Hud

Disse vant hudpleie

Se hvem som vant hudpleie, skjønnhetsprodukter og kosttilskuddet Efamol.

Disse vant hudpleie
Publisert
Sist oppdatert
Konkurransen er avsluttet. Her får du svar på spørsmålene.Ønsker du en fresh hud til sommersesongen? Det ønsket veldig mange av våre lesere, som ble med på konkurransen om å vinne hudpleie, kosttilskudd for huden, og en gavebag fra Midelfart Sonesson proppfull av skjønnhetsprodukter.

Dette kan du vinne

Kosttilskuddet Efamol er et klinisk dokumentert kosttilskudd for sunnere, friskere og mer elastisk hud. Gjennom en unik, og patentert, sammensetning av fettsyrer bidrar Efamol til å gi huden din optimalt med næring og fukt. Spesielt i de kalde vintermånedene er det viktig å ta vare på huden. Efamol inneholder også vitamin E, som er en viktig antioksidant. I tillegg er Efamol rik på nattlysolje, som også har dokumentert effekt på PMS-plager og hormonbalansen i kroppen.

Bli med i konkurransen

En vinner fikk en deilig hudpleie hos en erfaren hudspesialist, en annen 1 års forbruk av Efamol og en tredje en gavebag fra Midelfart Sonesson, proppfull av velværeprodukter.1. premie: Hudkonsultasjon og ansiktsbehandling hos hudspesialist2. premie: ett års gratis forbruk av Efamol 3. premie: Gavebag fra Midelfart Sonesson proppfull av skjønnhetsprodukter1. Hvilket konsern er kk.no en del av? Aller2. Kosttilskuddet Efamol hjelper også for noe annet enn en sunnere, friskere og mer elastisk hud, hva er det? Hormonell balanse, menopause, PMS-plager3. Hvor mye mer av den fuktbevarende og styrkende fettsyren GLA inneholder Efamol enn andre nattlysoljer? 33% 4. Hvor mange Efamol-kapsler må du ta om dagen for å oppnå en sunnere hud etter 3 uker? 3Vinnerne ble: 1. premie: Susanne Alfheim, 0570 Oslo2. premie: Sissel Johansen, 1657 Torp3. premie: Tove Maurdal, 2334 Romedal

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer