Blake Lively og Leighton Meester spankulerer i minikjoler med dyriske mønstre på Gossip Girl-settet. Legg også merke til den røde veska til Blake Lively - store, dyreinspirerte vesker blir hot i høst. Foto: All Over Press
Blake Lively og Leighton Meester spankulerer i minikjoler med dyriske mønstre på Gossip Girl-settet. Legg også merke til den røde veska til Blake Lively - store, dyreinspirerte vesker blir hot i høst. Foto: All Over Press Vis mer

Mote

Disse klærne vil du snart ha

Se hva de har på seg i TV-serien Gossip Girl, og se rett inn i de nye trendene.

Publisert
I Gossip Girl har nemlig moten nesten blitt som en egen karakter, akkurat som den ble i Sex og singelliv på slutten av 1990- og begynnelsen av 2000-tallet.

LES OGSÅ: Få stilen fra Sex and the City 2

Slik skal det være nå

Den preppy stilen med fargerike strømpebukser, shorts og ballerinasko har satt sitt preg på motebildet her i Norge også, og selv om du dropper strømpebuksene på varme sommerdager, holder trenden seg også gjennom neste sesong.

LES OGSÅ: Det ultimate sommerplagget

Inspirasjon fra dyreriket er det også mye av i sesong fire av suksesserien om de rike ungdommene fra The Big Apple. Slange- og krokodilleskinn, leopard- og zebramønstre har mindre eller større roller i nesten alle antrekkene.

Ikke akkurat kjedelig

Innslag av sterke farger er også et hett tips å ta med seg fra jentene i motehovedstaden. Zebrakjolen til Serena (Blake Lively) prydes av turkise og knallblå detaljer i livet og halsen, mens Vanessa (Jessica Szohr) er observert i en oransjemønstret minikjole med tydelige 70-tallsreferanser.

Se klærne fra neste sesong av Gossip Girl her:


På tilbehørsfronten er det overdimensjonerte belter og skinn i flere varianter av brunt som gjelder. Nagler i gulltoner og hæler i tre er også populært på settet.

LES OGSÅ: Tilbehøret som sier sommer

Mini-/maxi-mote

Kjolene i sesong fire er enten veldig korte eller veldig lange. Minikjolene kombineres gjerne med store skinnvesker i alt fra rødt krokodilleskinn til beige lær.

Til maxikjolene er tilbehøret tonet ned hva størrelse angår. Clutcher i silke eller skinn balanserer fint med store, flagrende gevanter.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer