Blogg

Dum, dummere, dumpet

Blogg: Et sted må grensen faktisk gå. Her er topp 10 grunner til å dumpe en mann.

Publisert
Sist oppdatert
Jeg er 31 år gammel. Dette er en god alder, føler jeg. Det er et godt antall år siden sist jeg måtte få penger av mamma, jeg eier både symaskin og skinnsofa, men er likevel ikke så gammel at jeg helt fornekter muligheten for at jeg en eller annen dag kommer til å flytte til Bahamas for å åpne strandbar og leve av å pushe piña coladas til rødstekte turister.

Det gode med å være cirka 31, er at man er akkurat midt imellom. Gammel nok til å bli tatt alvorlig, ung nok til å ikke ha den fjerneste idé om hvordan det så ut på «Enerhævven» (altså Enerhaugen, en del av Oslo som særlig tilårskomne taxisjåfører ser ut til å ha et spesielt nostalgisk forhold til) i gamle dager. En annen ting jeg er gammel nok til, er å vite når en mann må dumpes.

Fordi jeg er utrolig grei (og fordi jeg synes det er greit å bevege seg på ganske trygg avstand fra muligheten til å bli saksøkt for injurier), skal jeg ikke nevne navn. Men derimot skal jeg liste opp hva jeg, på grunnlag av personlig erfaring, anser for å være topp 10 av helt uomtvistelige grunner til å kaste fyren ut på gata med nesa først:

1. At han er eier av «Sagaen om Isfolket» - innbundet i skinn.

2. At han sier «det er helt uaktuelt for meg å leve resten av livet uten regelmessig analsex» på første daten.
.
3. At han glemmer å ringe på to uker fordi han spiller Anarchy Online (ja, i voksen alder).

4. At han ikke lar deg stryke skjorta hans etter overnattingsbesøk fordi «det sårer hans mannlige ego å ikke stryke selv».

5. Å bruke uttrykket «mannlig ego» uten ironisk distanse.

6. At han sier at du ikke får være med ham hjem denne gangen fordi du «ikke skal venne deg til å få noe hver gang du vil»

7. At han ringer på døra klokka halv fem en natt til onsdag og sier at han er kåt.

8. At han uten forvarsel begynner å suge på tærne dine (spesielt etter at dere har vært ute til fem om morgenen på en glovarm sommerdag og du har gått barføtt i skinnsko hele dagen og ikke dusjet etterpå).

9. At han ringer deg noen få måneder etter at han giftet seg og spør om du vil tilbringe helgen med ham mens kona er på seminar (i så tilfelle er det selvsagt kona som skal stå for dumpingen).

10. At du lurer på hvorfor det lukter Ridderost i leiligheten hans, og oppdager at det er på grunn av sokkene hans.


Etter å ha sett på tv, vil jeg også tilføye at det er en definitiv dumpegrunn at han fremdeles bor hjemme hos mor når han er voksen og har jobb og mor ikke har spesielle behov på noe vis, og den som eventuelt er uenig med meg, må gjerne sende e-post med gode motargumenter.

Takk og lov for at jeg har kjæreste og ikke trenger å date. Det er grenser for hvor meget et menneske kan tåle.

Lill Kristin Syversen
helse- og livsstilsjournalist, kk.no
lks@kk.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer