Kk-kvinnen

- Dette spiser jeg til frokost

Personlig trener Irene Myge (26) forteller om sine favoritter. Send inn dine også!

Publisert
Sist oppdatert
Navn: Irene Myge
Alder: 26
Hjemsted/Bosted: Haugesund/Oslo
Jobb/studie: Personlig trener Elixia Sjølyst

Vi vil gjerne få dine beste tips innen mote, trening og kosthold. Svar på spørsmålene nederst på siden, og bli den neste KK-kvinnen.

Se hva andre KK-kvinner har skrevet!

1. Hva er ditt favorittplagg?

- Mine mørkeblå Nudie-jeans. Til hverdags som til fest!

2. Hva ønsker du deg som du ikke har råd til nå?

- En lang, varm og opplevelsesrik ferie med et akkurat passe stort shoppingbudsjett.

3. Hva angrer du mest på å ha kjøpt?

- Flere ting. Det første jeg kom til å tenke på nå er posen med diverse forslag til et 17. mai-antrekk. Jeg hadde gode intensjoner om å deponere på det jeg ikke skulle ha, men i nasjonaldagens glans glemte jeg deponeringsfristen. Posen med fire delvis like skjørt og topper ble trykket bakerst i skapet i fare for at min samboer skulle oppdage mitt unødvendige røde, hvite og blå 17.mai-raid. Posen ligger der visst ennå, og neste år lover jeg at det skal bli bunad.

4. Hvordan så du ut i din verste stilperiode?

- I min glade miniungdom var det dongerivest og blå 501-jeans som gjaldt til fest, hvor vesten ble byttet ut med en rød Adidas-genser med striper til hverdags. Håret ble tupert og dandert rundt på hodet med sommerfugl-klemmer som jeg var veldig redd for å miste. Drømmen var noen skikkelig høye Buffalo-sko mamma ikke ville kjøpe til meg (!), så jeg sparte til en billig kopi i sølvfarge selv. Jeg vet ikke helt hvilken stilperiode jeg egentlig falt inn under, men syntes selv jeg var umåtelig moteriktig!

5. Hva har du alltid i veska?

- Joggesko, busskort, rouge, vannflaske, bankkort og mobil.

6. Hvordan ser veska di ut?

- Svart, stor skinnveske fra Friis.

7. Hvilke fem kosmetikkprodukter klarer du deg ikke uten?

- Renseprodukter fra Avene, L’Oréal-mascara, ansiktskrem fra Vichy, Glo Minerals kompaktpudder og rouge.

8. Hvilket skjønnhetsproblem sliter du mest med (for eksempel legge foundation, hårstyling etc)?


- Definitivt «flatt-glatt-hår-som-ønsker-mer-volum-problemet».

9. Hvilken kjent kvinne beundrer du mest?

- Det er mange flotte kvinner å beundre! Av norske, kjente kvinner har jeg alltid beundret Kari Jaquesson, blant annet for hennes enormt smittende treningsglede. Hun er en kjemperepresentant for å fremme god norsk folkehelse. Hun er folkelig, tøff og sunn, og bidrar til økt kunnskap om trening og et sunt kosthold uten hokuspokus og ananasdietter.

10. Hva gjør du for å komme deg opp av sofaen når du ikke har lyst?

- Har jeg spesielt lite lyst til å komme meg opp av sofaen, da blir jeg som oftest der. Når det er sagt inntas gjerne sofaen etter jobb og en treningsøkt. Siden jeg vet det noen ganger kan være vanskelig å komme seg opp av sofaen, sørger jeg for å gjøre de tingene jeg skulle ha gjort før jeg sitter i sofaen. Trening syns jeg det er best å være å være ferdig med før jeg kommer hjem fra jobb.

11. Hvor ofte trener du - og hva?

- Jeg trener kondisjon ofte i form av løping 3-4 ganger i uken, en kombinasjon av langkjøring og ulike intervalløkter. 4 X 4 intervaller hvor man jobber med høyt tempo i fire minutter, og roer ned i to minutter, er super trening! Elsker å trene ute, så gruer meg litt til vinteren da man i større grad tar treningen inn igjen. For tiden trener jeg styrke for hele kroppen 2 ganger i uken, avhengig av periode. Høst og vinter bytter jeg gjerne en løpeøkt mot en styrkeøkt.

12. Hva spiser du til frokost?

- Frokost syns jeg er det aller beste måltidet, og den er min største motivasjonsfaktor for å komme meg ut av senga, spesielt de trøtteste og som regel alt for tidlige morgenene. Jeg spiser i perioder det samme, for deretter å gå lei og over i en ny periode. For tiden går det i havregrøt med tørket aprikos, linfrø og kanel, etter overgangen fra Sætre sine «Fiberrik-solsikkefrø» med cottage cheese og blåbærsyltetøy. Liker litt søt frokost.

13. Hva er din største helsesynd?

- Selvforskyldt stress! Jeg snakker (og tenker) nok mye og litt for fort, og hvis jeg ikke løper dit jeg skal, går jeg i spurtfart. Til tross for at både pulsklokke, vekkerklokke og mobil er skrudd fem minutter fram greier jeg alltid å havne et par minutter bak det planlagte skjema. Jeg vet fortsatt ikke helt hvordan jeg får det til.

14. Når skeier du ut?

- Kostholdsmessig kan jeg gjerne unne meg noe godt hver dag, men føler ikke det handler om å skeie ut for det. En bra balanse i kosten syns jeg er det viktigste. Jeg kommer fra vestlandet, så tur-retur Haugesund-Oslo med bil byr dog på noen skikkelige sjokoladekickutfordringer.

15. Hva har du alltid i kjøleskapet?

- Cottage cheese, blåbærsyltetøy, SKYR naturell eller mager kesam, melk, grønne oliven, tunfisk på boks, tran, hvitvin, gulrøtter, ruccolasalat og fylte vannflasker (to go!).

Bli KK-kvinne du også!

KK-kvinnen er en hyllest til norske kvinner, en serie artikler der vanlige kvinner deler ut råd og meninger.

Hva får deg til å skinne i hverdagen? Del dine gode opplevelser med andre!

I 2011 fyller KK.no 5 år, og da skal vi kåre årets KK-kvinne blant alle som har vært med i denne spalten.

Alle besvarte bidrag til KK-kvinnen vil publiseres på KK.no fortløpende.

Hvordan går du frem?
Du må legge ved et fotografi av deg selv. Velg selv om du vil sende ved ansiktsbilde eller helfigur, men bildet må være gjenkjennelig.

Svar så utfyllende du kan på alle de 15 spørsmålene. Omtaler du produkter eller nettsteder er det supert om du også legger inn link med URL, slik at andre kan få se dine favoritter.

Tusen takk for din innsats – her følger spørsmålene:

Navn:
Alder:
Bosted:
Jobb/studie:
E-post (blir ikke synlig for leserne):
Last opp bilde
(Klikk i boksen for å velge bilde)
Hva er ditt favorittplagg?
Hva ønsker du deg som du ikke har råd til nå?
Hva angrer du mest på å ha kjøpt?
Hvordan så du ut i din verste stilperiode?
Hva har du alltid i veska?
Hvordan ser veska di ut?
Hvilke fem kosmetikkprodukter klarer du deg ikke uten?
Hvilket skjønnhetsproblem sliter du mest med (for eksempel legge foundation, hårstyling etc)?
Hvilken kjent kvinne beundrer du mest?
Hva gjør du for å komme deg opp av sofaen når du ikke har lyst?
Hvor ofte trener du - og hva?
Hva spiser du til frokost?
Hva er din største helsesynd?
Når skeier du ut - og hvordan?
Hva har du alltid i kjøleskapet?
Er det noe spørsmål du alltid har drømt å svare på i tillegg, eller som du synes vi bør ha med for KK-kvinnen? Fyll det inn her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer