var ikke er dramatisk brudd, han fortalte rolig at han ikke elsket meg lenger og flyttet ut samme dag. Vi kan snakke sammen og delte sakene våre uten krangel og bråk.

Jeg føler nå at jeg ikke kommer videre i livet. Jeg har mange gode venner som stiller opp, og stortrives på jobben, men likevel er jeg grunnleggende trist. Jeg tenker på eksen nesten hver dag, og savner ham ofte. Det er akkurat som om jeg ikke har skjønt at han ikke kommer tilbake, det føles helt feil at det ikke lenger er oss to.

Jeg orker ikke ha det slik lenger, det føles som jeg aldri kommer til å bli glad igjen. Jeg tror ikke jeg kommer til å møte noen ny mann, og føler meg ofte veldig ensom. Hvordan kan jeg komme meg videre?

- Fortvilet


SVAR:

Kjære fortvilet

Det er alltid vanskelig å bli forlatt! Du har mistet en du var veldig glad i og det kan ta lang tid å akseptere og komme over et slikt tap.

Det kan høres ut som du har satt deg litt fast i sorgen. Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med en psykolog for å bearbeide dette i en terapi. Vær tålmodig med deg selv. I tillegg vil tiden hjelpe deg.

Lykke til!

Hilsen Stéphane

Stéphane Vildalen
Sex- og kjærlighetsekspert
stephane@kk.no

Stephane Vildalen er vår nye ekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål om sex og kjærlighet til henne.
Stephane Vildalen er vår nye ekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål om sex og kjærlighet til henne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer